0

لمپارد: از بودن در کنار جوانان تيم لذت مي‌برم

shahlolak
shahlolak
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 586

فرانک لمپارد اعلام کرد که رفتن فابيو کاپلو و آمدن روي هاجسون به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انگليس باعث حيات تازه وزرشي وي در عرصه ملي شده است.

درست 12 ماه قبل، لمپارد با خطر محو شدن از تيم ملي فوتبال انگليس مواجه بود و تلاش مي‌کرد که فابيو کاپلو سرمربي وقت تيم را متقاعد کند که هنوز مي‌تواند در سطح ملي بازي کند.

در آن دوران هافبک چلسي اغلب به عنوان بازيکن جانشين به ميدان مي‌رفت ولي از زمان آمدن روي هاجسون در ماه مه، لمپارد مجددا احيا شده است.

هاجسون براي لمپارد 34 ساله روشن کرده که همچنان در برنامه‌هاي وي قرار دارد اما بازيکناني نظير تام کلورلي و آلکس چامبرلين را نيز در پست وي به تيم ملي دعوت کرده است.

لمپارد اکنون در حال انتقال تجربيات خود به اين دو بازيکن جوان است و معتقد است درک اين موضوع که روزي جاي خود را به جوانان خواهد داد باعث شده که شروع مجدد خوبي در تيم ملي داشته باشد.

وي گفت: رسم زندگي اينست که ناگهان مي‌بينيد پا به سن گذاشته‌ايد و اين مسئله خيلي سريع سراغ شما مي‌آيد.

لمپارد گفت: من اکنون يکي از بازيکنان کهنه کار تيم به حساب مي‌آيم، اما از نقش جديدم لذت مي‌برم. از اينکه کمي مسن تر و در عين حال باتجربه تر شده‌ام راضي هستم و سعي مي‌کنم هرطور که بتوانم به جوانان تيم کمک کنم.

هافبک 34 ساله باشگاه چلسي تاکيد کرد: از ديدن بازيکنان جواني نظير تام کلورلي و آلکس چامبرلين هيجان زده مي‌شوم. من حضور اين جوانان را به يک تيم پير ترجيح مي‌دهم.

لمپارد افزود: اين جوانان باعث شادابي تمرين و بازي تيم مي‌شوند و اين براي ما خوب است. آنها به من انرژي مي‌دهند.

فرانک لمپارد مسابقات يورو 2012 را به دليل مصدوميت از دست داد ولي هاجسون در فصل جديد فورا وي را به تيم ملي دعوت کرد.

وي گفت: برخلاف برخي از هم‌ تيمي‌هاي سابق خود که پس از نيمکت نشيني در تيم ملي فورا صبر خود را از دست دادند، در صورت نيمکت نشيني هرگز به کناره گيري از تيم ملي فکر نخواهد کرد.

لمپارد گفت: من در ماههاي اخير گاهي اوقات نيمکت نشين بوده‌ام و اين مسئله بخشي از يک تيم قوي است. شما نمي‌توانيد انتظار داشته باشيد که در هر بازي از ابتدا به ميدان برويد.

هافبک کهنه کار انگليسي افزود: من اينجا هستم زيرا احساس مي‌کنم مي‌توانم به تيم ملي کمک کنم و حاضرم روي نيمکت بنشينم و تيم ما برنده بازي باشد.

لمپارد گفت: وقتي پا به سن مي‌گذاريد نوع بازي شما تغيير مي‌کند. برخي بازي‌ها هستند که شما در آن احساس خوبي نداريد ولي من زمانيکه 24 ساله بودم نيز از اين روزها داشته‌ام.

دوشنبه 20 شهریور 1391  9:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها