ويسي در ادامه با بيان اينکه شناخت زيادي از حريف دارد افزود: آنقدري که من سپاهان را ميشناسم خودشان اين تيم را نميشاسند. بالاتر از من آقاي بصيرت و لوينيان در سپاهان تجربه دارند که هر دوي آنها الان در پيکان هستند از همين رو ميدانم که حتي در باشگاه سپاهان چه ميگذرد. البته اين مهم نيست و مهم تفکرات دو تيم و چيزهايي که در زمين ميگذرد است. اعتقاد دارم اين بازي از لحاظ تاکتيکي خوب خواهد بود چون سپاهان 8 سال است در آسيا رقابت ميکند و امسال هم براي فينال آسيا ميجنگد. ما نيز ميخواهيم پديده فصل باشيم و روندي که دو هفته قبل شروع شده را ادامه دهيم و تنها تيمي باشيم که سه برد داشته.
ويسي در پاسخ به اين پرسش که آيا طلبش را از صبا دريافت کرده است گفت: تنها جايي که طلب ندارم سپاهان است و از صبا هم پولم را دريافت نکردهام چون وقت ندارم دنبالش بروم.
سرمربي پيکان همچنين درباره بازي دربي توضيح داد: بازي استقلال و پرسپوليس هميشه تحت تاثير مسائل مختلف بوده است اما هر تيمي که در اين بازي خوب شروع کند مسلط ميشود و همچنين فرقي نميکند جايگاه دو تيم در جدول کجاست و مهم شروع خوب بازي است. من هم مثل تمام ايرانيها اين بازي را در خانهام نگاه ميکنم چون دربي تهران گل سرسبد بازيهاست و اميدوارم بازي خوبي از آب درآيد.
وي در ادامه درباره به تعويق انداختن بازي تيمش با استقلال توسط سازمان ليگ تصريح کرد: به تعويق انداختن اين بازي خوب نيست. ما برنامهريزي کرده بوديم. اگر بازي طبق برنامه قبلي انجام شود، به آن احترام ميگذاريم و حتي اگر ببازيم هم نميگوييم چون بعد از تعطيلات بوده باختهايم اما اين بازي در برنامه نبوده و کار ما را خراب ميکند. معلوم نيست در بازي دربي چه ميشود يعني اگر بازيکنان سه اخطاره شوند به تور ما ميخورند.