0

آسم و سيگار

 
zakeezare
zakeezare
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 1673
محل سکونت : اصفهان

آسم و سيگار

جام جم آنلاين: مخاطبان مي‌توانند با ارسال پيامك به سامانه 30000706 سوالات خود را در موارد مختلف مطرح و در برنامه زنده «دكتر سلام» كه هر روز ساعت 13 و 30 دقيقه از شبكه آموزش پخش مي‌شود، پاسخ خود را دريافت كنند.

امروز دكتر نقشين، فوق تخصص بيماري‌هاي ريه به پرسش ما پاسخ مي‌دهد.

آسم يك بيماري مزمن و التهابي شش‌هاست كه در تنفس بيمار اختلال ايجاد مي‌كند. افراد مبتلا به آسم در مواردي كه راه‌هاي تنفسي تحريك شده و با باريك شدن مجراهاي تنفسي واكنش نشان مي‌دهد، دچار اختلال در تنفس مي‌شوند. تحريك‌كننده‌ها موجب ايجاد حساسيت در راه‌هاي تنفسي و در نهايت موجب برونشيت مي‌شود.

آيا پس از تشخيص آسم، كشيدن سيگار مجاز است؟

سيگار كشيدن براي افراد سالم نيز مضراتي دارد، پس براي فرد مبتلا به بيماري آسم حتماً مضر و حتي خطرناك است.

مصرف سيگار، شدت بيماري را افزايش مي‌دهد و كنترل اين بيماري را دشوارتر مي‌كند. همچنين مصرف سيگار در دراز مدت موجب تخريب شش‌ها مي‌شود.

بخصوص آن كه بسياري از افرادي كه در 30 يا 40 سالگي داراي علائم آسم هستند، از 10 سال قبل، كشيدن سيگار را شروع كرده‌اند.

وقتي فردي آسم دارد، اگر سيگار را حذف نكند، بيماري‌اش كاملا از كنترل خارج مي‌شود. جالب است بدانيد كه اثرات داروهاي استنشاقي در افراد سيگاري 50 درصد كاهش پيدا مي‌كند.

نكته بسيار مهم اين است كه اگر در خانواده‌اي فردي مبتلا به آسم باشد و عضو ديگري از خانواده حتي در اتاقي ديگر سيگار بكشد، براي فرد مبتلا بسيار مضر است و بيماري او را تشديد مي‌كند.

در 90 درصد موارد، آسم قابل كنترل است، درحالي كه اگر پدر و مادري در خانواده سيگاري باشند؛ اين ميزان به 50 درصد كاهش پيدا مي‌كند.

 

پنج شنبه 2 شهریور 1391  8:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها