ذرت کره اي، آلزايمر ميآورد
اگر فرزند شما ذرت پف کرده و به عبارت عوام پففيل کرهاي ميخورد بهتر است ديگر از دادن اين نوع ذرت به کودکتان خودداري کنيد. محققان متوجه شدهاند ماده طعمدهنده کره که دي استيل دارد، ميتواند در مغز پلاکهايي ايجاد کند که موجب آلزايمر ميشود. البته اين تنها ضرر اين ماده طعمدهنده نيست و قبلاً هم مشخص شده بود که اين ماده با تخريب ريه در کارکنان کارخانههاي توليد پف فيل مايکرو فري هم مربوط است.
شايد شما هم بستهبنديهايي را ديده باشيد و از آنها مصرف کرده باشيد که در اين بستهها ذرت وجود دارد و با گذاشتن آنها در مايکروفر ميتوان به راحتي يک بسته آماده پف فيل تهيه کرد. محققان معتقدند دياستيل ميتواند پروتئينهاي مغز را به پلاکهاي بتاآميلوييد تبديل کند که در بيماري آلزايمر تشکيل ميشوند.
متأسفانه اين ماده ميتواند از سد مغزي خوني عبور کند و عملکرد طبيعي مغز براي پيشگيري از تشکيل اين پلاکها را مهار کند. اگر باور نميکنيد بد نيست نتايج بررسي را در مجله سمشناسي بخوانيد.
|
شنبه 18 شهریور 1391 5:33 PM
تشکرات از این پست