وظیفه ی هر مسلمان متعهدی هست که نسبت به دین و مقدسات خودش همیشه آماده دفاع باشه.
اگر نمی شود صورت مسئله را پاک کرد حداقل می شود قسمتی از مسئله رو پاک و صورت مسئله رو از اون موضوع دور کرد.
ما هم نگفتیم از همان ابتدا بیایید و انتقادات کنید که خودمان هم این کار را نکردیم بلکه اول به آقایان پیام دادیم دیدیم جوابی نرسید آمدیم و انتقاد واضح کردیم.
موضوع کوچیکی نیست .
بعضیا دارند کم کاری می کنند .
این موضوع هیچ اهانت دوباره به پیامبر اکرم(ص) توسط مجله که حتی پاپ کاتولیک میاد و محکوم می کند ولی کجاست ویژه نامه (نمی گیم دوباره ویژه نامه بسازید نه همان قبلی که برای دو سال پیش است را بگذارید برای ما کافی است)جز قسمت اخبار و انتشار بیانه ها که اونم مانند خبر بود کار دیگری شد؟!!
این هم هیچ کجاست ویژه نامه ای در حمایت از رهبری و محکوم کردن نماینده ای که دارد آب در آسیاب دشمن می ریزد؟ نکند جوابشان این است که نماینده مجلس هست نمی شود بر علیهش چیزی نوشت.
.نه این طور نیست نماینده آیا نمی داند که با این کارش ولایت را تضعیف می کند که می آید و می گوید خواست رهبر است که آن دو نفر در حبس باشند در حالی که به هیچ وجه این طور نیست و شورای امنیت ملی تصویب کرده حصر اینان رو.
در خیلی از موارد دیگر سکوت کردیم گفتیم خود مسئولین سایت به فکر هستند ولی ...
اگر این موضوع ،موضوع بی معنی برای دوستان هست اشکالی ندارد سکوت کنید فقط سکوتتان مانند سکوت اصحاب و یاران بعد از فوت پیامبر نباشد که در مورد حق ولایت امام علی (ع) سکوت کردند.
من گفته ام را گفتم بعضیا چه بدانند و چه ندانند ،چه بفهمند و چه نفهمند من گفتم .
سخنم رو با سخنی از رهبری پایان می دهم:
رهبری:اگر هر کسی بیاید و باعث تضعیف اسلام و تقویت دشمنان گردد چه دانسته و چه ندانسته مزدور دشمن است.
والاسلام و علیکم