0

به خاطر پول به پرسپوليس نيامده‌ام

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

مهرزاد معدنچي:‏

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اينکه دربي تهران مي‌تواند سکوي پرتاب اين تيم باشد، گفت: قطعا با ‏پيروزي در اين بازي از بحران خارج خواهيم شد.‏

مهرزاد معدنچي بعد از تمرين امروز چهارشنبه پرسپوليس در مورد آخرين وضعيتش ‏گفت: من دير به تيم اضافه شدم و در تمرينات بدنسازي حضور نداشتم اما روز به روز بهتر مي‌شوم.‏

وي با بيان اينکه حضورش در دربي به نظر سرمربي تيم بستگي دارد، اضافه کرد: نتايجي که گرفتيم در حد نام ‏پرسپوليس نبوده اما بايد به موفقيت در بازي روز جمعه فکر کنيم زيرا حساسيت زيادي دارد.‏

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان کرد: اين مسابقه مي‌تواند سکوي پرتاب پرسپوليس باشد و قطعا با پيروزي ‏در اين بازي از بحران خارج خواهيم شد.‏

وي خاطرنشان کرد: دربي براي هواداران اهميت زيادي دارد و بازيکنان اين مسئله را درک مي‌کنند، پس تمرکز ‏روي اين بازي مي‌تواند براي پيروزي در اين بازي به ما کمک کند.‏

معدنچي در پايان در مورد مبلغ قراردادش با پرسپوليس گفت: هر بازي که به ميدان بروم، مبلغي را دريافت ‏مي‌کنم. برايم مسائل مالي مهم نيست، به پول فکر نمي‌کنم و به خاطر پول هم به پرسپوليس نپيوسته‌ام. من به ‏پرسپوليس آمدم تا اول به تيم کمک کنم، بعد به خودم.

هفتاد و پنجمين ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس ساعت 18 روز جمعه در هفته ششم دوازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.‏

پنج شنبه 2 شهریور 1391  1:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها