0

بازي با سپاهان از همه بازي‌ها راحت‌تر است

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

عبدالله ويسي:

سرمربي تيم فوتبال پيکان تهران معتقد است چون سپاهان تيم شناخته شده‌اي است و بازيکنانش در اين بازي از انگيزه بالايي برخوردارند اين ديدار راحت‌تر از ساير ديدارهاست.

عبدالله ويسي در نشست خبري پيش از بازي با سپاهان اصفهان در هفته ششم ليگ برتر با بيان اينکه بازي سپاهان نسبت به بازي‌هاي گذشته راحت‌تر و ساده‌تر است اظهار کرد: سپاهان تيم بزرگ و باشخصيتي است که در ليگ ايران جا افتاده است به همين دليل نيازي نيست تا به بازيکنان انگيزه دهيم و حريف را معرفي کنيم. همه سپاهان را مي‌شناسند و بازيکنان مقابل اين تيم از انگيزه بالايي برخوردارند و من خوشحالم که کارم در اين بازي راحت‌تر شده است.

وي همچنين در پاسخ به پرسش مبني بر اينکه آيا در اين بازي هم مثل ديدارهاي قبلي معتقد است بايد بي‌محابا بازي کرد گفت: ما ساختار حمله‌اي داريم و نگران اينکه بازنده شويم نيستيم. يا برنده مي‌شويم يا بازنده و اگر هم مساوي شد سرنوشت است. خط حمله ما دوم ليگ است و همين طور خط دفاعي‌مان نيز در مقام دوم قرار دارد و اين نشان مي‌دهد که گل‌هاي زده و خورده ما زياد است. همچنين ما فردا هجومي بازي مي‌کنيم و تيم از لحاظ روحي آماده است و بازيکنان از لحاظ تاکتيکي به جايگاه‌شان رسيده‌اند.  همچنين دو بازيکن سه اخطاره و چهارمصدوم داريم که در اين بازي حضور نخواهند داشت که مهم هم نيست. مهم اين است که تيم بازي مي‌کند. بودن اين بازيکنان به ما کمک مي‌کرد اما الان که نيستند آسيبي نمي‌زند چون ما تنها تيمي هستيم که بازيکنان‌مان در تمام پست‌ها گلزني کرده‌اند و اين قابل احترام است.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  11:33 PM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

پاسخ به:بازي با سپاهان از همه بازي‌ها راحت‌تر است

ويسي در ادامه با بيان اينکه شناخت زيادي از حريف دارد افزود: آنقدري که من سپاهان را مي‌شناسم خودشان اين تيم را نمي‌شاسند. بالاتر از من آقاي بصيرت و لوينيان در سپاهان تجربه دارند که هر دوي آن‌ها الان در پيکان هستند از همين رو مي‌دانم که حتي در باشگاه سپاهان چه مي‌گذرد. البته اين مهم نيست و مهم تفکرات دو تيم و چيزهايي که در زمين مي‌گذرد است. اعتقاد دارم اين بازي از لحاظ تاکتيکي خوب خواهد بود چون سپاهان 8 سال است در آسيا رقابت مي‌کند و امسال هم براي فينال آسيا مي‌جنگد. ما نيز مي‌خواهيم پديده فصل باشيم و روندي که دو هفته قبل شروع شده را ادامه دهيم و تنها تيمي باشيم که سه برد داشته.

ويسي در پاسخ به اين پرسش که آيا طلبش را از صبا دريافت کرده است گفت: تنها جايي که طلب ندارم سپاهان است و از صبا هم پولم را دريافت نکرده‌ام چون وقت ندارم دنبالش بروم.

سرمربي پيکان همچنين درباره بازي دربي توضيح داد: بازي استقلال و پرسپوليس هميشه تحت تاثير مسائل مختلف بوده است اما هر تيمي که در اين بازي خوب شروع کند مسلط مي‌شود و همچنين فرقي نمي‌کند جايگاه دو تيم در جدول کجاست و مهم شروع خوب بازي است. من هم مثل تمام ايراني‌ها اين بازي را در خانه‌ام نگاه مي‌کنم چون دربي تهران گل سرسبد بازي‌هاست و اميدوارم بازي خوبي از آب درآيد.

وي در ادامه درباره به تعويق انداختن بازي تيمش با استقلال توسط سازمان ليگ تصريح کرد: به تعويق انداختن اين بازي خوب نيست. ما برنامه‌ريزي کرده بوديم. اگر بازي طبق برنامه قبلي انجام شود، به آن احترام مي‌گذاريم و حتي اگر ببازيم هم نمي‌گوييم چون بعد از تعطيلات بوده باخته‌ايم اما اين بازي در برنامه نبوده و کار ما را خراب مي‌کند. معلوم نيست در بازي دربي چه مي‌شود يعني اگر بازيکنان سه اخطاره شوند به تور ما مي‌خورند.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  11:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها