0

گيگز: خريد فن پرسي يک پيغام مهم به رقبا بود

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

اين ستاره هلندي چند روز قبل با انتقالي 24 ميليون پوندي از آرسنال به منچستريونايتد پيوست و در اولين ديدار فصل مقابل اورتون براي شياطين سرخ به ميدان رفت.

رايان گيگز، هافبک باتجربه منچستريونايتد، معتقد است پيوستن رابين فن پرسي به منچستريونايتد، يک پيغام بزرگ براي رقباي اين باشگاه در ليگ برتر بود.

اين ستاره هلندي چند روز قبل با انتقالي 24 ميليون پوندي از آرسنال به منچستريونايتد پيوست و در اولين ديدار فصل مقابل اورتون براي شياطين سرخ به ميدان رفت.

فن پرسي پس از اين انتقال گفت که علي رغم پيشنهادهايي که از يوونتوس و منچسترسيتي داشت، کودکش درونش به او گفت که به منچستريونايتد برود و اکنون، گيگز خوشحال است که اين باشگاهي بازيکني را به خدمت گرفته که مي تواند يک قهرماني ديگر براي آنها به ارمغان بياورد.

او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه منچستريونايتد گفت:" خريد فن پرسي يک پيغام بزرگ بود. فوق العاده است که بازيکني به باشگاه مي آيد و اعلام مي کند که دوست داشته به اين باشگاه ملحق شود.

اين باشگاه هميشه به دنبال رسيدن به قهرماني در جام هاي مختلف است وبازيکنان بايد به اين خاطر به اينجا بيايند. در تيم روحيه فوق العاده اي وجود دارد و ما از بهترين امکانات برخورداريم. در اين باشگاه، شما براي يک سرمربي بزرگ بازي خواهيد کرد. امتيازهاي زياد ديگري نيز در اين باشگاه وجود دارد."

منچستريونايتد در اولين ديدار فصل در خانه اورتون 1-0 شکست خورد اما گيگز اکنون روي اولين ديدار خانگي فصل مقابل فولام تمرکز کرده است.

" تماشاگران هميشه شور و شوق زيادي براي اولين ديدار خانگي فصل دارند. آنها مي خواهند بار ديگر تيم و بازيکنان جديد را ببينند.

من بيش از هميشه، نسبت به اين فصل هيجان دارم. هميشه وقتي به فصول پاياني دوران حرفه اي تان مي رسيد، تلاش بيشتري به خرج مي دهيد و من هم از اين مسئله مستثني نيستم. نمي توانم بيش از اين براي ديدار مقابل فولام صبر کنم."
پنج شنبه 2 شهریور 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها