دكتر سيدمحسن خوشنيتنيكو در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به اينكه افزايش توانايي لختهشدن خون با افزايش خطر انسداد عروقي و سكتههاي قلبي و مغزي ارتباط دارد، افزود: در ماه رمضان، تغيير در كالري دريافتي امكان ايجاد انعقاد و لختهشدن خون را كاهش ميدهد.
وي با بيان اينكه گرسنگي و كاهش وزن اثرات ضد انعقادي دارد، گفت: هنگام روزهداري تغيير ميزان دريافتي ريزمغذيها در اثر گرسنگي خاصيت ضدانعقادي خون را ايجاد ميكند.
اين فوقتخصص غدد تاكيد كرد: روزهداري به دليل كاهش مواد مغذي مورد نياز براي ساخت پلاكتها، سبب تغيير در ميزان پلاكتهاي خون شده و از اين طريق خطر بيماريهاي انسدادي عروقي را كاهش ميدهد.