0

خوش برخوردی

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

خوش برخوردی

درمورد برخوردخوش  وخوش اخلاقی چه نظری دارید؟

آیابایدباهمه خوش اخلاقی کردوزمینه سوء استفاده دیگران رابه آنهایادآوری کرد؟

پس چه کنیم؟

نظرتون چیه؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 13 شهریور 1391  10:49 AM
تشکرات از این پست
architect0811 mansoure1373 fatemeh313 nikbakht88 mehdi0014 Nassersulduz siasport23 reza_tavarish7000 ravabet_rasekhoon javid1000 mahmoodsafari aftab210 nargese_montazer
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 478

پاسخ به:خوش برخوردی

خوش اخلاقی این نیست که هیچ وقت خم به ابرو اورده نشه و تذکر زبونی بدی که مثلا فلانی اگه من باهات خوش اخلاقم اما شما هم داری سواستفاده می کنی

آدم های خوش اخلاق اخم شونم شیرینه اگه به جا باشه

من که فکر می کنم آدم باید به غریزه ش اعتماد کنه

و

لازم نیست جایی که "باید" یه کاریو که ظاهرا منفی هست انجام بدی ،انجام ندی

هر کسی باید کاملا طبیعی باشه

اگه از کسی ناراحت بشی و هیچ نگی و مثلا من مهربونم 100درصد تلافی شو سر نزدیکانت در میاری

اینه که خوش اخلاقی نباید بهش ساده نگاه بشه و از حق مون بگذریم

دوشنبه 13 شهریور 1391  12:27 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon abdo_61 nikbakht88 mehdi0014 siasport23 javid1000 nargese_montazer
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

بهترین چیزی که در یک فرد میتونه وجود داشته باشه خوش اخلاقی هستش

به نظرم باید با همه  خوب رفتار کرد چون تنها راه تسلط بر دیگران جز با خوش خلق بودن میسر نمیشه

همونطور که  اخلاق والای پیامبر اکرم  (ص)، خود یکی از اسباب ایمان و جذب مردم به آئین اسلام بوده

و در قرآن کریم می خونیم:

ولو کنت فظاً غلیظ القلب لا نفضوا من حولک : اگر تند خو و خشن بودی مردم از گرد تو پراکنده می شدند.

دوشنبه 13 شهریور 1391  12:32 PM
تشکرات از این پست
mansoure1373 farshon abdo_61 nikbakht88 mehdi0014 siasport23 javid1000 nargese_montazer
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی

یکی از کارهایی که آدم رو خوش اخلاق نشون میده "لبخند زدن " هست

هرکسی دوست داره شخصیت کسی رو که لبخند میزنه بشناسه

حرفشو زدم حالا چندتا هم تاثیرات لبخند رو از همین سایت کپی می کنم

*لبخند مسری است.

*لبخند زدن برایتان شادی می آورد. با لبخند زدن فضای محیط را هم شادتر می کنید و اطرافیان را مانند آهن ربا به سمت خود می کشید.
*لبخند زدن اندورفین، سروتونین و مسکن های طبیعی بدن را آزاد می کند
*تحقیقات نشان داده است که لبخند زدن با تولید این سه ماده در بدن باعث بهبود روحیه می شود. می توان گفت لبخند زدن یک داروی مسکن طبیعی است.
*لبخند زدن باعث می شود موفق به نظر برسید.
*لبخند زدن کمک می کند مثبت اندیش باشید.
دوشنبه 13 شهریور 1391  12:43 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon abdo_61 nikbakht88 mehdi0014 siasport23 javid1000 nargese_montazer
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

برخورد خوب و روی خوش داشتن یکی از مهم ترین الزامات داشتن روابط خوب و مستحکم و تاثیر گذار در جامعه محسوب میشه.در قرآن خداوند به حضرت موسی (ع) می فرمایند: با او (فرعون )با کمال آرامی و نرمی سخن گویید ,باشد که متذکر شود یا (از خدا)بترسد(و ترک ظلم کند).البته همان طور که در دین ما سفارش بسیار شده  در هر چیز باید اعتدال رو رعایت کنیم چرا که افراد سود جو منتظر هر فرصتی هستن که ازش بهره ببرند.

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 14 شهریور 1391  9:11 PM
تشکرات از این پست
abdo_61 farshon nikbakht88 mehdi0014 mansoure1373 siasport23 javid1000 nargese_montazer
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

با عرض سلام خدمت دوستان گل راسخونی.

پادشاهی و فرمانروایی کن بر قلوب دیگران و این بر نمی آید جز با خوش برخوردی.

بهترین ها و زیباترین ها برایتان خواهان و خواستارم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 14 شهریور 1391  9:30 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon nikbakht88 mehdi0014 mansoure1373 siasport23 javid1000 nargese_montazer
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

خوش برخوردی یکی از عوامل جذب کاربر  در انجمن و برعکس ان برخورد بد یا برخورد چکشی باعث انجمن گریزی، تالار گریزی و مواردی از این دست را خواهد داشت.

اگر برخورد بد و یا لحن بد در مدیر یا مسئول باشد گریز از انجمن و تالار بیشتر نمایان خواهد شد.

شما حساب کنید اگر مسئولین بخواهند مطابق با این جمله عمل کنند.که در مقابل برخورد بد نباید انتظار برخورد محترمانه داشت نصف بیشتر ما یکی دو ماه بعد از فعالیت کاربریمون غیر فعال میشد!!!!.یا اینکه انجمن گریزی شکل می گرفت.

مدیر هم به همین شکل،

بودن مدیر خوش برخورد در هر انجمنی نعمت هست که من متاسفانه در انجمن ندیدم.شایدم باشه و ما نمیشناسیم.

