0

اخبار شهرآورد سرخ آبي هاي پايتخت

alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1329

اخبار شهرآورد سرخ آبي هاي پايتخت

گزارش تمرين آبي‌پوشان

هواداران تيم استقلال از جواد نکونام خواستند در دربي 75 به پرسپوليس گل بزند.

تيم فوتبال استقلال از ساعت 18:30 امروز در کمپ مرحوم حجازي در حالي تمريناتش را پيگيري کرد که خسرو حيدري غايب بود. امير قلعه‌نويي درباره اين بازيکن اعلام کرد که حيدري تا سه هفته از ميادين دور خواهد بود.

* حضور نيکي کريمي در تمرين امروز استقلال باعث تعجب تماشاگران و خبرنگاران رسانه‌هاي گروهي شد. کريمي که به همراه گروهش براي تهيه يک برنامه مستند فوتبالي به محل تمرين آبي‌پوشان آمده بود با استقبال چشمگير عکاسان روبرو شد و مجبور شد به گوشه‌اي از زمين برود و به دور از چشم نمايندگان اصحاب رسانه به تهيه گزارش بپردازد.

* با توجه به اينکه تمرين آبي‌پوشان فردا و پس فردا پشت در‌‌هاي بسته برگزار مي‌شود، حدود 300 نفر از هوادارن اين تيم با حضور در کمپ مرحوم حجازي به تشويق بازيکنان و کادر فني پرداختند. طرفداران تيم استقلال از جواد نکونام درخواست مي‌کردند روز جمعه دروازه پرسپوليس را باز کند. در بخش ديگري از شعارها، آنها نيکي کريمي را به شدت تشويق کرده و او را استقلالي خطاب کردند.

* امير قلعه‌نويي در ابتداي تمرين امروز حدود 10 دقيقه با بازيکنان تيمش صحبت کرد و از اهميت بازي با پرسپوليس براي آنها سخن گفت. قلعه‌نويي خطاب به بازيکنان استقلال اعلام کرد که اين بازي براي طرفداران حکم مرگ و زندگي را دارد و بايد 3 امتياز را از پرسپوليس بگيرند.

* گروه تصويربرداري مستند فوتبال به کارگرداني کريمي در طول برگزاري تمرين امروز مصاحبه‌هايي را با بازيکنان استقلال داد.

* در اواخر تمرين آبي‌پوشان طرفداران تيم استقلال عليه پرسپوليس و سردار رويانيان شعار مي‌دادند و به تشويق فتح‌الله‌زاده مي‌پرداختند. آنها همچنين عليه علي کريمي شعار مي‌دادند و جواد نکونام را مورد تشويق قرار مي‌دادند.

* تمرين تاکتيکي آبي‌پوشان که بيشتر به پاس‌هاي کوتاه، ارسال از جناحين و تمرين شوت‌زني اختصاص داشت ساعت 19:55 به پايان رسيد.

تيم فوتبال استقلال روز جمعه در ورزشگاه آزادي از ساعت 18 و در دربي هفتاد و پنجم به مصاف پرسپوليس خواهد رفت.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  4:36 PM
تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

پاسخ به:اخبار شهرآورد سرخ آبي هاي پايتخت

دین محمدی:

دربی، فرصت آخر برای خوزه مانوئل

کارشناس و پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در خصوص دربی هفتاد و پنجم اظهار داشت: تیم فوتبال پرسپولیس تحت فشار است و سرنوشت آینده سرمربی این تیم به نتیجه این بازی بستگی دارد.

سیروس دین محمدی کارشناس و پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: دیدارهای دربی با سایر بازی ها شرایط متفاوتی وارد و به هیچ عنوان نمی توان با استناد به عملکرد بازی های قبل دو تیم، در خصوص کیفیت و یا نتیجه بازی پیش بینی انجام داد اما آنچه واضح و مسلم است پیروزی در این دیدار است که هر دو تیم برای خروج از شرایط بحرانی فعلی که در آن قرار دارند به شدت به آن نپردازند.

وی ادامه داد: دیدارهای دربی همیشه حساس بوده و نتیجه بازی ارتباطی به مقدار هزینه های تیم ها در خصوص جذب بازیکنان ندارد فاکتور اصلی در این دیدار اعتماد به نفس و استفاده از موقعیت های خلق شده توسط بازیکنان دو تیم است.

کارشناس فوتبال افزود: امیدوارم در روز جمعه بازی با کیفیت فنی را شاهد باشیم و بازیکنان دو تیم عملکردی مناسب ارائه دهند تا به پیشرفت فوتبال ایران امیدوار بشویم در هر حال شرایط برای هر دو تیم بسیار سخت است.

دین محمدی تصریح کرد: علیرغم اینکه بازی دربی غیر قابل پیش بینی است اما در 5 هفته گذشته استقلال از شرایط مناسب تری به نسبت سرخ پوشان پایتخت برخوردار است./

چهارشنبه 1 شهریور 1391  4:37 PM
تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

محسن ترکي داور داربي هفتاد و پنجم شد

فدراسيون فوتبال، داوران داربي هفتاد و پنجم را انتخاب کرد.

يه گزارش خبر آنلاين , کميته داوران فدراسيون فوتبال سرانجام به اين نتيجه رسيد که قضاوت مسابقه حساس روز جمعه را به محسن ترکي بدهد. ترکي در حالي دربي جمعه را سوت خواهد زد که فصل گذشته در يکي از مسابقاتي که براي استقلال سوت زد، جنجال زيادي به پا کرد. او مسابقه تراکتورسازي و استقلال را در حالي سوت زد که امير قلعه‌نويي سرمربي تراکتورسازي بود و نسبت به اشتباهات ترکي اعتراض‌هاي زيادي انجام داد. حالا تقابل دوباره قلعه نويي و ترکي در يک مسابقه، جذاب خواهد بود!

در اين مسابقه، رضا سخندان و حسن کامراني‌فر کمک‌هاي اول و دوم محسن ترکي هستند. احمد صالحي هم داور چهارم خواهد بود.

کميته داوران مي‌خواست اين مسابقه را به فغاني بدهد اما چون او دربي قبلي را قضاوت کرده بود، از ليست گزينه‌ها خارج شد. محسن قهرماني هم که دوباره هيچ جايي بين گزينه‌هاي قضاوت دربي نداشت و از طرفي سعيد مظفري‌زاده هم مصدوم است. همين باعث شد ترکي تنها گزينه قضاوت براي اين مسابقه باشد.
تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

صادقي: پرسپوليس حريف قابل احترامي است

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: دوست دارم در اين دربي هم مثل 2 بازي قبلي که بودم، برنده باشيم.

امير حسين صادقي در ارتباط با بازي دربي عنوان کرد: همان طور که گفتم اين دربي جنگ است و هر دو تيم مي آيند که سه امتياز را از آن خود کنند. پرسپوليس هم حريف قابل احترامي است. استقلال فقط براي سه امتياز به ميدان مي رود.

وي افزود: به هواداران قول مي دهيم همان طور که در بازي با ملوان خوب بوديم، در بازي با پرسپوليس بهتر خواهيم بود. از هواداران مي خواهم تيم محبوب خود را تشويق کنند. اين مسابقه ممکن است به دليل حساسيتي که دارد باعث شود بين بازيکنان دو تيم درگيري هاي فيزيکي فوتبالي پيش بيايد ولي هواداران نبايد به اين مسائل اهميت دهند.

صادقي تصريح کرد: در 2 دربي قبلي که با پيراهن استقلال به ميدان رفتم برنده شديم و اميدوارم اين بار هم برنده تيم استقلال باشد.

مدافع آبي پوشان در مورد غيبت خسرو حيدري در اين مسابقه گفت: حيدري بازيکن بزرگي است و متاسفانه به دليل مصدوميت اين بازي را از دست داد. او مي توانست به ما کمک کند اما قسمت اين بوده. در اين قسمت علي حمودي را داريم و مطمئنا او بازي خوبي از خود نشان مي دهد.

تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

منصوريان فردا در تمرين آبي‌پوشان

معاون باشگاه استقلال اعلام کرد: عليرضا منصوريان درخواست کرده که فردا در تمرين اين تيم حضور پيدا کند تا قبل از دربي به بازيکنان روحيه بدهد.

علي اميري معاون باشگاه استقلال ضمن اعلام اين موضوع که عليرضا منصوريان فردا جهت روحيه دادن به بازيکنان اين تيم در تمرين آبي‌پوشان شرکت مي‌کند گفت: درب تمرين استقلال به روي همه باز است و تمام اشخاصي که دوست دارند از تمرين استقلال ديدن کنند مي‌توانند به کمپ اختصاصي باشگاه استقلال بيايند.

اميري در ادامه صحبت‌هايش در خصوص دربي 75 گفت: اين مسابقه براي هواداران خيلي مهم است و تيم ها سعي مي‌کنند بهترين بازي خود را انجام بدهند. خبرنگاري پرسيد اميرحسين صادقي گفته که دربي 75 نوعي جنگ محسوب مي‌شود که معاون باشگاه استقلال در اين رابطه گفت: اين نشان مي‌دهد که انگيزه در بين بازيکنان استقلال موج مي‌زند اين باي حساس است و بازيکنان تمامي مسائل را رعايت مي‌کنند تا در اين مسابقه برنده از زمين خارج شوند.

وي تصريح کرد: 80 درصد تيم ما دربي را تجربه کرده و حتي کادر فني تيم استقلال هم سابقه حضور در دربي را دارد حتما منظور اميرحسين صادقي حساسيت اين موضوع بوده و او خواسته يادآوري کند که اين بازي براي بازيکنان اهميت دارد.

علي اميري در ادامه صحبت‌هايش در پاسخ به اين سؤال که عده‌اي معتقدند اين تيم خوب نتيجه نگرفته گفت: اصلا اين موضوع را قبول ندارم که استقلال خوب نتيجه نگرفته و طبق نموداري که قلعه‌نويي طراحي کرده از نتايج راضي هستم.

معاون باشگاه استقلال در خصوص اينکه اين تيم آخرين دربي را واگذار کرده و آيا ممکن است اين اتفاق مجددا رخ بدهد گفت: آن بازي واقعا معجزه بود و من هنوز هم باور نکرده‌ام که چنين اتفاقي رخ داده است 80 دقيقه از حريف برتر بوديم و به همين خاطر است که مي‌گويم فوتبال 90 دقيقه است چون بايد تا آخرين دقايق تلاش خود را انجام داد.

وي در خصوص اينکه گفته مي‌شود قرارداد ساموئل با استقلال فسخ مي‌شود يا خير گفت: اين بازيکن يک پيشنهاد از يک باشگاه خارجي دارد که مدير برنامه‌هاي او اين مسئله را با مسئولان ما مطرح کرده و قرار است بعد از پايان دربي در اين خصوص تصميم‌گيري شود.

وي در پايان در خصوص اينکه گفته مي‌شود قرار است فرهاد مجيدي در پايان اين فصل به استقلال برگردد گفت: اين مسئله‌اي است که مديرعامل باشگاه استقلال و کادر فني بارها در خصوص‌اش صحبت کرده است در صورتيکه کادر فني تيم استقلال هر بازيکني را بخواهد ما با او وارد مذاکره خواهيم شد اما فعلا قرار است تا پايان نيم‌فصل بازيکني به جمع استقلال برگردد و حتي قرار نيست هيچ بازيکني از جمع ما جدا شود.
چهارشنبه 1 شهریور 1391  4:38 PM
تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

پيوس: پرسپوليس دربي را مي برد

مهاجم سابق پرسپوليس گفت: نتايج تيم تا اينجا خوب نبوده است و همه ما نگران هستيم ولي من مي گويم پرسپوليس دربي را مي برد.

فرشاد پيوس افزود: اين اتفاقاتي که الان در فوتبال مي افتد براي ما خواب و رويا بود. الان باشگاه خدماتي به بازيکنان مي دهد که ما خوابش را هم نمي ديديم ولي نتايجي رقم خورده که اصلا فکرش را نمي کرديم. با اين وجود من اعتقاد دارم پرسپوليس دربي را مي برد، چون پتانسيلش را دارد.

وي در توضيح نظر خود تصريح کرد: من نمي توانم به غير از پيروزي در دربي فکر کنم اما جداي از احساسم، اعتقاد دارم دربي با ساير بازي ها فرق مي کند. نمي دانم چرا و چطور؟ اما به دلم افتاده است که پرسپوليس برنده دربي است. گذشته از اين، فکر مي کنم بچه هاي تيم هم نمي توانند به غير از اين فکر کنند.

پيوس ادامه داد: پرسپوليس هم بازيکنان جوان دارد که جوياي نام هستند و با انگيزه اي که دارند مي توانند با سر نترس بازي کنند و هم بازيکنان با تجربه اي دارد که ميدان هاي مختلفي ديده اند و هر يک مي تواند تيمي را جمع کند. الان همه اين نفرات در يک تيم جمع شده اند، همه جور امکانات هم در اختيار آنها قرار دارد و من فکر مي کنم اين بازي بهترين فرصت است تا با پيروزي در آن، در مسيري قرار بگيرند که ديگر اين روزها را به ياد نياورند.

