نقل قول joker001
با سلام . یه انتقاد در مورد پیشبینی مسابقات لیگ برتر دارم...
با تشکر از شما که خیلی زحمت میکشید.واقعا دستون درد نکنه ولی بعضی وقتا یه کارای عجیبی میکنید که راحت حق چند نفرو از بین میبرید...نمونش همین پیشبینی هفته هشتم هست که اومدین حالا که خیلی ها پیشبینی کردن برنامشو عوض کردین و چند تا بازی اضافه کردین . خب خیلیا قبلا پیشبینی کردن و متوجه تغییر برنامه ناگهانی شما نمیشن و کسانی که جدید پیشبینی میکنن چنتا بازی بیشتر پیشبینی میکنن و حق بقیه به همین راحتی از بین میره...حالا برای من سواله که اگه به پیشبینی های همین هفته این چنتا بازی جدید اضافه نمیشد مگه چه اتفاقی میوفتاد؟؟؟!!!
یه نمونه دیگه هم در مورد پیشبینی هفته اوله که چهار روز مونده بود به بازی ها خود سایت به خاطر تغییراتی که داشت میداد بسته شده بود و ما نتونستیم پیشبینی کنیم اونم در صورتیکه هنوز چهار روز به بازیها مونده بود و بازم حق خیلیا از بین رفت در صورتیکه کار درست این بود که حالا که به همه فرصت پیشبینی داده نشده کلا هفته اول کنسل بشه...
خلاصه اینجا اومدن فقط برای سرگرمیه اما این باعث نشه که همین جوری بدون برنامه کار کنید...
سلام دوست گرامی:
از حسن توجه شما به مسابقه ی پیش بینی و انتقاد بجایتان ممنونیم . در مورد این هفته که جریانش را به طور کامل فرمودید ، باید عرض کنم که تغییر در مسابقات حقی را از کسی ضایع نخواهد کرد .به دلیل این که اولا یک هفته ی کامل برای شرکت در مسابقه ی جدید وقت بوده و همه اجازه ی ویرایش را داشته و تا روز جمعه هم خواهند داشت . به علاوه این ، با هماهنگی با مسئولین قرار شد که این هفته 6 برنده داشته باشیم ، سه تا از جدول قدیم و سه تا هم از جدول جدید .
سپاس