0

استراماچوني: تيم اينتر تقريبا کامل است

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

استراماچوني: تيم اينتر تقريبا کامل است

اينتر در اين تابستان بازيکناني مانند هاندانوويچ، رودريگو پالاسيو، آنتونيو کاسانو و ماتياس سيلوستره را به خدمت گرفت و سرمربي اين تيم از بازيکناني که در اختيار دارد، کاملا راضي است .

آندره آ استراماچوني، سرمربي اينتر، معتقد است تيمش تقريبا کامل است و اعلام کرد که خريدهاي جديد نمي تواند تاثير چنداني روي پيشرفت اين تيم داشته باشد.

اينتر در اين تابستان بازيکناني مانند سمير هاندانوويچ، رودريگو پالاسيو، آنتونيو کاسانو و ماتياس سيلوستره را به خدمت گرفت و سرمربي اين تيم از بازيکناني که در اختيار دارد، کاملا راضي است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من از بازيکناني که در بازار نقل و انتقالات به خدمت گرفتم، خوشحالم و روي آنها حساب مي کنم.

با توجه به اينکه چند بازيکن تيم مصدوم هستند و به زدي بازخواهند گشت، فکر مي کنم تيم ما تقريبا کامل است.

فکر مي کنم اگر مارکو برانکا و پيه رو آسيليو تا پيش از پايان بازار نقل و انتقالات چند خريد جديد انجام دهند، تيم بيشتر تقويت خواهد شد اما تغيير چنداني نخواهد کرد."

مديران نرآتزوري در حال حاضر در حال مذاکره براي خريد آلوارو پريرا، ملي پوش اروگوئه اي پورتو هستند و انتقال والتر گارگانو، بازيکن ناپولي نيز در مراحل پاياني قرار دارد.
پنج شنبه 2 شهریور 1391  10:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها