برايم فرقي ندارد شاهين به چه تيمي مي رود
مورينيو:
برايم فرقي ندارد شاهين به چه تيمي مي رود
ژوزه مورينيو، سرمربي رئال، تاييد کرد که نوري شاهين پيش از پايان بازار نقل و انتقالات تابستاني راهي يک باشگاه ليگ برتري خواهد شد اما در مورد آينده ريکاردو کارواليو و کاکا اظهار بي اطلاعي کرد.
|
|
|
در چند اخير شايعات زيادي در مورد پيوستن شاهين به ليورپول و آرسنال منتشر شد اما عدم قطعي شدن انتقال لوکا مودريچ به رئال، موجب شده تا سرنوشت جدايي اين ملي پوش ترک نيز به سرانجام نرسد.
هرچند گفته مي شد مورينيو ترجيح مي دهد شاهين به تيمي برود که در چمپيونزليگ حضور نداشته باشد اما سرمربي پرتغالي تاکيد کرد مقصد اين بازيکن برايش اهميتي ندارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مي خواهم او بازي کند و به همين دليل خواستم که به تيم ديگري برود. او در ليگ برتر مي تواند جنبه هاي جديدي به بازي اش اضافه کند اما برايم فرقي ندارد او به چه باشگاهي مي رود.
اينکه گفته مي شود من ترجيح مي دهم او به يک باشگاه خاص برود، درست نيست. براي من فرقي ندارد. تنها اميدوارم تکليف او هر چه زودتر مشخص شود.
براي من هيچ فرقي نمي کند او به آرسنال برود يا ليورپول و تاتنهام."
مورينيو همچنين در مورد شرايط کاکا گفت:" شرايط او با شاهين متفاوت است. نوري چند پيشنهاد داشت اما کسي براي کاکا پيشنهاد رسمي ارائه نداد."
بازيکن ديگر رئال که گفته مي شود راهي ليگ برتر خواهد شد، ريکاردو کارواليو است اما مورينيو از پيشنهاد کوئينزپارک رنجرز براي اين مدافع باتجربه اظهار بي اطلاعي کرد.
" نمي توانم پيشنهاد کيو پي آر را تاييد کنم. نمي دانم اين اطلاعات درست است يا نه زيرا به من گفته اند که آنها مايکل داوسون را خريده اند. اگر اين طور باشد، فکر نمي کنم ديگر به دنبال کارواليو باشند."
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
پنج شنبه 2 شهریور 1391 9:09 AM
تشکرات از این پست