0

خوش برخوردی

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

پاسخ به:خوش برخوردی (تاپیک ویژه ویژه)

خوش برخوردی خصلت هر مسلمانیه

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 28 شهریور 1391  4:46 PM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer architect0811 siasport23
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

برخورد خوش،خوبه ولی نه به اندازه ای کا زمینه ی سوء استفاده رو برای دیگران ایجاد کنی.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 29 شهریور 1391  10:24 AM
تشکرات از این پست
farshon architect0811 nargese_montazer siasport23
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

خوش برخوردی خوبه و از نشانه های هر مسلمان است ولی متاسفانه در جامعه ما اگر با همه کس خوشرو باشی و برخورد خوبی داشته باشی اون هم از این برخورد تو سوء استفاده می کند پس باید در بعضی از مواقع هم کمی تشر و تندخویی چاشنی کنی که کمی هم ازت حساب ببرند نه سواستفاده کنند.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
پنج شنبه 30 شهریور 1391  8:29 AM
تشکرات از این پست
farshon architect0811 nargese_montazer siasport23
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول nargese_montazer

سلام

نیکبخت عزیز واقعا از جوابهایتان خوشم میاد، حرف حق را می زنید ولی آیا گوش شنوایی هست!

تغییرات بسیاری در انجمن ها مشاهده می کنیم که شروع کننده تغییرات هم خود جناب mehdi0014 بودند با ایجاد تاپیک جلوگیری از پستهای نجومی

از اون موقع هم واقعا می توان گفت نود درصد از پستهای نجومی برچیده شده

سلام و تشکر از شما

این پست رو من امروز خوندم

البته فراموش نکنید که جناب qodrat چند ماهی به دنبال جناب مهدی بودند و ایشون هم التفاتی نمیکردن تا بالاخره یه روزی ایشون در یکی از تاپیک های این تالار شرکت کردن و بهشون گیر دادیم که اینکارو انجام بدن و از لطف ایشون که با بزرگواریشون حرفمون رو به زمین ننشوندن نهایت سپاس رو داریم .

اتفاقا اونقدر کاربرا هستند که پست های نجومی میذارن که نمیشه نام کاربریشونو بگم ولی اگر ببینم وضعیتشون حاده حتما گزارش میدم

همچنین تشکر فراوان از دوستانی که دیگه پست نجومی نمیذارن

پنج شنبه 30 شهریور 1391  5:54 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 siasport23
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2878

سلام

چه بسيار انسانهايي كه اخلاق بد ايشان را ذليل ساخته است كه با اخلاق خوش به عزت رسيده اند

رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود: بیشترین امتیازی که امت من به سبب داشتن آن به بهشت می رود، تقوای الهی و خوش خلقی است.

اخلاق نیکو لغزش ها را ذوب می کند، همان گونه که آفتاب یخ را.

چه خوب است كه همه انسانها خوش برخورد باشند تا به سعادت برسند.

با خوش برخوردي دل هر كسي را ميتوان به دست آورد.

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

شنبه 1 مهر 1391  11:57 AM
تشکرات از این پست
architect0811 mehdi0014 farshon siasport23 reza_tavarish7000 m_gerami nargese_montazer
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای

خوش برخوردي با مردم يك سوم خردمندي است.

ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
شنبه 1 مهر 1391  12:56 PM
تشکرات از این پست
siasport23 farshon nargese_montazer
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای

امام حسن علیه السلام دوستی شوخ طبع داشت . روزی به خدمت او رسید. امام علیه السلام فرمود: شب را چگونه صبح كردی ؟ او در جواب گفت : یابن رسول اللّه ! شب را بر خلاف رضای خود و خدا و شیطان به صبح آوردم . امام علیه السلام خندید و فرمود چگونه ؟ عرض كرد: خدای عزوجل دوست دارد كه او را اطاعت كنم و مرتكب معصیت او نشوم و من چنین نیستم و شیطان دوست دارد معصیت خدا كنم و او را اطاعت نكنم و این چنین هم نیستم و خودم دوست دارم هرگز نمیرم و این گونه نمی باشم . از این داستان استفاده می شود كه امام علیه السلام با همه ابهت و بزرگی كه داشتند به گونه ای با دیگران برخورد می كردند كه آنها براحتی در محضر او بلكه با خود او شوخی می كردند و حضرت گوش می دادند و می خندیدند.

ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
شنبه 1 مهر 1391  12:57 PM
تشکرات از این پست
siasport23 farshon nargese_montazer hamid_h
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

نکته ای  که بسيار حساس است و در ايجاد و حفظ صميميت ها نقش مؤثر را عهده دار است خوش برخوردي است .

همه افراد علاقه دارند که ديگران با آنان برخورد خوبي داشته باشند .  زن و مرد هم از اين قاعده کلي مستثني نيستند. هر مردي دوست دارد وقتي به خانه قدم مي گذارد همسرش با چهره اي خندان و با گشاده رويي با اوبرخورد کند . چنانکه زن خانه نيز متوقع است وقتي مرد وارد خانه ميشود سختي ها و دشوارهاي زندگي را فراموش کند و با چهره اي متبسم و خندان با همسرش مواجه شود .

فراموش نکنيم که برخوردهاي اوليه افراد بسيار مؤثر و نقش آفرين است . به عنوان مثال سبقت گرفتن درسلام را و افشاي سلام در برخوردها تأثير بسزايي در ديگران دارد وروحيه ها و رفتارها را تغيير مي دهد . به اعتقاد ما يکي از نشانه هاي بارز خردمندي  خوش برخوردي است عده کمي هستند که از اين توانايي برخوردارند . اين گونه افراد در اولين برخورد باديگران اعم از خردسال و بزرگسال آنان را شيفته و مجذوب خودميکنند و در برابر اين عده بسياري از مردم نيز برخوردي خشک و ساده دارند .

پس در برخوردهای رودرو و کلامی و برخوردهای نوشتاری خوش برخورد و مهربان باشیم تا نه کسی از ما رنجیده شود ونه خودمان را ناراحت و غمگین سازیم .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 1 مهر 1391  3:05 PM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer architect0811 zahra_53 majid68 fatemeh_75 hamid_h
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای

سلام

بطور خلاصه قدرت خوش اخلاقی عبارتست از :

1- تقویت موقعیت اجتماعی
2- تقویت ایمان
3- تقویت درجات معنوی
4- تقویت روزی
5- تقویت پیوند دوستی
6- تقویت سلامتی و سعادت

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

شنبه 1 مهر 1391  3:31 PM
تشکرات از این پست
reza_tavarish7000 m_gerami farshon nargese_montazer architect0811
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

نمیدونم این موضوع مطرح شده یا خیر....اما احتمالاً همه تابحال تجربه کردیم که چه در خانه چه در محیط کاری چه در محیط تحصیل و .... زمانی که خوش برخوردی از سوی دیگران میشود،حرف شنوی و تاثیر آن بر ما بیشتر میشود....همین موضوع برعکسش هم بوده،شما وقتی میخواهید بهتر و زودتر حرفتون رو به کرسی بنشونید،با رفتار خوش که میگویید تاثیرش بهتر از خشونت و... است! حالا این مورد ممکن است استثنائاتی هم داشته باشد،اما به طور کلی اینگونه است...

اگر کسی در اینباره تجربه ای دارد عنوان کند تا از آن درس بگیریم.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 1 مهر 1391  5:22 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon architect0811
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول bivafa

سلام

نمیدونم این موضوع مطرح شده یا خیر....اما احتمالاً همه تابحال تجربه کردیم که چه در خانه چه در محیط کاری چه در محیط تحصیل و .... زمانی که خوش برخوردی از سوی دیگران میشود،حرف شنوی و تاثیر آن بر ما بیشتر میشود....همین موضوع برعکسش هم بوده،شما وقتی میخواهید بهتر و زودتر حرفتون رو به کرسی بنشونید،با رفتار خوش که میگویید تاثیرش بهتر از خشونت و... است! حالا این مورد ممکن است استثنائاتی هم داشته باشد،اما به طور کلی اینگونه است...

اگر کسی در اینباره تجربه ای دارد عنوان کند تا از آن درس بگیریم.