با احترام

جمعه 17 شهریور 1391  5:42 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 farshon mehdi0014 mansoure1373 siasport23 javid1000 nargese_montazer
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

خوش برخوردی یکی از عوامل جذب کاربر  در انجمن و برعکس ان برخورد بد یا برخورد چکشی باعث انجمن گریزی، تالار گریزی و مواردی از این دست را خواهد داشت.

اگر برخورد بد و یا لحن بد در مدیر یا مسئول باشد گریز از انجمن و تالار بیشتر نمایان خواهد شد.

شما حساب کنید اگر مسئولین بخواهند مطابق با این جمله عمل کنند.که در مقابل برخورد بد نباید انتظار برخورد محترمانه داشت نصف بیشتر ما یکی دو ماه بعد از فعالیت کاربریمون غیر فعال میشد!!!!.یا اینکه انجمن گریزی شکل می گرفت.

مدیر هم به همین شکل،

بودن مدیر خوش برخورد در هر انجمنی نعمت هست که من متاسفانه در انجمن ندیدم.شایدم باشه و ما نمیشناسیم.

با احترام

سلام

البته صبر هرکس حدی داره و نباید از یه انسان که مثل خودمون هست و حالا شده مسئول انتظاری داشته باشیم که حتی ذره ای از اون در وجود خودمون نیست و اگه راجع به مسئولین راسخون باشه واقعا بردباری و رفتار مودبانشون جای تحسین داره

مدیر خوش برخورد تو راسخون خیلی زیاده اما همین خوش برخوردا گاهی به شدت بد برخورد میشن که ذهنیت خوبی در ما ایجاد نمیکنند

جمعه 17 شهریور 1391  7:29 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 farshon mehdi0014 mansoure1373 qodrat siasport23 javid1000 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

مدیر هم به همین شکل،

با احترام

ضمن سلام و خدا قوت جناب qodrat

از این طرفها!! نگرانتون شده بودم. چند روزیه اینطرفها تشریف نیاوردید. چند بار خواستم براتون پیغام بذارم، که نشد.

خدا را شکر که بنده مشکل بد اخلاقی ندارم و دوستان زیادی در راسخون دور و برم هستند مثل مدیر qodrat. 

مهم نیت آدمهاست که خوش نیت هامون توی راسخون و مدیرا، کم نیستند. 

موفق باشید.

جمعه 17 شهریور 1391  11:13 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon abdo_61 mehdi0014 mansoure1373 qodrat siasport23 javid1000 nargese_montazer
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:خوش برخوردی (تاپیک ویژه ویژه)

بنظرخودبنده خوش اخلاقی وخوش برخوردی دروهله اول بسیارتاثرگذاراست چه بسا دراداره ای واردشویم وکارمان راه نیافتدولی خوش اخلاقی آن فردبه دنیا می ارزد.درخصوص کسانی هم که بخواهندازاین موقعیت سوء استفاده نمایندبایدگفت که مقررات سرجای خودش وخوش رفتاری هم درجایگاه خودش . درمیان مدیران راسخون هم من آقای محمد43 بنظرمن فردمودب وخوش برخوردوازنظرخوش اخلاقی  مدیرمحترم مهدی0014هستند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 18 شهریور 1391  7:50 AM
تشکرات از این پست
abdo_61 mehdi0014 architect0811 nikbakht88 siasport23 javid1000 nargese_montazer
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی

اما در مورد خوش برخوردی:

به نظرم یکی از مهمترین صفات آدمی همین خوش برخوردی هست.

خود من همیشه با آدمهای خوش برخورد زود صمیمی می شوم، اصلا معاشرت با اینگونه افراد را دوست دارم و لذت می برم.

انسانهای خوش برخورد در معاشرتهای اجتماعی همیشه موفق هستند.

سعی کنیم خوش برخورد باشیم تا خود به خود همه جذب ما شوند.

موفق باشید.

شنبه 18 شهریور 1391  9:49 AM
تشکرات از این پست
architect0811 Nassersulduz farshon nikbakht88 abdo_61 nargese_montazer labeik_ya_khameneei siasport23 reza_tavarish7000 javid1000
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2878

سلام

به نظر من افراد خوش برخورد و خوش اخلاق همه جا مورد احترام هستند

بهترين راه موفق شدن در همه جا خوش برخوردي است

پس همه بايد خوش برخورد باشيم

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

شنبه 18 شهریور 1391  10:04 AM
تشکرات از این پست
farshon nikbakht88 abdo_61 siasport23 reza_tavarish7000 javid1000 nargese_montazer
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

انی بعثت لاتمم مکارم الاخلاق

خوش اخلاقی بسار مهم است و راهگشای بسیاری از کارهاست

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

شنبه 18 شهریور 1391  11:37 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 abdo_61 farshon siasport23 javid1000 nargese_montazer
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

مدیر هم به همین شکل،

با احترام

به نکته ی جالبی توجه فرمودید

از نظر من خوش برخوردی مدیر هر تالار مهم ترین عامل جذب کاربر هست

و البته خوب مدیرت کردن هم مهمه

اما حضرت علی می فرمایند

مهربانی کن که مهربانی به عوام خشم خواص را بی اثر می کند .و بداخلاقی با عوام خشنودی خواص را بی اثر می کند.

این جمله عین همون حدیث نیست اما کلا همین بود..

موفق باشید

شنبه 18 شهریور 1391  2:29 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qodrat nikbakht88 farshon siasport23 javid1000 nargese_montazer
PROMPET
PROMPET
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

بهترین گزینه خوش اخلاقی و برخورد شلاقی با سوء استفاده کنندگان

شنبه 18 شهریور 1391  7:02 PM
تشکرات از این پست