افنبرگ: خاوي مارتينس 40 ميليون يورو نمي ارزد
افنبرگ: خاوي مارتينس 40 ميليون يورو نمي ارزد
افنبرگ اميدوار است در صورت انجام اين انتقال، مارتينس خيلي زود در ترکيب بايرن جا بيفتد هرچند در مورد توانايي هاي اين بازيکن ترديد دارد.
|
|
|
اشتفان افنبرگ، ملي پوش سابق آلماني، خاوي مارتينس ارزش 40 ميليون يورويي که باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد براي او بپردازد را ندارد.
باشگاه باواريايي به شدت خواهان به خدمت گرفتن اين ملي پوش 23 ساله اسپانيايي است اما علي رغم موافقت بايرن با درخواست 40 ميليون يورويي باشگاه باسکي، مديران بيلبائو هنوز با اين انتقال موافقت نکرده اند.
او در گفتگو با نشريه تي زد گفت:" اميدوارم او در بايرن خيلي خوب کار کند و به يکي از ستاره هاي بوندس ليگا تبديل شود و به آنها در رسيدن به قهرماني بوندس ليگا کمک کند. هرچند خريد او ريسک بزرگي است. از خودم مي پرسم آيا او ارزش اين پول را دارد زيرا فکر نمي کنم اين طور باشد.
براي من خيلي عجيب است زيرا بايرني ها سخت به دنبال او هستند. او حتي در تيم ملي اسپانيا هم ثابت بازي نمي کند. بله او قهرمان جهان و اروپا شده اما در يورو 2012 تنها 25 دقيقه بازي کرد.
واضح است که او با ستاره هايي بزرگي مانند ژاوي و اينيستا قابل مقايسه نيست. به همين دليل است که فکر مي کنم او ارزش اين همه پول را ندارد."
|
پنج شنبه 2 شهریور 1391 10:15 PM
تشکرات از این پست