یک خاطره ازخوش برخوردی:

روزی برای کاری به بانکی مراجعه نمودم ، سرکارمندبانک خیلی شلوغ بودولی ایشان بااحترام وبامتانت به مشتریان جواب می داد وقتی نوبت به من رسید ایشان بدلیل مشکل حسابی که داشتم قادربه انجام کارمن نشدندولی من باتوجه به خوش برخوردی ایشان ازنامبرده کلی تشکرکردم وبه اوگفتم "هرچندکه کارم انجام نشدولی خوش برخوردی شمایک دنیابرایم ارزش داشت"smiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 2 مهر 1391  9:29 AM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa nargese_montazer Nassersulduz
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام

افرادی که با خوش برخوردیشون میتونن نقش تاثیر گذاری روی افراد داشته باشند معلمان و استادان گرامی هستند

حتما همتون متوجه این قضیه شدید که چقدر درس مربوط به استاد خوش برخورد و مهربون به دل شاگردا میچسبه و اونارو به شدت مشتاق اون درس میکنه

من که از هر استادی خوشم بیاد با رغبت تموم درسش رو میخونم چون میدونم واسم از جون مایه میذاره و منم این کارو واسش میکنم

البته این یه مثال بود نه تنها استاد بلکه هرفرد دیگه ای که باشه این تصویر و ذهنیت خوب رو به طرف القا میکنه

دوشنبه 3 مهر 1391  7:58 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer bivafa farshon
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام

یک مثالی از تاثیر خوش برخوردی  برایتان بنویسم:

من از همان دوران ابتدایی در درس ریاضی ضعیف بودم و رفته رفته نیز چون خوشم نمیامد بخونم ضعیفتر نیز می شدم

تا اینکه رسیدیم به دوران دانشگاه

ترم اول به زور 10 گرفتم ولی ترم دوم که استادمون عوض شد، اخلاق بسیار خوبی داشت و من خود به خود جذب ایشان شدم

با هم دوست شدیم و من را تشویق به خواندن ریاضی کرد ، خلاصه اون ترم اونقدر ریاضی خوندم که در آخر ترم اولین نمره را در کلاس من گرفتم

ببینید خوش برخوردی چقدر تاثیر داره!

موفق باشید.

دوشنبه 3 مهر 1391  9:26 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer bivafa Nassersulduz farshon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام

حالا که تعریف در تعریفه منم یه دونه دیگه بگم

ترم قبلی ایستایی داشتم و استادمون از 50 تا شاگردش 5 نفرشون قبول شده بودند

چپ و راست میرفتیم به هرکسی اسم استاد رو میگفتیم برمیگشت میگفت افتادی برو حذف کن دیوونه

ولی من این کارو نکردم  چون هم استادمون خنده رو و مهربون بود هم اینکه بین خودمون بمونه از من خوشش میومد

و همیشه با خنده میگفت عمرا این  درس رو پاس کنید به جز چند نفرتون و همیشه احترام شاگرد ها رو نگه میداشت

در آخر هم با 2 نمره ی اضافی از بخشش خودش 18 شدم

به همین سادگی به همین خوشمزگی

دوشنبه 3 مهر 1391  9:42 PM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای

سلام

براي ايجاد صفا و صميميت بايد رفتارهاي خاصي در محيط خانوادگي حاکميت داشته باشد تا صفا و يگانگي فراهم آيد به چند نمونه اشاره ميكنم

اولين عاملي که موجب پديد آمدن صميميت مي شود خوش اخلاقي است . بديهي است که منظور از حسن خلق نرمي وملايمت و تحمل و شکيبايي است . زن و مرد بايد سعي کنند در ارتباط با همديگر روحيات انساني را در حد کمال مراعات کنند و از تندي و تيزي وعصبانيت و حساسيت ها جداً‌ پرهيز نمايند .

دومين عاملي که صفا و صميميت را در محيط خانوادگي فراهم مي آورد خوش زباني است . زن ومرد خانواده بايد از ابراز هر نوع کلمات و الفاظ زننده و کوبنده اجتناب کنند و هرگز نسبت به يکديگر زخم زبان نزنند زيرا هيچ عاملي همانند نيش زدن به صميميت خانواده لطمه وارد نمي کند .

سومين نکته که بسيار حساس است و در ايجاد و حفظ صميميت ها نقش مؤثر را عهده دار است خوش برخوردي است . همه افراد علاقه دارند که ديگران با آنان برخورد خوبي داشته باشند . بنابراين زن و مرد هم از اين قاعده کلي مستثني نيستند. هر مردي دوست دارد وقتي به خانه قدم مي گذارد همسرش با چهره اي خندان و با گشاده رويي با او برخورد کند . چنانکه زن خانه نيز متوقع است وقتي مرد وارد خانه مي شود سختي ها و دشوارهاي زندگي را فراموش کند و با چهره اي متبسم و خندان با همسرش مواجه شود . فراموش نکنيم که برخوردهاي اوليه افراد بسيار مؤثر و نقش آفرين است .

سه شنبه 4 مهر 1391  9:38 AM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها