0

خانواده الویس پریسلی با طرفداران این ستاره مشهور دیدار کردند اخبار اختصاصی آفتاب

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

خانواده الویس پریسلی با طرفداران این ستاره مشهور دیدار کردند اخبار اختصاصی آفتاب

دختر الویس پریسلی و همسر سابق او چهارشنبه شب در مراسم سی پنجمین سالگرد مرگ این بازیگر و خواننده مشهور به طرفداران او پیوستند و آنها را هیجانزده کردند.لیزا ماری پریسلی و مادرش پریسیلا با هزاران نفر از طرفداران الویس که برای ادای احترام به این بازیگر به ملک بزرگ این ستاره واقع در تنسی آمده بودند ، ملاقات کردند و به آنها خوش آمد گفتند.

این اولین باری بود که لیزا ماری و پریسیلا در این شب زنده داری سالانه که این بار از شب چهارشنبه تا صبح روز پنج شنبه به طول انجامید ، شرکت کردند.

هردوی آنها از طرفداران الویس که در این مراسم شب زنده داری شرکت کردند و تا صبح بیدار بودند ، تشکر کردند و ماری برای جمعیت حاضر در آنجا توضیح داد که چرا تابحال در این مراسم شرکت نکرده است، او گفت:"من هیچ وقت در این مراسم شرکت نمی کردم زیرا احساس می کردم اگر در این مراسم شرکت کنم خیلی ناراحت و احساساتی می شوم اما امشب واقعا" احساس کردم که آمدن من به اینجا چقدر مهم بود . من خیلی خیلی دوستتان دارم."

پریسیلا گفت:" الویس هرگز تصورش را هم نمی کرد که بعد از مرگش چنین مراسمی در اینجا برگزار شود ."

الویس پریسلی در تاریخ ۱۶ آگوست سال ۱۹۷۷ براثر حمله قلبی از دنیا رفت.

مترجم: فرشته مشاور

پنج شنبه 2 شهریور 1391  6:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها