مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی خبر شکسته شدن قفل آپارتمان قلعهنویی در تبریز را تکذیب کرد.
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایط محسن فروزان، دروازه بان تراکتورسازی که به دلیل مسائل انضباطی نمی تواند در تمرینات شرکت کند، عنوان کرد: ما به زودی جلسه کمیته انضباطی فروزان را برگزار می کنیم و این مسئله حل می شود. او به دلیل دعوت نشدن به تیم ملی عصبانی و ناراحت بود و به همین دلیل با هواداری که با او صحبت کرده بود برخورد خوبی نداشت. من هم ترجیح دادم برای حفظ آرامش و کسب تجربه برای فروزان چند روزی در تمرینات نباشد.
وی افزود: فروزان باید بداند که خیلی ها به اردوی تیم ملی دعوت نمی شوند اما با تلاش دوباره پیراهن تیم ملی را میپوشند. من کار آن هوادار را هم تایید نمی کنم اما تیم تراکتورسازی متعلق به مردم است و یک بازیکن نباید با عصبانیت با یک هوادار برخورد کند.
جعفری در ادامه در خصوص اینکه گفته می شود قلعه نویی سرمربی فصل گذشته تراکتورسازی هنوز کلید آپارتمان خود را تحویل باشگاه نداده و مسئولان باشگاه قفل در را شکسته اند، گفت: من از این ماجرا خبری ندارم و در مسافرت هستم، ضمن اینکه بین ما و قلعه نویی هیچ داستانی نیست و برخی این جوسازی ها را می کنند و چنین خبرهایی صحت ندارد. اصلا چنین مسائلی ارزش خبری ندارد. اتفاقا در عید فطر قلعه نویی به من زنگ زد و ما با هم احوالپرسی کردیم. از سال گذشته به 7،8 نفر بدهکاریم که اگر پول برسد پرداخت می کنیم.