به گزارش سه نسل، «بری گرین»، بازیگر کانادایی است که برای نخستین بار به ایران سفر کرده است، وی در گفتوگویی با فارس به انتقاد از دروغهای رسانهای پرداخته و میگوید:
تلویزیون نمیبینم زیرا اخباری که شبکههای آمریکایی علیالخصوص درباره ایران مطرح میکنند دروغ محض است.
نظامی کردن محیط خانوادهها در آمریکا به حدی عادی شده است که ارتش آمریکا در سایت خود یک بازی آنلاین را تعبیه کرده که نوجوانان با مراجعه به آن میتوانند تفنگهایی را انتخاب و به اهدافی شلیک کنند.
دولتهای غربی از صنعت سرگرمی به عنوان ابزاری برای پیشبرد مقاصد نظامی استفاده میکنند.
متن کامل مصاحبه «گرین» را در ادامه میخوانید:

* شبکههای آمریکایی درباره ایران، به مردم دنیا دروغ میگویند
فارس: آیا ذهنیت شما نسبت به ایران، پیش از سفر منفی بود؟
بری گرین: من آنچه را که دیگران درباره ایران دیدهاند، ندیدهام چون تلویزیون نگاه نمیکنم؛ زیرا میدانم اخباری که شبکههای آمریکایی علیالخصوص درباره ایران مطرح میکنند دروغ محض است. امروز بسیاری از کاناداییهای به این نتیجه رسیدهاند که رسانه به آن ها مشتی دروغ ارئه میدهد.
من اطلاعات خود را درباره کشورهایی مانند ایران از طریق دوستان ایرانیام در کانادا و آمریکا به دست میآورم و از این روست که نسبت به ایران و کشورهای مشابه ایران تصویر واقع بینانهتری دارم.
* آمریکا از رسانه و قدرت رسانهای برای نظامیسازی افکار عمومی بهره میگیرد
فارس: اغلب افرادی که برای اولین بار به ایران میآید تصویر ناصحیحی از ایران در ذهن دارند که بعد از مواجه با واقعیتهای ایران، تغییر میکند. به نظر شما چگونه میتوان از ابزار رسانه و هنر برای تغییر چهره غلطی که از ایران به تصویر کشیده شده است، استفاده کرد؟
بری گرین: تولید فیلمهای داستانی خوب و توزیع آن در سراسر دنیا میتواند یکی از روشهایی باشد که چهره واقعی ایران را به جهانیان نشان دهد؛ در قالب فیلمهای داستانی و فیلمهای کوتاه مستند باید به جهان گفت که ایران سلاح هستهای ندارد البته مهم این است که حرفهای سیاسی پنهان و مستتر ارائه شود.
اگر من وزیر فرهنگ و ارشاد ایران بودم دستور میدادم به اندازهای فیلمها و آثار هنری قوی و متناسب با استانداردهای بین المللی ساخته شود تا مردم دنیا خودشان قضاوت کنند که چهره واقعی ایران چگونه است.

* ارتش آمریکا بازیهای آنلاین را برای جذب کودکان به برنامههای نظامی به کار گرفته است
دولتهای غربی از صنعت سرگرمی به عنوان ابزاری برای پیشبرد مقاصد نظامی استفاده میکنند در آمریکا برنامه تلویزیونی به نام «ستارهها مالکان نواره» ساخته شده که در آن، ستارههای سینما یا افراد شاخصی که مردم عادی آنها را الگوهای خود قرار میدهند طی فرایند آموزش نظامی قرار میگیرند.
هدف از این برنامه تبلیغ نظامیگری و جذب آمریکاییها به ارتش از سنین پایین و عادی سازی نظامیگری در خانههای آمریکاییها است. امروز هم برخی از آمریکاییها و افراد ضد جنگ تلاشهای زیادی میکنند تا از ادامه پخش این برنامه جلوگیری شود.
نظامی کردن محیط خانوادهها به اندازهای به یک امر عادی مبدل شده است که ارتش آمریکا در سایت خود یک بازی آنلاین را تعبیه کرده است که نوجوانان با مراجعه به آن میتوانند تفنگهایی را انتخاب و به اهداف شلیک کنند.