بهروز رهبريفرد با 14 سال سابقه بازي در پرسپوليس و بستن بازوبند كاپيتاني اين تيم، انتقادهايي به ژوزه و برخي از بازيكنان دارد. رهبريفرد به عنوان يكي از متعصبترين پرسپوليسيها جايگاه خاصي ميان هواداران دارد. او انتظار دارد در آستانه دربي تيم متفاوتي را از پرسپوليس ببيند ولی با این حال برای گفتن نقاط ضعف پرسپولیس نقطه قوتی ندارد.حرف های بهروز را می خوانید.
نتايج اخير پرسپوليس را چطور ارزيابي ميكنيد؟
دلايل زيادي دارد. من فكر ميكنم بازيكنان جديدي كه به تيم آمدهاند هيچ انگيزهاي ندارند و شايد بيشتر مسائل مالي و قراردادشان برايشان اهميت دارد تا موفقيت تيم. در همين بازي با داماش وقتي گل خورديم هيچ تلاش خاصي از بچهها نديدم. بعضي وقتها كريمي دو تا حركت ميكرد يا ماهيني و پولادي پا به توپ ميشدند.
اما همين نفرات جديد اگر عملكرد خوبي نداشته باشند در قرارداد فصل بعدشان تأثير منفي ميگذارد.
آنها نگران نيستند چون تا چند سال پول اسمشان را ميخورند. متأسفانه در بعضي تيمها براي تيم بستن خيلي كار كارشناسي نميكنند. در فصل نقل و انتقالات همهاش دنبال اسمها بودند و براي جذب آنها هل شدند اما هيچ كس نگفت اين تيم مشكل هافبك دارد.
اما شما روز اول به آينده تيم اميدوار بوديد؟
بله و مدام ميگفتم اين تيم پس از چهار، پنج هفته چشم تيمهاي ديگر را درميآورد اما الان چشم هوادارانش را درآورده است. من نميدانم نفت آبادان چطور به پرسپوليس باخت. شايد اگر الان اين اتفاق بيفتد بايد از آن به عنوان يك شگفتي ياد كرد. يك زماني تيم خوب بازي ميكند اما روي اشتباه داوري، بدشانسي، خيس بودن زمين و... ميبازد اما من هيچ انگيزهاي را از اين بازيكنان نديدم. اجازه بدهيد يك مثال بزنم.
بفرماييد.
حكايت اين بازيكنان جديد مثل اين است كه شما با يكي از دوستانتان كار داريد و او ميگويد 10 دقيقه جايي كار دارم و بعداً ميآيم. اين نفرات جديد هم ميگويند 90 دقيقه آزادي بازي داريم و بعداً ميرويم دنبال زندگي خودمان! من نميدانم، وقتي تيم عقب است و حريف 10 نفره شده نبايد تلاش بيشتري كرد. من بازيكنان را در زمين اخمو ميبينم و هر كدامشان ميخواهند به تنهايي نتيجه را تغيير دهند.
سهم ژوزه در اين ناكاميها چقدر است؟
خيلي زياد. متاسفانه تيم برنامه ندارد. من با خارجيهاي زيادي كار كردم. آنها عادت دارند قبل از بازي بگويند شماره فلان و فلان و... در اين پستها به ميدان بروند و بعد از بازي هم سريع دوش بگيريد و برويد. در حالي كه بايد روي نقاط ضعف حريف زوم كنند. اگر در جريان بازي هم اتفاقي بيفتد روي خلاقيت بازيكنان است. ضمن اينكه فكر ميكنم ژوزه انگيزهاي هم ندارد چون هميشه از قهرمانيهايش ميگويد.
نقش دستيارانش چطور؟
قبلا كه محسن عاشوري بود و تنها دست به سينه كنار زمين بازي را تماشا ميكرد. ژوزه هم وقتي گل ميخوريم از روي نيمكت بلند ميشود اما در همين بازي ديديد كه اميد هرندي چقدر در تكاپو بود، يا من اكبر ميثاقيان را در بازي با راهآهن ديدم كه تمام هيكلش خيس شده بود.
چه پيشنهادي داريد؟
حيف كه نميشود وگرنه دوست داشتم به آقاي رويانيان بگويم به جاي اين خط دفاع در 5 بازي بعدي از هاشمينسب، گلمحمدي، پيرواني و انصاريان استفاده كند! باور كنيد با همين فيزيك الانشان گل نميخورند. علي انصاريان بازيكن از كنارش رد ميشد جگر بازيكن را درميآورد و بيدليل نبود كه بالاي 90 تا بخيه در آن سالها خورد. حرف هم بزنيم ميگويند قديميها را با بازيكنان امروز مقايسه نكنيد. پرسپوليس گل كه نميزند، هجومي هم بازي نميكند، حداقل با مدافعان قديمي گل نميخورد.
كميته فني در اين ميان چه نقشي خواهد داشت؟
ببينيد اگر كميته فني هم مثل يك آدم عادي بگويد يكسري مشكلات هست كه به درد نميخورد. اگر هم ژوزه به حرفشان گوش نميدهد خيلي راحت نروند چون براي خودشان در پرسپوليس كم كسي نبودند. بايد اشكالات را بگويند تا هوادار متوجه شود كه اينها مشكلات را ميبينند.
حالا با اين شرايط پرسپوليس بايد خودش را براي دربي آماده كند.
اين بازي ميتواند خيلي مسائل را حل كند، به همين دليل همه پرسپوليسيها بايد دست به دست هم دهند تا تيم برنده از زمين خارج شود. من با همه احترامي كه براي آقاي قلعهنويي قايلم اما به نظرم استقلال هم هنوز به هماهنگي لازم نرسيده است البته به لحاظ فني بهتر از پرسپوليس بازي ميكند.