0

گتوزو: رابطه خوبي با آلگري نداشتم

shahlolak
shahlolak
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 586

جنارو گتوزو، هافبک سابق ميلان و دارنده ي عنوان قهرماني جام جهاني در صحبت هايي از شرايط کنوني و ميلان و از بازيکناني که از اين تيم جدا شده اند صحبت کرده و معتقد است که روسونري مي تواند بازسازي خوبي داشته باشد و بر مشکلات غلبه کند.

گتوزو در صحبت هايي گفت: "با رفتن بازيکنان بزرگي مثل ايبراهيمويچ و سيلوا به ليگ فرانسه، ميلان به کمي زمان نياز دارد. اکنون زمان بازسازي فرا رسيده است."

گتوزو ادامه داد:" با اين حال، زمان بازگشت ستاره ها به ايتاليا فراخواهد رسيد. زندگي در ايتاليا فوق العاده است. کمي صبر نياز است."

گتوزو پس از اتمام قراردادش با ميلان راهي سيون شد, تيمي که براي خريد دل پيرو نيز اقدام کرد:" مالک باشگاه همه ي تلاش خود را انجام داد تا دل پيرو را جذب کند؛ اما الکس تصميم گرفت تا کار ديگري را انجام دهد."

او در رابطه با انتقال کاسانو به  اينتر نيز به شدت واکنش نشان داد و گفت: "آنتونيو با خودش مشکل داشت و به همين دليل نمي توانست در ميلان خود را هماهنگ کند."

و درنهايت درمورد جدايي خودش از ميلان هم گفت: "خروج من ؟! من در حالي ميلان را ترک کردم که روابط خوبي با آدريانو گالياني و خانواده ي برلوسکوني داشتم اما هرگز رابطه ام با ماکسي آلگري خوب نبود."

سه شنبه 21 شهریور 1391  1:39 PM
تشکرات از این پست
samadpour
samadpour
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 316

پاسخ به:گتوزو: رابطه خوبي با آلگري نداشتم

ب نظرمن این یه ریسک و یه استباه بزرگ بود ک میلان بضی از بازیکنانش رو مثل سیلوا و ابراهیموویچ و گتوزو و سیدورف رو از تیم کنار گذاشت . بازیکنان جنگجویی ک  هر تیمی آرزوی داشتنش رو داشت .

امیدوارم ک با این تغییر نسل میلان امیدوارم باز هم ب روزهای اوج برگرده..

سه شنبه 21 شهریور 1391  3:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها