0

اعتراض نماینده ساوه به تربیت دانشجو در خانه‌های اجاره‌ای با کیفیت پایین

 
Mohebbane_zahra
Mohebbane_zahra
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 1720
محل سکونت : ا.غ

اعتراض نماینده ساوه به تربیت دانشجو در خانه‌های اجاره‌ای با کیفیت پایین

میرگلوبیات در گفت‌وگو با فارس عنوان کرد
اعتراض نماینده ساوه به تربیت دانشجو در خانه‌های اجاره‌ای با کیفیت پایین

خبرگزاری فارس: نماینده مردم ساوه با اشاره به صدور مجوزهای متعدد برای تأسیس مؤسسات آموزش عالی در این شهرستان، گفت: کیفیت مؤسسات آموزش عالی ساوه بسیار پایین است، آنها با اجاره خانه‌ها و کیفیت پایین اقدام به پذیرش دانشجو می‌کنند.

خبرگزاری فارس: اعتراض نماینده ساوه به تربیت دانشجو در خانه‌های اجاره‌ای با کیفیت پایین

شهلا میرگلوبیات نماینده ساوه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه مؤسسات آموزش عالی متعددی در شهرستان ساوه فعالیت می‌کنند، گفت: این تعداد مؤسسه غیرانتفاعی غیردولتی در شهرستان کوچک ساوه نمی‌تواند کارایی داشته باشد و نیازی به صدور این تعداد مجوز برای این مؤسسات نیست.

وی با تأکید براینکه اکثر این مؤسسات خانه‌ای اجاره کرده و با کمترین امکانات اقدام به پذیرش دانشجو می‌کنند، خاطرنشان کرد: با وجود این مؤسسات و امکانات بسیار محدود آنها فقط بار اطلاعات نظری دانشجویان افزایش می‌یابد.

به گفته نماینده مردم ساوه متأسفانه وزارت علوم نظارتی بر عملکرد مؤسسات غیردولتی غیرانتفاعی ساوه ندارد و این مؤسسات با کمترین کیفیت اداره می‌شوند.

وی با تأکید براینکه دانشجویان باید به سوی دروس مهارتی هدایت شوند، گفت: در حال حاضر کشور نیازمند کارگر ماهر است و این در حالی است که آموزش عالی کشور خصوصاً در شهرستان ساوه بیشتر مدرک رشته‌هایی همچون حسابداری و مدیریت را ارایه می‌دهد، مگر کشور چقدر به فارغ‌التحصیلان این مدارک نیاز دارد.

میرگلوبیات با تأکید براینکه اکثر دانشجویان ساوه از تهران می‌آیند، خاطرنشان کرد: شهرستان ساوه با وجود بیش از 20 مؤسسه غیرانتفاعی غیردولتی حتی یک دانشگاه دولتی ندارد. در حالی که با توجه به صنعتی بودن این شهرستان می‌توان پردیس‌های دانشگاه‌های دولتی را در آن دایر کرد تا دانشجویان ضمن یادگیری مباحث نظری به مباحث عملی و مهارتی نیز تسلط یابند و در فضای صنعتی آموزش ببینند.

وی صدور مجوزهای مؤسسات آموزش عالی ساوه را بدون هماهنگی فرمانداری اعلام کرد و گفت: این مؤسسات خانه‌ها و مدارس را به مدت یک سال اجاره می‌کنند و پس از آن با توجه به اینکه زیرساخت‌های این اقدام فراهم نشده است، مشکلاتی را در شهرستان به وجود می‌آورند.

امام حسن عسگری : ما حجت خدا بر مردم و مادرم حجت خدا بر ماست
خدای عز وجل :‌ای پیامبر اگر علی نبود تو را نمی افریدم و اگر فاطمه نبود هیچکدامتنان را

 

 

سه شنبه 21 شهریور 1391  4:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها