خط و نشان گارگانو براي بانوي پير
خط و نشان گارگانو براي بانوي پير
والتر گارگانو هافبک تيم اينترميلان معتقد است که تيم جديدش هم سطح يوونتوس، قهرمان فعلي سري آ است؛ البته اگر در سطحي بالاتر از بانوي پير نباشد.
|
 |
|
|
اين بازيکن 28 ساله تابستان امسال به طور قرضي از ناپولي راهي سنسيرو شده. گارگانو در اولين کنفرانس مطبوعاتي اش به عنوان بازيکن نراتزوري، به خبرنگاران گفت: «من فکر ميکنم که ما در سطحي برابر با يوونتوس و حتي شايد بالاتر قرار داريم. آنها آخرين برنده سري آ و در حال حاضر قهرمان ليگ ايتاليا هستند. ما در اين فصل براي قهرماني در هر سه جام خواهيم جنگيد.»
گارگانو که در جريان پيروزي سه بر صفر اينتر مقابل پسکارا، نخستين بازي خود را با پيراهن نراتزوري انجام داد، در مورد آندرهآ استراماچوني سرمربي تيمش گفت: «او واقعا ميخواست که من به اينجا بيايم و من ميخواهم به مربي ثابت کنم که ميدانم چطور بايد در تيمي مانند اينترميلان بازي کرد. آمادهام تا در هر پستي که مربي بخواهد بازي کنم. تمام هم تيميهايم فوقالعادهاند. آنها به گرمي به من خوشامد گفتند. آنها کاري کردند که من احساس کردم که در خانه خودم هستم. مخصوصا بازيکنان آمريکاي لاتين.»
|
چهارشنبه 8 شهریور 1391 3:04 PM
تشکرات از این پست