اميدوارم ترکي عادلانهترين قضاوت را داشته باشد
رويانيان:
اميدوارم ترکي عادلانهترين قضاوت را داشته باشد
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: به هيچ عنوان به حرف و حديثها در زمينه داوري کاري ندارم اما اميدوارم ترکي عادلانهترين و منصفانهترين قضاوت را در دربي داشته باشد.
|
|
|
محمد رويانيان در خصوص چهارمين داوري ترکي در دربي هفتاد و پنجم اظهار داشت: من براي محسن ترکي از صميم قلب آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم شاهد بهترين، عادلانهترين و منصفانهترين قضاوت ايشان در دربي هفتاد و پنجم باشيم. دوست دارم قضاوت بدون حرف و حديثي داشته باشم.
وي ادامه داد: ترکي يکي از بهترين داوران بينالمللي ما در عرصه فوتبال است و اميدوارم تمام تلاش خود را براي برگزاري يک بازي عادلانه مثل هميشه به کار بگيرد.
مديرعامل پرسپوليس در پاسخ به سؤالي که چرا اعتراضي به داوري ترکي نداريد و اگر مظفري زاده داور بود قطعا استقلالها اعتراضهاي زيادي را با توجه به 4 دربي گذشته داشتند، گفت: الان يک روز قبل از دربي است، حتي روز گذشته خبرنگاران زيادي با من تماس گرفتند و درباره اين موضوع صحبت کردند، اما من نه تنها خودم بلکه به تمام مسئولان باشگاه اعلام کردم حرفي نزنند.
وي افزود: ما بايد شرايطي فراهم کنيم تا ترکي آرامش لازم را داشته باشد. از هواداران هم ميخواهم در اين بازي 90 دقيقه فقط تيم محبوب خود يعني پرسپوليس را حمايت کنند و کاري به داوري و کمکهايش نداشته باشند، پرسپوليس الان نياز به حمايت دارد.
رويانيان ادامه داد: اکنون يک روز قبل از دربي است و نميخواهم زياد در اين باره حرفي بزنم. من کاري به اظهار نظرهاي ديگران ندارم که اگر مظفريزاده داور بود استقلاليها اعتراض ميکردند يا خير؛ من به عنوان مديرعامل پرطرفداراترين مديرعامل تيم آسيا براي کادر داوري آرزوي موفقيت دارم و برخي حرف و حديثها درباره داوري را دربارهاش اظهارنظري نميکنم.
رويانيان در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: همه حرف من با هواداران پرسپوليس اين است؛ من دوست دارم اين هواداران يار و ياور مردان قرمز پوش تا لحظه آخر و حتي وقت اضافه باشند. قطعا بازيکنان ما هم سعي خواهند کرد با يک روحيه جديد و جنگندگي پاسخ محبتهاي هواداران را بدهند.
|
پنج شنبه 2 شهریور 1391 6:12 PM
تشکرات از این پست