0

بازي كردن سبب ارتقا مهارت‌هاي ارتباطي و اجتماعي کودک مي‌شود

 
amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3567
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

بازي كردن سبب ارتقا مهارت‌هاي ارتباطي و اجتماعي کودک مي‌شود

يک روانپزشك گفت: بازي به عنوان يکي از نيازهاي اساسي دوران کودکي در رشد و بالندگي کودک تاثيرگذار بوده همچنين در رشد تفکر و خلاقيت و مهارتهاي جسمي حرکتي و ذهني کودک موثر است. 
دکتر اميررضا چمني در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري ايران (ايسنا) منطقه يزد، با بيان اينكه بازي‌ها کارکردهايي دارند که بر روي کودک تاثيرگذارند كه از جمله اين کارکردها جسماني يا فيزيکي است، اظهار داشت: از آنجا كه بازي‌ها با حرکت كودك همراه هستند سبب پرورش عضلات و هماهنگي حرکات اندامها مي‌شود. 
وي افزود: همچنين بازي باعث تخليه انرژي، کاهش خستگي و پرخاشگري در کودک مي شود. 
وي کارکرد ديگر بازي را در زمينه آموزش كودك عنوان كرد و گفت: بعضي از بازي‌ها با افزايش اطلاعات و آگاهي سبب رشد مهارتهاي شناختي، ذهني و هوشي کودک شده و ميزان يادگيري وي را افزايش مي دهد. 
وي افزود: کارکرد عاطفي بازي نيز باعث بروز احساسات و عواطف در کودک مي‌شود. برخي بازي‌ها باعث ارضا نيازهاي برآورده نشده و آرزوهاي دست نيافتني در کودک مي‌شود که موجب کاهش اضطراب و تنش مي‌شود. 
دکتر چمني اضافه كرد: بازي سبب رشد خلاقيت در کودک مي شود. همچنين کودک با نقش بازي کردن برخي از نيازهاي خود را تامين مي‌کند. 
چمني خاطرنشان كرد: کارکرد اجتماعي بازي باعث بلوغ اجتماعي در کودک مي‌شود بويژه بازي‌هاي گروهي موجب دوست يابي، مشارکت، همکاري، رعايت اصول و مقررات و احترام به حقوق ديگران در بازي مي‌شود. همچنين بازي موجب افزايش صبر و تحمل و خويشتن داري در مواجه با باخت و ناکامي مي‌شود و قدرت مسئوليت پذيري و پاسخ گويي کودک در قبال وظايفش را تقويت مي‌کند. 
وي تصريح کرد: تجربه شکست و پيروزي در بازي مي تواند در زندگي کودک موثر باشد به طوري که کودک با انجام بازي و موفقيت در مراحل آن احساس شايستگي و توانمندي مي‌کند كه موجب افزايش عزت نفس و اعتماد به نفس در کودک مي‌شود و ياد مي‌گيرد در مواجه با مشکلات تصميم بگيرد و انتخاب کند.

پنج شنبه 2 شهریور 1391  2:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها