علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر فولاد كه بعدازظهر امروز چهارشنبه در محل سازمان ليگ برتر برگزار شد، ضمن بيان مطلب فوق گفت: تمام بازيهاي ليگ حساس است اما با توجه به نتايجي كه دو تيم فولاد و راه آهن در هفتههاي گذشته كسب كردند به دنبال پيروزي در اين ديدار هستند. البته انگيزه ما براي كسب 3 امتياز در زمين خودمان بيشتر است.
دايي خاطرنشان كرد: حسين فركي استاد و مربي من بوده و خيلي چيزها از او ياد گرفتم و فردا پيش او درس پس ميدهم. من خاطرات خوبي با فركي دارم اما در زمين فوتبال سعي ميكنيم با تمريناتي كه در اين مدت تيم پشت سر گذاشته است بتوانيم فولاد را شكست دهيم.
وي با اشاره به محروميت ماماني و مصدوميت چند بازيكن تيم خود ادامه داد: از نظر بازيكن مشكلاتي داريم اما با توجه به انگيزه ساير نفرات اميدواريم كه در اين ديدار نتيجه دلخواه را كسب كنيم.
سرمربي تيم راه آهن در مورد مشكلات داوري عليه اين تيم تصريح كرد: مشكلات داوري هميشه هست و بنده هميشه از كميته داوران خواستهام شرايطي را فراهم كند تا داوران با دقت بيشتري مسابقات را قضاوت كنند و مسائل بيروني تاثيري در عملكردشان نداشته باشد.
وي با اشاره به اينكه تيم راه آهن با توجه به نداشتن طرفدار آسيب بيشتري در اين خصوص ميخورد ادامه داد: ما نه طرفداري داريم كه فشار بياورد و نه خودمان اهل شلوغ كردن هستيم اما متاسفانه در بعضي از بازيها شاهد هستم همكاران خودم با عملكردشان در كنار زمين روي قضاوت داور تاثير ميگذارند.
دايي صحبتهايش را اين گونه ادامه داد: مطمئناً داوران خوب و با شرف و با وجداني داريم و آرزو ميكنيم آنها بهتر شوند. قطعاً داور عمداً نميخواهد پنالتي بگيرد يا نگيرد و دچار اشتباه شود ولي همان طور كه دوست داريم فوتبالمان پيشرفت كند اميدواريم داوريهايمان نيز پيشرفت داشته باشد.
وي با رد اين مساله كه دربي تهران ساير بازيهاي هفته ششم را تحت تاثير قرار ميدهد افزود: دربي همانند سالهاي قبل هيجان زيادي ندارد زيرا وضعيت تيمها به نحوي نيست كه اين مسابقه حساسيتهاي بيشتري داشته باشد در بين مردم هم حساسيت اين بازي كمتر شده است. اجازه بدهيد در مورد اين بازي صحبت نكنم زيرا مربي راه آهن بوده و تنها در مورد تيم خود صحبت ميكنم.
سرمربي راه آهن در پايان در خصوص تشويق شدن از سوي هواداران پرسپوليس و عملكرد مربيان پرتغالي در ليگ برتر گفت: در خصوص اين موارد نظري ندارم و تنها كار خود را انجام ميدهم. دوست ندارم وارد مسائل حاشيهاي شوم اگر هم نظري در خصوص تيم پرسپوليس داشته باشم آن را پيش خودم نگه ميدارم. (مهر)