0

وصیت نامه شهدا

sistani76
sistani76
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 44

وصیت نامه شهدا

بسم الله الرحمن الرحیم
بنام الله پاسدارحرمت خون شهیدان،وبادرودوسلام برامام زمان عج ونایب برحقش امام خمینی وبادرودوسلام برتمامی شهدای راه حق وحقیقت وبادرود وسلام برمعلولین ومجروحین وبادرود وسلام برتمامی اسراء ومفقودین وبادرود وسلام برتمامی رزمندگان دلیر.

خدمت برادرعزیزم سلام عرض می کنم.پس از عرض سلام،سلامتی شما رااز درگاه خداوند متعال خواهانم،باری اگر ازاحوالات اینجانب برادر خود غلامرضا خواسته باشی سلامتی الحمدلله برقرار است،پدر ومادر راخیلی خیلی دعا وسلام میرسانم و...

برادر جان می خواهم چند کلمه ای با تو صحبت کنم اول از همه ناراحت نمیشوی{اگر من شهید شوم چون }همه از خداییم وهمه به سوی آن هجرت می کنیم وبعد اگر من سالم برگشتم که هیچ ولی اگر شهید شدم مرا ببخشید که چندان خوب برای خانواده نبودم واز شما می خواهم که به پدر ومادرم بگویید که ناراحت نباشید که دو پسر از دست داده اید .آنها راه خودشان رارفته اند ومادرجان از تو میخواهم شیرت را حلالم کنی وامیدوارم راه مرا مثل راه حسین ادامه دهید.درآخر کلمه ای با خواهر ها.خواهرانم نمی خواهید ناراحت من باشید،من آنکه باید بکنم کردم وآنچه باید یروم رفتم وآدمیزاد آخرش باید دنیا رابرای آخرت پیشه کند چون این دنیا محل گذر است وانشاءالله باشهدای کربلا محشور شویم ومن هدف سربازی نداشتم بلکه برای رضای خدارفته بودم وانشاءالله باپیروزی رزمندگان اسلام راه بسته شده ی کربلا را باز می کنیم.

این چند کلمه ای بود که من قبل از عملیات مینویسم وشما را برای آخرین لحظه سلام ودعا می کنم.

«والسلام»

غلامرضاسیستانی1368/2/7

sistani76

چهارشنبه 8 شهریور 1391  2:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها