ای بابا ....چه بحثی ....الآن مقداری توضیح میدم که فکر می کنم هر همه این حرفا می پذیرن
ببینید استعداد و هوش و و همه ی اینا برای کنکور دادن مهمه اما من خودم افرادی رو اطرافم می بینم که روش اشتباهی برای درس خوندن دارن و با اینکه بیشتر از من و خواهرم درس می خونن اما بی اغراق (حالا تعریف از خود باشه یا نه) هیچ وقت به پای ما نرسیدن.با اینکه کمتر از بچه های درس خون درس می خونیم اما تو آزمون های گزینه 2 چندین بار رتبه تک کشور شدیم
خب حالا:دلایل:
ممکنه دانش آموز هوش خوبی داشته باشه و تلاش همخوب کنه اما سرعتش کم باشه و سرعت کم رو نمی شه به هیچ وجه توجیه کرد که کم کاری از خود فرد هست چون قرار نیست مثلا آدم همهی تست ها رو خودش حتما جواب بده یا اینکه همه ی نکته ها رو بار اول یاد بگیره
بعضی ها هم هستن که کلاس کنکور می رن اما از کلاس کنکور استفاده ای نمی کنن..مثل اکثر دوستان خودم ..سر کلاس کلا دارن بگو بخند می کنن و همیشه هم می گن ما با این کارامون استفاده ی خوبی هم از کلاس می کنیم اما دروغ هم نمی گنا..در سطح کلاس این طوره نتیجه ی خوبی دارن ..اما چون با کشور مقایسه نمی کنن خودشونو توکنکور شکست می خورن
بعضی ها هم هستن خودشون از خودشون انتظار بالایی ندارن اما چون بقیه انتظار دارن رفتارشون تو جمع یه طور دیگه میشه
و......و........و........
اینو در نظر بگیرید........معلم می گه همه ی تست های فصل فلان رو کار کنید بیاید سر کلاس برای رفع اشکال.....اما دانش آموزا همه ی تست ها رو که نمی زنن هیچ...سر کلاس هم هی می گن کی تموم می شه کلاس؟؟!؟!؟!
و خدومت تون عرض کنم کسی که بخواد موفق باشه نباید منتظر دیگران باشه باید خودش مدیر کارای خودش باشه و پیش بره......