امير قلعه نويي در نشست خبري پيش از ديدار پرسپوليس ــ استقلال كه بعدازظهر امروز پنجشنبه در محل سالن كنفرانس سازمان ليگ برتر برگزار شد، با بيان اين مطلب افزود: دربي مسابقهاي است كه درونش احساسات وجود دارد و اگر بگوييم اينگونه نيست، دروغ گفتهايم.
وي دربي را يك مسابقه خاص خواند و گفت: اين بازي خاص و حساس است كه اگر اينگونه نبود اين همه خبرنگار براي مصاحبه پيش از مسابقه به سازمان ليگ نميآمدند. طبيعتا اين بازي حساس است، هم براي تيم استقلال و هم براي تيم پرسپوليس.
سرمربي تيم فوتبال استقلال با ابراز اميدواري از اينكه دو تيم استقلال و پرسپوليس در دربي 75 ارائهگر يك بازي زيبا و تماشاگرپسند باشند، افزود: اميدوارم دو تيم به گونهاي بازي كنند كه همه از تماشاي رقابت آنها لذت ببرند.
قلعهنويي با يادآوري اينكه چندين بار به عنوان مربي و بازيكن حضور در دربي تهران را تجربه كرده است، گفت: اولين تجربه من در دربي ميگويد كه در اين بازي نبايد به شرايط گذشته دو تيم و وضعيت آنها در جدول رده بندي مسابقات ليگ توجه كنيم. دربي شرايط خاص خود را دارد و هر تيمي از نظر روحي و رواني آماده باشد و قبل از مسابقه از نظر فني توجيه شده باشد به برتري ميرسد.
وي استفاده از فرصتها را از ديگر عوامل رسيدن به برتري در دربي دانست و گفت: پرسپوليس تيم بزرگي است كه بازيكناني خوب، مربي توانمند و مديري خوب دارد. از همه اينها مهمتر پرسپوليس از طرفداران خوبي برخوردار است. اميدوارم در بازي روز جمعه هر دو تيم يك بازي زيبا و تماشاگرپسند را به نمايش بگذارند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال از غيبت قطعي خسرو حيدري و ميلاد ميداودي در ديدار پرسپوليس ــ استقلال خبر داد و گفت: از بازي مقابل مس كرمان خوب بازي ميكنيم اما از نظر سرعت تيمي هنوز به شرايطي كه مدنظر من است، نرسيدهايم. خواستههاي من از تيم استقلال متفاوت با چيزي است كه اين تيم هم اكنون به نمايش ميگذارد.
قلعه نويي به انتقاد از تعطيلي گاه و بيگاه مسابقات ليگ برتر پرداخت و گفت: اين مدلي نميشود كار كرد. تيم ما تا شرايط مناسبي پيدا ميكند به ناگاه ليگ تعطيل ميشود و بازيكنان به اردوي تيم ملي ميروند. متاسفانه بازيكنان يا با مصدوميت از اردو برميگردند و يا اينكه در زمان برگزاري ديدارهاي دوستانه نفرات تيم ما مصدوم ميشوند.
وي در ادامه افزود: متاسفانه به خاطر برپايي اردوي تيم ملي و برخي مشكلات ديگر فعلا بازي نداريم. براي اينكه بازيكنان در شرايط مسابقه باشند تصميم گرفتيم براي برپايي اردوي آماده سازي به تركيه برويم اما متاسفانه برخي از بازيكنان ما ممنوع الخروج هستند و ناچاريم در تهران بمانيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال از احتمال برگزاري دو بازي توسط آبي پوشان براي كمك به زلزلهزدگان آذربايجان شرقي و بيماران هموفيلي خبر داد و گفت: دربي تهران شرايط خاص خودش را دارد و اگر بخواهيم به آمار توجه كنيم دليل مناسبي براي برتري نيست. بله تيم ما در ديدارهاي اخير بردهاي خوبي كسب كرده اما در بازي آخر مقابل پرسپوليس بازنده شده است. از ديد من آمارها براي تاريخ است و اين مسابقه در زمان حال برگزار ميشود و هر تيمي بهتر از موقعيتهاي خود استفاده كند، برنده ميشود.
قلعه نويي در خصوص استرس بازيكنان در مسابقهاي چون دربي تهران گفت: دو گونه استرس داريم؛ استرس منفي و استرس مثبت. اگر استرس منفي را به مثبت تبديل كنيم، خيلي خوب است. به اين معني كه بازيكنان با تلاش بيشتر براي رسيدن به پيروزي تلاش كنند.
وي اينكه بازيكنان استقلال تجربه بيشتري از حضور در دربي تهران دارند را عاملي در جهت برتري آنها خواند و گفت: اينكه بازيكنان ما تجربه حضور در دربي را دارند فاكتور مهمي براي ما در بازي فرداست اما همه چيز نيست. بازيكني مانند سيدجلال حسيني كه تجربه زيادي از حضور در ميادين مختلف دارد، قطعا در دربي دچار مشكل نميشود.
ميگويند ژوزه دربيباز است
سرمربي تيم فوتبال استقلال افزود: علاوه بر اين تيم پرسپوليس را مربي بزرگي هدايت ميكند كه تجربه حضور در دربيهاي مختلف را دارد و ميگويند دربي باز است. او قطعا از تجربه كافي براي حضور در اين بازي برخوردار است.
قلعه نويي به هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس و فوتبالدوستان اين وعده را دارد كه روز جمعه شاهد كم حاشيهترين دربي باشند و افزود: از آنجائيكه هر دو مربي دنبال فوتبال زيبا هستند اين وعده را ميدهم كه روز جمعه تماشاگران شاهد كم حاشيهترين دربي باشند. قطعا اين بازي پيام شادابي و نشاط را براي جوانان خواهد داشت.
وي در خصوص برخورد آرش برهاني با بازيكن تيم ملوان بندرانزلي گفت: من بابت اين كار برهاني از بازيكن تيم ملوان عذرخواهي كردم و برخورد لازم را با برهاني داشتم. آرش به من گفت كه بازيكن تيم ملوان را نديده است. ما به دنبال اين كارها نيستيم و اگر ميخواهيم به جايگاهي برسيم به دنبال اين هستيم كه با قدرت و اخلاق به موفقيت برسيم نه اينكه دست به هر كاري بزنيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال اينكه تماشاگران از شب قبل از بازي و يا صبح روز دربي براي تماشاي اين مسابقه به ورزشگاه ميآيند را كاري نادرست خواند و گفت: بايد تدابيري انديشيده شود كه تماشاگر تا قبل از بازي سرگرم شوند.
قلعه نويي در خاتمه از تماشاگران دو تيم استقلال و پرسپوليس خواست در بازي روز جمعه انرژي خود را تنها براي تشويق تيم محبوبشان گذاشته و به حريف احترام بگذارند. (مهر)