امیر قلعه نویی روز پنجشنبه در كنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل پرسپولیس گفت در این بازی احساسات حرف اول را می زند و دلیل خاص بودن این دیدار حساسیت آن برای رسانه ها و هواداران دو تیم است.
وی افزود: در درجه اول امیدوارم بازی خوبی را مشاهده كنیم و همه تماشاچیان از این دیدار لذت ببرند. این بازی شرایط خاص خود را دارد و ما باید از نظر روحی روانی خود را برای آن آماده كنیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران، گفت: در این دیدار هر تیمی از نظر روحی و روانی آماده تر باشد و بتواند از لحظه ها بهتر استفاده كند ، برنده خواهد بود.
وی تصریح كرد: خسروحیدری و میداوودی به این دیدار نخواهند رسید اما خوشبختانه بازیكن محروم در دیدار مقابل پرسپولیس نخواهیم داشت.
وی اظهار داشت: عملكرد تیم ما با ایده آل های ما فرق می كند اما در دیدار های اخیرعملكرد بسیار بهتری داشته ایم. متاسفانه تعطیلات لیگ به تیم ها ضربه می زند و همانطور كه می بینید بازیكنان ما نیز مصدوم می شوند.
قلعه نویی خاطرنشان كرد: 21 روز لیگ تعطیل خواهد بود و نمی دانیم با توجه به مشكلات مالی تیم را به اردو ببریم یا خیر. اگر می خواهیم به هماهنگی لازم برسیم باید برنامه ریزی داشته باشیم. به دنبال برگزاری دو بازی دوستانه در تعطیلات هستیم كه یكی از آنها برای زلزله زدگان عزیز است. امیدوارم بتوانیم از تعطیلات لیگ به شكل خوبی سود ببریم.
سرمربی استقلال در خصوص شرایط نامساعد پرسپولیس، گفت: در این دیدار نباید به عملكرد تیم ها در بازی های گذشته توجه كرد و می دانیم در دیدار مقابل پرسپولیس كار دشواری در پیش رو داریم. ما باید بتوانیم در این دیدار روحیه خود را حفظ كنیم و به نتایج پرسپولیس بی توجه باشیم.بی تجربگی بازیكنان پرسپولیس برای حضور در شهرآورد شاید به نفع ما باشد اما باید بدانیم بازیكنان بزرگی مثل سید جلال حسینی میدان بزرگ تری را نیز تجربه كرده اند.مربي پرسپوليس هم مربي بزرگي است و تجارب لازم را دارد و ميگويند داربيباز است.
وی تاكید كرد: به همه قول می دهم فردا یكی از كم حاشیه ترین شهرآورد ها را مشاهده كنید زیرا هر دو مربی به دنبال ارایه یك بازی زیبا هستند. این بازی پیام های زیادی برای علاقه مندان به فوتبال خواهد داشت.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران خطاب به هواداران گفت: حضور هواداران از ساعت های اولیه صبح در ورزشگاه اصلا زیبا نیست و باید تدابیری اندیشه شود تا هواداران با آرامش به ورزشگاه بیایند. حالا كه نتوانسته ایم مشكلات هواداران را برطرف كنیم باید برنامه های فرهنگی زیادی برای آنها داشته باشیم.
وي در ادامه گفت: من به شما قول ميدهم كه اين بازي يكي از كمحاشيهترين داربيها خواهد بود چرا كه مربيان هر دو تيم به دنبال بازي زيبا هستند. اين بازي ميتواند به جامعه شور و نشاط بدهد مثلا حضور جواد نكونام و علي كريمي باعث ميشود هر حركتي از اين دو بازيكن الگويي براي جامعه باشد و اصلا كل اين بازي يك پيام است. همين كارهاي خاص است كه باعث ميشود بازيها در خاطر فوتبالدوستان بماند. مثلا كسي يادش نميآيد كه بازي استقلال و ملوان در ليگ پنجم چند ـ چند شده اما همه به ياد دارند كه متوسلزاده يا هادي ساعي چه كارهاي قشنگي كردند يا در همين زلزله اخير پهلوانان و هنرمندان چه كارهايي انجام دادند.
قلعهنويي افزود: من پس از بازي با ملوان با آرش برهاني برخورد كردم. البته او خودش با من صحبت كرد و گفت پاي بازيكن حريف را نديده است. اما ما دنبال اين كارها نيستيم و ميخواهيم با اخلاق به همه چيز برسيم.
وي افزود: من از هواداران دو تيم ميخواهم كه انرژيشان را فقط براي تشويق تيم خود بگذارند. تا به حال در تيمهايي كه بودم مثل سپاهان و تراكتورسازي، اين كار را انجام دادم و در استقلال هم به دنبال اين هستم كه هواداران دو چيز را رعايت كنند. يكي تشويق تيم خود و ديگري احترام به تيم حريف تا ديگر لزومي نداشته باشد كه از مسائل انضباطي بترسيم.
قلعهنويي در پايان گفت: من زماني كه سرمربي تيم ملي بودم يك بار به هلسينكي رفته بودم و به يكي از دوستان استقلالي در آنجا گفتم كه در اين 7 ـ 8 ساعتي كه ما اينجا هستيم دادگاه شهر را به ما نشان دهيد. او به من خنديد و گفت اگر پروندهاي وجود داشته باشد با قاضي تماس ميگيرند تا به دادگاه بيايد در غير اين صورت دادگاه تعطيل است. انشاءالله مملكت ما هم به سمتي برود كه احتياجي به حضور در دادگاه و مسائل انضباطي اين قبيل كارها نباشد.