0

ولاسکو: دارم لیگ جهانی را احساس می‌کنم/ توقع چنین بردی را نداشتم

siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

ولاسکو: دارم لیگ جهانی را احساس می‌کنم/ توقع چنین بردی را نداشتم

تیم ولاسکو حالا فاصله زیادی با لیگ جهانی ندارد.

خولیو ولاسكو سرمربی تیم ملی والیبال ایران در مورد پیروزی سه بر صفر شاگردانش مقابل ژاپن گفت: «توقع چنین بردی را نداشتم ولی به كسب این نتیجه امیدوار بودم. چون ما بازی قبلی را سه بر صفر برده بودیم تصور می‌كردم اگر دوباره همان بازی خوب را انجام دهیم اینجا هم می‌توانیم برنده باشیم. این نتیجه آرامش و اعتماد به نفس خوبی را ایجاد كرد برای تیم. الان دارم لیگ جهانی را احساس می‌كنم. ست دوم خیلی سخت بود چون یك سری اشتباهاتی داشتیم كه در ست‌های دیگر نداشتیم. فكر می‌كنم كار تیمی ما خیلی خوب بود و تعویض‌هایمان خوب بود و روحیه تیمی خوبی هم داشتیم.»
او در مورد كم شدن سرعت تیم ایران هم گفت: «فكر نمی‌كنم سرعت ما كمتر شده بود. بعضی وقت‌ها در تلویزیون كه بازی را می‌بینی به نظر سریع‌تر از آن چیزی می‌آید كه نشان داده می‌شود.»
ولاسكو در پاسخ به این سوال كه آیا بازی‌های خوب تیم ملی والیبال در لیگ جهانی هم تكرار می‌شود گفت: «من نمی‌توانم بگویم در لیگ جهانی چه خواهیم كرد چون آینده قابل پیش‌بینی نیست ولی خیلی خوشحالیم كه بچه‌ها در مسابقات آسیایی نتیجه خوبی گرفته‌اند و می‌توانیم این ذهنیت خوب را داشته باشیم كه در آینده هم بازی‌های خوبی ببینیم. امیدوارم نماینده فدراسیون جهانی كه آمده بود اینجا شرایط را ببیند، تمام چیزهایی كه دید را منتقل كند و باز هم بتوانیم فینال لیگ جهانی را در تهران برگزار كنیم.»
ولاسكو در مورد برنامه‌اش برای بازی بعدی هم گفت: «فكر می‌كنم در این بازی در ست آخر تمركزمان را از دست دادیم چون در ست دوم با اختلاف زیاد برده بودیم. در سرویس دریافت و اسپك اشتباه زیاد داشتیم. بعضی جاها اشتباهات عجیبی داشتیم كه معمولا این اشتباهات را مرتكب نمی‌شدیم ولی در این بازی شدیم. تیم خیلی قوی بازی كرد و توانستیم ست را برگردانیم به نفع خودمان. در بازی بعد ممكن است یك ست را از دست بدهیم و فشار بیاید روی ما ولی برای موفقیت می‌رویم. ما نمی‌خواهیم حتما بازی را ببریم. نكته‌ای كه مهم‌تر از همه چیز است این‌كه خوب بازی كنیم.»

شنبه 18 شهریور 1391  2:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها