0

کماندار ايران‌ در پارالمپيك‌؟!

 
javad365
javad365
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 2026
محل سکونت : تهران

کماندار ايران‌ در پارالمپيك‌؟!

ملي‌پوش تيراندازي با كمان جانبازان و معلولين ايران گفت: نمي‌توان قبل از مسابقه قول مدال داد اما قول مي‌دهيم كه در پارالمپيك لندن تا حد مرگ بجنگيم.

 ابراهيم رنجبر بيان كرد: اردوهاي آمادگي خوبي براي پارالمپيك لندن پشت سر گذاشته‌ايم و نتايجي كه در مسابقات جهاني گرفته‌ايم بسيار اميدواركننده بوده و اگر لطف خدا شامل حالمان شود و شرايط آب و هوايي لندن هم مساعد باشد وظيفه‌مان را به نحو احسن انجام خواهيم داد.

وي افزود: تيراندازي با كمان ورزش‌ بسيار حساسي است و چون در فضاي باز انجام مي‌شود حتي وزش يك باد كوچك در زمان تيراندازي ممكن است همه چيز را خراب كند كه اميدوارم در لندن بخت يار باشد، هر چند كه در شرايط سخت و سنگين هم تمرينات زيادي داشتم ولي لندن و به خصوص آب و هواي آن كمي خاص است.

رنجبر ادامه داد: در تيرو كمان، ركورد زياد مهم نيست و پس از مرحله اول كه ركوردگيري و رتبه مشخص مي‌شود بازيها حذفي خواهد بود كه هر كس بتواند خودش را بهتر با شرايط وفق دهد موفق مي‌شود.

وي كمانداران كره جنوبي، چين و مالزي را رقباي اصلي خود دانست و گفت: از همه رقبا شناخت دارم كه البته ورزشكاران اين سه كشور در اين رشته بيشتر مطرح‌اند هرچند كه در پارالمپيك بيشتر رقبا در سطح بالا و گردن‌كلفت هستند.

رنجبر همچنين از تلاشهاي فدراسيون جانبازان و معلولين تشكر كرد و اظهار داشت: تا به حال چنين نظمي در آماده‌سازي‌ها تيم‌هايمان نديده بودم و هميشه سه، چهارماه قبل از شروع بازي‌ها اردوها شروع مي‌شد آن هم فقط در رشته‌هاي مطرح، اما براي اين دوره پارالمپيك حدود ۱۰ ماه است كه در اردو هستيم و شرايط بسيار خوبي فراهم كرده‌اند و در حد وسع‌شان نهايت تلاش خود را داشتند.

اين جانباز ۷۰ درصد درباره كمرنگ شدن حضور جانبازان در تيم‌هاي جانبازان و معلولين گفت: بالاخره جانبازان يك عمر مفيد دارند اما كاش شرايطي فراهم شود تا بچه‌هايي كه در رشته‌هايي با محدوديت سني حضور داشتند به ساير رشته‌ها مثل تير و كمان‌ و تيراندازي بروند تا بتوان از آنها استفاده كرد چون حضور جانبازان در هر جايي كه باشند وجودشان بركت است. البته اين حرف را به عنوان يك شهروند ورزشكار و نه به خاطر جانباز بودنم مي‌زنم.

سه شنبه 7 شهریور 1391  4:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها