0

نوکیا از مردم عذرخواهی کرد

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

نوکیا از مردم عذرخواهی کرد

 

 

 

 

 

 

 

به دنبال انتشار یک فیلم تبلیغاتی در مورد گوشی جدید نوکیا لومیا ۹۲۰ که در آن تکنولوژی ثبات تصویر به نمایش کشیده می‌شد، این شرکت از مردم عذرخواهی کرد.

دلیل عذرخواهی نوکیا این بود که در فیلم تهیه شده از دوربین‌های حرفه‌یی استفاده شده بود اما فیلم به گونه‌یی درست شده بود که در بیننده این القا را می‌کرد که تصویر نمایش داده شده توسط لومیا ۹۲۰ فیلمبرداری شده است.
 

نوکیا در عذرخواهی خود که روی وبلاگ این شرکت منتشر شده آورده است که ما برای نشان دادن مزایای امکان کاهش لرزش دست و ثبات تصویر شبیه سازی را در فیلم انجام داده بودیم اما فیلمی که پخش شد با لومیا ۹۲۰ تصویربرداری نشده بود.

فیلم درباره دو پسر و دختر است که هنگام دوچرخه سواری مشغول تصویربرداری هستند.

نوکیا که اواخر هفته گذشته دو گوشی جدید لومیا ۹۲۰ و لومیا ۸۲۰ را به بازار معرفی کرد ظاهرا در جلب نظر بازار چندان موفق نبود چراکه بلافاصله سهام این شرکت ۱۰ درصد کاهش یافت.
دوشنبه 20 شهریور 1391  12:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها