0

نظرتون راجع به کنکور و کلاس کنکور چیه؟

fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

نظرتون راجع به کنکور و کلاس کنکور چیه؟

به نظر شما کنکور خوبه یا نه ؟چرا مثلا یه نفر که درسش هم خوبه ولی نمی تونه خوب تست بزنه یا اینکه سریع نیست و وقت کم میاره باید عمرش پشت کنکور هدر بره؟

واقعا تمام کلاس کنکورا خوبن ؟

چرا هر کس کنکور قبول نشد انگاری همه چیز رو ازدست داده حتی اطرافیان هم باهاش رفتار درستی ندارن؟

یک شنبه 19 شهریور 1391  3:02 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 farshon mansoure1373
aftab210
aftab210
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 423

پاسخ به:نظرتون راجع به کنکور و کلاس کنکور چیه؟

در کشور های پیشروفته تحصیل مانند یک قیفه که پهمه می تونن وارد دانشگاه بشن ولی فقط تعداد کمی میتونن با مدرک وسواد ککککافی از اون سر بلند بیان بیرون ولی کشور ما یه قیف برعکس هستش وارد دانشگاه شدن خیلی مشکله و ولی وقتی وارد شدی به هر جایی که می خوای می تونی دست پیدا کنی از نظر مدرک  البته

وقتی می بینم زائرا دارن می رن به کربلا
یه آه سردی می کشم فقط می گم: من چی خدا؟

یک شنبه 19 شهریور 1391  3:44 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 farshon mansoure1373
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

بحث شرکت درکنکوریه چیزه وکلاس کنکورچیزدیگر. چه بساافرادی بودندکه باهوش واستعدادکافی بدون شرکت درکلاسهای کنکوروپرداخت مبالغ هنگفت توانستند به مدارج عالی راه یابندولی دانش آموزی که کلاس کنکورهم می رود ولی هوش وحواسش جای دیگه است برای اوسرمایه گذاری سودی ندارداوفقط انجام وظیفه می کندوبرای قانع کردن والدینش درکلاسهاشرکت می کند وهدف دیگری ندارد. این به خودشخص بستگی داردحتی دربهترین کلاس کنکورهاهم ممکن است جواب ندهد.نبایدحالت اجباربرای بچه هامون بوجودآوریم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 21 شهریور 1391  3:37 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mansoure1373
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 478

ای بابا ....چه بحثی ....الآن مقداری توضیح میدم که فکر می کنم هر همه  این حرفا می پذیرن

ببینید استعداد و هوش و و همه ی اینا برای کنکور دادن مهمه اما من خودم افرادی رو اطرافم می بینم که روش اشتباهی برای درس خوندن دارن و با اینکه بیشتر از من و خواهرم درس می خونن اما بی اغراق (حالا تعریف از خود باشه یا نه) هیچ وقت به پای ما نرسیدن.با اینکه کمتر از بچه های درس خون درس می خونیم اما تو آزمون های گزینه 2 چندین بار رتبه تک کشور شدیم

خب حالا:دلایل:

ممکنه دانش آموز هوش خوبی داشته باشه و تلاش همخوب کنه اما سرعتش کم باشه و سرعت کم رو نمی شه به هیچ وجه توجیه کرد که کم کاری از خود فرد هست چون قرار نیست مثلا آدم همهی تست ها رو خودش حتما جواب بده یا اینکه همه ی نکته ها رو بار اول یاد بگیره

بعضی ها هم هستن که کلاس کنکور می رن اما از کلاس کنکور استفاده ای نمی کنن..مثل اکثر دوستان خودم ..سر کلاس کلا دارن بگو بخند می کنن و همیشه هم می گن ما با این کارامون استفاده ی خوبی هم از کلاس می کنیم اما دروغ هم نمی گنا..در سطح کلاس این طوره نتیجه ی خوبی دارن ..اما چون با کشور مقایسه نمی کنن خودشونو توکنکور شکست می خورن

بعضی ها هم هستن خودشون از خودشون انتظار بالایی ندارن اما چون بقیه انتظار دارن رفتارشون تو جمع یه طور دیگه میشه

و......و........و........

اینو در نظر بگیرید........معلم می گه همه ی تست های فصل فلان رو کار کنید بیاید سر کلاس برای رفع اشکال.....اما دانش آموزا همه ی تست ها رو که نمی زنن هیچ...سر کلاس هم هی می گن کی تموم می شه کلاس؟؟!؟!؟!

و خدومت تون عرض کنم کسی که بخواد موفق باشه نباید منتظر دیگران باشه باید خودش مدیر کارای خودش باشه و پیش بره......

سه شنبه 21 شهریور 1391  6:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها