قلعهنويي: نبايد به جايگاه پرسپوليس توجه کرد
قلعهنويي: نبايد به جايگاه پرسپوليس توجه کرد
سرمربي تيم فوتبال استقلال معتقد است که در داربي نتيجه بازي گذشته و جايگاه تيمها در جدول تاثيري ندارد و مهم آمادگي روحي و رواني بازيکنان در 90 دقيقه است.
|
|
|
امير قلعهنويي در نشست خبري پيش از داربي 75 درباره اين ديدار اظهار کرد: اين بازي يک بازي است که در آن احساسات وجود دارد و اگر بخواهيم اين مسئله را انکار کنيم، دروغ است. داربي حساسيتهاي خاص خودش را دارد و همين حضور تعداد زيادتر خبرنگاران و عکاسان در نشست خبري حکايت از حساسيت زياد اين بازي دارد. اين مسئله در طرفداران دو تيم نيز ديده ميشود.
قلعهنويي ادامه داد: در درجه اول اميدوارم بازي خوب و تاکتيکي از آب درآيد تا افرادي که در ورزشگاه حاضر ميشوند و همچنين کساني که از گيرنده اين بازي را دنبال ميکنند، از آن لذت ببرند. من هم به عنوان بازيکن و مربي چندين بار داربي را تجربه کردهام و اولين چيزي که تجربه من ميگويد اين است که نبايد به بازي قبل و جايگاه تيم مقابل در جدول نگاه کرد چرا که اين بازي شرايط خاص خودش را دارد و از آنجايي که به دليل شلوغي زياد ورزشگاه کار کوچ تيم سختتر ميشود، هر تيمي که بتواند از نظر روحي و رواني آمادهتر باشد ميتواند بهتر کار کند و مربياي که تيمش را به گونهاي آماده کرده باشد تا بتواند از لحظهها استفاده کند ميتواند پيروز ميدان باشد.
وي ادامه داد: پرسپوليس هم از بازيکنان، مربي، مديريت و مهمتر از همه طرفداران خوبي بهره ميبرد و من اميدوارم که بازي خوبي را شاهد باشيم.
او همچنين درباره بازيکناني که در اختيار نخواهد داشت گفت: در اين بازي محروم نداريم اما خسرو حيدري و ميلاد ميداودي به بازي نميرسند.
|
پنج شنبه 2 شهریور 1391 6:12 PM
تشکرات از این پست