کاسورلا: زيدان بهتر از مسي و رونالدو بود
کاسورلا: زيدان بهتر از مسي و رونالدو بود
اين هافبک اسپانيايي که پيش از اين براي مالاگا و ويارئال بازي کرد، تجربه بازي در مقابل ستاره سابق رئال و تيم ملي فرانسه را دارد.
|
|
|
سانتي کاسورلا، ستاره جديد آرسنال، از زين الدين زيدان، اسطوره باشگاه رئال، به عنوان بهترين بازيکني که در مقابلش بازي کرد، نام برد. اين در حالي است که اين بازيکن سابقه بازي مقابل ليونل مسي و کريس رونالدو را نيز دارد.
اين هافبک اسپانيايي که پيش از اين براي مالاگا و ويارئال بازي کرد، تجربه بازي در مقابل ستاره سابق رئال و تيم ملي فرانسه را دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در طول زندگي تان، ممکن است از بازيکنان متفاوتي خوش تان بيايد. وقتي جوان بودم، به خاطر اينکه پدرم طرفدار "تيم رويايي" کرويف بود، من هم به مايکل لادروپ علاقه داشتم.
اما هميشه گفته ام بهترين و تکنيکي ترين بازيکني که مقابلش بازي کردم، زيدان بود. مقابل مسي و رونالدو هم بازي کردم اما هنوز هم معتقدم که خوش شانس بودم که توانستم مقابل مسي و زيدان بازي کنم و بازي اش را ببينم. او فوق العاده بود. او هنوز هم بهترين است.
به خاطر قد بلندش، به نظر مي رسيد بازيکن زمختي است اما وقتي بازي اش را مي ديديد، متوجه مي شديد که چه اندازه ماهر و با استعداد است. من از ديدن بازي او واقعا لذت مي بردم. واقعا لذت بخش بود. به نظر من او از هر لحاظ بهترين بود."
زيدان در طول دوران حرفه اي اش براي تيم هاي کان، بوردو، يوونتوس و رئال مادريد بازي کرد و بيش از 100 بازي ملي نيز در کارنامه دارد.
|
پنج شنبه 2 شهریور 1391 10:19 PM
تشکرات از این پست