زني كه با كمك برادرشوهرش، همسر خود را به قتل رسانده و بتازگي توسط پليس استان خراسان رضوي دستگير شده، درباره اين جنايت گفت: من و برادرشوهرم به نام نيما به هم علاقهمند شده بوديم و مرتب با هم در تماس بوديم. از طرفي من با همسرم ناصر بشدت اختلاف داشتم و او روزگارم را سياه كرده بود. براي همين به دنبال راهي بودم تا او را از سر راه بردارم و بتوانم با نيما زندگي كنم. اين فكر ذهنم را مشغول كرده بود تا اين كه نقشه قتل را طراحي كردم و با نيما در ميان گذاشتم. او نيز با برنامهاي كه ريخته بودم، موافقت كرد.
شب حادثه بعد از اين كه ناصر و دو فرزند هشت و ده سالهام خوابيدند، با نيما تماس گرفتم و او خودش را به خانهمان رساند و از حياط طناب سفيدي برداشت تا با آن برادرش را بكشد. ما بالاي سر ناصر رفتيم و طناب را دور گردنش انداختيم و هر كدام از يك طرف كشيديم تا اين كه شوهرم خفه شد.
نيما نيز در بازجوييها جرمش را قبول كرد و گفت: من به مرواريد علاقه داشتم، اما رابطهمان فقط در حد پيامك و مكالمات تلفني بود. شب حادثه هم طبق نقشه به خانه برادرم رفتم و با كمك مرواريد قتل را انجام دادم. بعد جنازه را در صندوق عقب پرايد ناصر انداختم و به منطقهاي بياباني و كمتردد بردم و زير يك پل انداختم و مقداري از طناب را هم كنار جسد قرار دادم تا پليس تصور كند، ناصر خودكشي كرده است. تحقيقات درخصوص اين جنايت همچنان ادامه دارد.