0

ولبک و تمديد قرارداد با منچستريونايتد

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

دني ولبک؛ مهاجم جوان منچستريونايتد، قراردادش را با اين باشگاه براي چهار سال ديگر تمديد کرد.

اين در حالي است که بعد از پيوستن رابين فن پرسي به منچستريونايتد، آينده اين مهاجم جوان در الدترافورد در هاله اي از ابهام قرار گرفته بود.

اما او که در 64 ديدار، 17 گل براي شياطين سرخ به ثمر رساند، تا سال 2016 قراردادش را با اين باشگاه تمديد کرد تا به شايعات در مورد آينده اش پايان بدهد.

بعد از تمديد قرارداد ولبک، سرالکس فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دني از 8 سالگي در اين باشگاه است و در چند سال اخير پيشرفت زيادي داشته است. او ابتدا به طور قرضي در باشگاهي ديگر بازي کرد و فصل گذشته بازيکن ثابت ما بود.

او همچنين بازيکن مطرحي در سطح ملي است و پختگي اش را در رقابت هاي يورو نشان داد. امسال، يک فصل مهم ديگر براي اوست. او سال درخشاني در پيش دارد."

ولبک نيز با ابراز خشنودي از تمديد قرارداد با منچستريونايتد، گفت:" بازي براي منچستريونايتد چيزي است که من هميشه به دنبالش بودم. منچستريونايتد باشگاهي است که من در تمام عمر طرفدارش بودم.

من چيزهاي زيادي از بهترين مربي تاريخ فوتبال يادم گرفتم ومي خواهم به بازي کردن در کنار بهترين هاي دنيا ادامه بدهم."

چهارشنبه 1 شهریور 1391  11:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها