مطهره حسینی عصر دوشنبه درگفت وگو با ایرنا ؛ جلبک اسپیرولینا پلاتنیس(spirulina platensis) را یک منبع غنی از بتاکاروتن و ویتامین های ب۱، ب۲، ب۶، ب۱۲ و دارای تمام اسید آمینه های ضروری ولازم برای بدن عنوان کرد وافزود: این ماده همچنین حاوی مواد معدنی مهمی چون آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم و منبع غنی از اسید های چرب ضروری به ویژه اسید ‘گامالینولئیک’ است.به گفته وی پودرخشک ‘اسپیرولینا’ حاوی ۶۰ تا ۷۰ درصد پروتئین، ۱۵ تا ۲۵ درصد کربوهیدرات، هفت تا ۱۳ درصد مواد معدنی، شش تا هشت درصد چربی، سه تا هفت درصد رطوبت است وبه همین دلیل کامل ترین غذای گیاهی برای مصارف انسانی محسوب می شود.
