به خاطر پول به پرسپوليس نيامدهام
-
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اينکه دربي تهران ميتواند سکوي پرتاب اين تيم باشد، گفت: قطعا با پيروزي در اين بازي از بحران خارج خواهيم شد.
مهرزاد معدنچي بعد از تمرين امروز چهارشنبه پرسپوليس در مورد آخرين وضعيتش گفت: من دير به تيم اضافه شدم و در تمرينات بدنسازي حضور نداشتم اما روز به روز بهتر ميشوم.
وي با بيان اينکه حضورش در دربي به نظر سرمربي تيم بستگي دارد، اضافه کرد: نتايجي که گرفتيم در حد نام پرسپوليس نبوده اما بايد به موفقيت در بازي روز جمعه فکر کنيم زيرا حساسيت زيادي دارد.
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان کرد: اين مسابقه ميتواند سکوي پرتاب پرسپوليس باشد و قطعا با پيروزي در اين بازي از بحران خارج خواهيم شد.
وي خاطرنشان کرد: دربي براي هواداران اهميت زيادي دارد و بازيکنان اين مسئله را درک ميکنند، پس تمرکز روي اين بازي ميتواند براي پيروزي در اين بازي به ما کمک کند.
معدنچي در پايان در مورد مبلغ قراردادش با پرسپوليس گفت: هر بازي که به ميدان بروم، مبلغي را دريافتميکنم. برايم مسائل مالي مهم نيست، به پول فکر نميکنم و به خاطر پول هم به پرسپوليس نپيوستهام. من به پرسپوليس آمدم تا اول به تيم کمک کنم، بعد به خودم.
هفتاد و پنجمين ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس ساعت 18 روز جمعه در هفته ششم دوازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.
پنج شنبه 2 شهریور 1391 2:57 PM
تشکرات از این پست