0

مودريچ: مديون مورينيو هستم

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

مودريچ: مديون مورينيو هستم

'لوکا مودريچ' بازيکن کروات رئال مادريد گفت براي پيوستن به اين تيم دقايق را مي شمرده و اکنون که پا به برنابئو گذاشته بيش از هر چيز خود را مديون 'خوزه مورينيو' مي داند.

وي به تلويزيون رئال مادريد گفت: اين که يک مربي خوب خواهان به کارگيري من شده برايم بسيار ارزشمند است. تا آخرين روز در تب و تاب بودم تا به اينجا برسم. بابت همه چيز مديون او هستم و واقعا مي خواهم براي او و اين تيم همه کار بکنم.

اين بازيکن کروات خاطرنشان کرد:براي حضور در اينجا دقايق را مي شمردم تا اينکه شب گذشته اين کار انجام شد. نمي توانم توضيح دهم که وقتي به من اجازه دادند بروم چه احساسي داشتم.

مودريچ که با شماره 19 در رئال بازي خواهد کرد از مورينيو به عنوان ''بهترين مربي فوتبال جهان'' ياد کرد و گفت که بازيکنان مورد علاقه اش '' بوبان، بهترين بازيکن همه دوران فوتبال کرواسي'' و '' توتي'' هستند.

او همچنين براي نخستين بار با پيراهن سفيد رئال مادريد در نشست خبري در سالن '' اميليو برنابئو'' شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

وي گفت: هرچه که براي پيشرفت فوتبال نياز دارم در اينجا است: بهترين مربي و بهترين بازيکنان. آنها مرا قادر خواهند کرد که از فوتبال لذت ببرم. براي بازي در اين تيم صبر ندارم و فکر مي کنم اين چالشي بزرگ براي من است.

مودريچ درباره روند مذاکرات تاتنهام و رئال مادريد براي جذب او گفت: اين روندي طولاني بود ولي سرانجام من اينجا هستم. از بودن در اينجا هيجان زده هستم و مي خواهم تمرين را شروع کنم . مي دانم سخت است ولي تصميم گرفته ام جايي در تيم داشته باشم. مي خواهم هر روز بيش از روز گذشته يادبگيرم و فوتبالم پيشرفت کند.

وي اضافه کرد: من بيش از هرچيز فوتبال تکنيکي را دوست دارم. در تاتنهام در ميانه ميدان بازي مي کردم ولي بايد ببينم مورينيو مرا در کدام پست به کار خواهد گرفت. من هرجا او بخواهد بازي خواهم کرد و همه تلاشم را مي کنم تا سهمي در پيروزي هاي تيم داشته باشم.

بازيکن رئال مادريد افزود: لاليگا يکي از بهترين ليگ هاي فوتبال در دنيا و رئال مادريد بزرگترين باشگاه جهان است. آنها بازيکنان بزرگي دارند و من به بودن در کنار آنها افتخار مي کنم. اين روزها از بهترين و شادترين روزهاي زندگي ورزشي من محسوب مي شود.

مودريچ روز گذشته قرارداد خود 33 ميليون يورويي خود را در رئال مادريد امضا کرد و به مدت پنج سال به اين تيم پيوست.

سه شنبه 7 شهریور 1391  3:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها