0

قاسمپور: مربي پولکي نيستم‌

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

سرمربي تيم فوتبال صنعت مس کرمان گفت: مربي پولکي نيستم‌ و شخصيت خود را با پول مقايسه نمي‌کنم، کسي چوب لاي چرخم گذاشت و قصد تخريبم را داشت عرصه را خالي نمي‌کنم و به هيچ‌کس باج نمي‌دهم.

ابراهيم قاسم‌پور عصر امروز در نشست خبري پيش از ديدار تيم‌هاي مس کرمان و داماش گيلان با سخت توصيف کردن اين ديدار‌ اظهار داشت: در چند مسابقه ابتداي فصل بازي‌هاي خوبي از خود ارائه کرده‌ايم.

قاسم‌پور خاطرنشان کرد: حتي در برابر فولاد هم بد نبوديم و بازي برابري را با حريف خود داشتيم، اما در نهايت لطف خداوند شامل حال ما شد و توانستيم سه امتياز با ارزش را از اين مسابقه به دست بياوريم.

وي با اشاره به اينکه بازي‌هاي خوب موجب شده تا موقعيت‌هاي زيادي حين برگزاري ديدار عايد بازيکنان مس شود، بيان داشت: اميدواريم در برابر داماش نيز با ارائه يک بازي زيبا سه امتياز را به دست آوريم.

قاسم‌پور با بيان اينکه از عملکرد خط مياني مس رضايت دارم، اما نه 100 درصد گفت: توقع و انتظار بيشتري از بازيکنان در خط مياني تيم دارم.

وي در پاسخ به سئوالي در مورد همزماني برگزاري دربي با چند ديدار اين هفته تصريح کرد: نبايد اين مسابقات تحت تاثير برگزاري دربي باشند، تماشاگران و علاقمندان مس نيز بايد به اين مسئله توجه کنند که اين جا کرمان است و در وهله نخست اين تيم نيازمند حمايت آنها است.

قاسم‌پور در مورد صحبت‌هاي مطرح شده از سوي وي در زمينه عدم حمايت يکي از اعضا هيئت مديره از وي‌‌ خاطرنشان کرد: لطفا من را وارد حاشيه نکنيد، صحبت من به شکل ديگري منعکس شده است.

وي با بيان اينکه مربي پولکي نيستم‌ و شخصيت و ارزش خودم را با پول مقايسه نمي‌کنم، ابراز داشت: هرگز خود را به پول نمي‌فروشم ‌از آن دسته از مربيان فوتبال نيستم که اگر کسي چوب لاي چرخم گذاشت و قصد تخريبم را داشت عرصه را خالي کنم، مطمئنا در اين صورت تا آخر در برابر حاشيه‌ها مي‌ايستم و به هيچ‌کس باج نمي‌دهم.

سرمربي مس کرمان در مورد برخي حواشي ايجاد شده در کنار اين تيم‌ بيان داشت: 15 سال به عنوان بازيکن و چهار سال نيز به عنوان مربي در خارج از کشور کار کرده‌ام و خيلي از مسائل را به راحتي درک مي‌کنم، اما از همه شما تقاضا دارم تنها به اين سئوال من پاسخ صريح و شفافي دهيد، چرا قبل از آغاز فصل و در زمان تست‌گيري از بازيکنان کرماني عليه من شعار داده شد به نظر من اين مسائل بسيار شفاف است.

وي با انتقاد از برخي کارشناسي‌هاي صورت گرفته از ديدار اين تيم مقابل فولاد خوزستان‌ عنوان کرد: حتي مجري تلويزيون از مربيان فني‌تر شده‌اند و از عدم حضور سيفي به عنوان يک بازيگردان در تيم مس انتقاد مي‌کند، مگر مصطفي سيفي در فصل گذشته در چند ديدار براي مس به ميدان رفته است.

قاسم‌پور خاطرنشان کرد: تمام ايران مي‌دانند ايوان پترويچ از زمان حضورش در فوتبال ايران به عنوان يک بازيگردان در پشت سر مهاجمان بازي مي‌کند، اما اين مجري چگونه اين مسئله را نمي‌داند و نمي‌بيند.

وي شکست‌هاي ابتداي ليگ را بدشانسي دانست و تصريح کرد: اگر به نشست خبري نيامدم علتش شکست‌هاي تيم نبوده است.

سرمربي مس کرمان ‌با بيان اينکه فوتبال ما مشکلات زيادي دارد، اذعان داشت: باشگاه مس شرايط خوبي دارد، اما کمي بي‌برنامگي در درون باشگاه وجود دارد، براي مثال ما شب قبل از بازي نخست تيم در برابر سپاهان ساعت دو بامداد هتل تيم در ‌اصفهان رسيديم که اين مسئله به خودي خود يک نقص است، اما آيا تا به حال شنيده بوديد من به اين مسائل اشاره کنم.

قاسم‌پور از غيبت نفراتي مانند مصطفي شجاعي‌، احمد حسن‌زاده و شجاع خليل‌زاده در ديدار برابر داماش به دليل مصدوميت خبر داد و افزود: استفان باتز نيز که به خارج از کشور سفر کرده و امروز به جمع بازيکنان تيم اضافه شده در اين ديدار حضور ندارد.
پنج شنبه 2 شهریور 1391  10:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها