0

رولت گوشت

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

رولت گوشت

رولت گوشت

رولت گوشت

«رولت گوشت» غذایی بسیار كامل است. هم سبزیجات را در خود دارد و هم پروتئین. ضمن این كه خیلی هم خوش آب و رنگ است. مواد لازم برای تهیه غذا رولت ۳ یا ۴ نفره


گوشت چرخ كرده: ۱ كیلو، پیاز: ۱ عدد، زعفران: ۲ قاشق سوپخوری، قارچ خرد شده: ۱ لیوان، تخم مرغ پخته شده: ۴ عدد، زرشك: ۳ قاشق سوپخوری، جعفری خردشده: یك لیوان و سفیده تخم مرغ: ۱ عدد و نمك و فلفل به مقدار لازم.


ـ طرز تهیه و طبخ:


ابتدا گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده هم بزنید و نمك و فلفل زده و كمی زعفران به آن اضافه آن را خوب ورز بدهید تا خوب كش بیاید و به دست نچسبد. مواد داخل رولت را كه شامل زرشك، قارچ خردشده، پیاز سرخ كرده است، مخلوط كنید ، تخم مرغ ها را پوست كنید، آماده بگذارید.


گوشت را در داخل سینی به قطر ۲ سانت پهن كرده ـ به صورت مستطیل در بیاید و مواد داخل رولت را وسط گوشت بریزید و تخم مرغ ها را هم به صورت افقی بچیند و آهسته آهسته گوشت را رول كنید. سفیده تخم مرغ را هم آنقد رهم بزنید تا كف كند و با قلم موبه سطح گوشت بمالید و درسینی فر قرار بدهید تا با حرارت ملایم بپزد. برای جلوگیری از ترك رولت، گاهی روغن مایه به سطح آن بمالید و پس از پخته شدن آن را در دیس بگذارید و با جعفری و حلقه های نارنج یا لیمو ترش و قارچ پخته تزئین كنید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 19 آبان 1389  9:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها