یک کارشناس قرآن:
ترویج فرهنگ مهدویت در فضای سایبری اجتنابناپذیر است
گروه انديشه و علم: با توجه به گسترش امكانات و وسايل ارتباط جمعی و نیز با عنایت به اینکه موضوع مهدويت، موضوعی جهانشمول است، شناسناندن و آگاه كردن اقشار جامعه در این زمینه و در فضای سایبری، امری اجتنابناپذير است.
صابری، كارشناس قرآنی دانشگاه علوم قرآنی زاهدان در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان در پاسخ به این سؤال که چگونه فرهنگ مهدويت را در جامعه نهادينه كنيم گفت: با توجه به امكانات، وسايل ارتباط جمعی و از همه مهمتر و گستردهتر اينترنت، كه دهكده جهانی را تشكيل داده است و نیز با عنایت به این که موضوع مهدويت، موضوعی جهانشمول است، شناسناندن و آگاه كردن اقشار جامعه در این زمینه و در فضای سایبری، امری اجتنابناپذير است.
این کارشناس قرآن افزود: معنای لغوی شيعه به معنای پيرو است شعيه بايد صورت نمادينی از امامش باشد. در حديث آمده است که امام صادق(ع) از شيعيان درخواست میكند كه: «كونوا لنا زينا و لاتكونوا علينا شيناً، قولوا للناس حسنا و احفظوا السنتكم و كفوا عن الفضول و قبح القول»، (ای شيعيان) زينت ما باشيد نه باعث ملامت و سرزنش ما، با مردم نيكو سخن بگوييد و زبانتان را حفظ كنيد و از زيادهروی و زشتگويی بازداريد.
وی اظهار كرد: امام عصر(عج) در زمان غيبت، شاهد بر اعمال ما است. از آنجا که امام زمان(عج) جانشين رسول اكرم(ص) است و يكی از ويژگیهای رسول اكرم كه خداوند در قرآن بدان اشاره كرده اين است كه رسول اكرم(ص) شاهد اعمال امت است، همان ويژگی را امام زمان(عج) دارا است و شاهد بر اعمال به طريق اولی شاهد اعمال شعيان است.
صابری در پايان بيان كرد: از آنجايی اصل غيبت در اثر گناه و قدرنشناسی مردم صورت گرفت و مردم به دليل آنكه قدر و منزلت 11 امام معصوم(ع) را نديده گرفته و هرگونه ستمی را علیه آنان روا داشتند و در نهایت موجبات شهادت آنان را فراهم ساختند، خداوند حجت آخر را نگهداشت تا هر زمان مردم ظرفيت قدرشناسی داشته باشند امر ظهور مححق شود.