آقاي گل سابق ليگ ايران در پايان گفت: زماني که ما فوتبال بازي مي کرديم، بچه ها با هزار و يک مشکل در ورزشگاه حاضر مي شدند، با اين وجود وقتي پيراهن پرسپوليس را به تن مي کرديم همه چيز را از ياد مي برديم و با روحيه کامل بازي مي کرديم. بازيکنان پرسپوليس بايد خودشان را باور کنند و اصلا نبايد به اين که مشکلي دارند فکر کنند چون هيچ مشکلي در کار نيست.
تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

از غيبت حيدري خوشحال نيستم؛

حمودي: بازي کردن در دربي ترس ندارد

استقلال در شرايطي روز جمعه مقابل پرسپوليس قرار خواهد گرفت که خسرو حيدري مصدوم شده و به احتمال فراوان به اين بازي نمي‌رسد.

به نقل از خبرآنلاين ، با توجه به غيبت حيدري در اين بازي، به احتمال فراوان علي حمودي مقابل پرسپوليس در ترکيب ثابت قرار خواهد گرفت. حمودي در خصوص مصدوميت حيدري مي‌گويد: «متاسفانه خسرو بد زماني مصدوم شد و اگر او به بازي مقابل پرسپوليس نرسد من خوشحال نخواهم شد. حيدري براي استقلال بازيکن تاثيرگذاري است و بازي نکردن او به هيچ عنوان اتفاق خوبي نيست.»

حمودي در پاسخ به اين سوال که آيا مي‌تواني جاي او را پر کني مي‌گويد: «من از بازي کردن در دربي نمي‌ترسم و سابقه حضور در اين بازي را دارم. الان هم در آمادگي کامل به سر مي‌برم و فکر مي‌کنم در بازي با ملوان که به عنوان بازيکن ذخيره وارد ميدان شدم عملکرد خوبي داشتم. اگر بازي کنم مطمئن باشيد بهترين عملکرد را خواهم داشت.»

حمودي در خصوص بازي روز جمعه مي‌گويد:« شرايط دربي با همه بازي‌ها فرق دارد. ما بايد هوشمندانه بازي کنيم و نبايد توجهي به شرايط پرسپوليس داشته باشيم. اميدوارم در اين بازي هواداران را خوشحال کنيم و 3 امتياز را بگيريم.»
تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

رجبي: تجربه شرط پيروزي در شهر آورد است

مشاور عالي سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: هر يک از 2 تيم استقلال و پرسپوليس که تجربه بالايي در انجام بازي هاي حساس داشته باشند پيروز دربي خواهند بود.

رضا رجبي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: شرايط بازي دربي فوق العاده عجيب و غريب است و همواره اين ديدار حساسيت بالايي دارد و هيچ کارشناسي نمي تواند نظر دقيقي در رابطه با شهر آورد هفتاد و پنجم بدهد زيرا همه چيز در زمين بازي مشخص مي شود و هر يگ از 2 تيمي که تجربه بالاتري در بازيهاي حساس داشته باشد و بتواند در دقايق حساس و ضروري بازي تصميم گيري خوبي انجام دهد بدون شک پيروز ميدان است البته استقلال هنوز نتوانسته به هماهنگي لازم که مد نظر سرمربي تيم و کادرفني است دست پيدا کند.

اميدواريم در اين بازي حيثيتي بازيکنان آبي پوش پايتخت بتوانند انتظارات کادر فني، باشگاه و هواداران خود را با پيروزي برآورده کنند.

وي تصريح کرد: در اين بازي خط مياني ما نقطه قوت استقلال خواهد بود البته ما در تمامي خطوط بازيکنان خوبي داريم و اگر روز ما باشد نتيجه خوبي را رقم مي زنيم.

رجبي افزود: خسرو حيدري و ميلاد ميداوودي به احتمال زياد به اين ديدار مهم نمي رسند اما جايگزين هاي خوبي براي آنها داريم.
چهارشنبه 1 شهریور 1391  4:39 PM
تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

مهدوي‌کيا: دربي بدون حاشيه زيباتر مي‌شود

بازيکن تيم پرسپوليس گفت: اگر در دربي حاشيه نباشد، مطمئنا بازي، زيباتر مي‌شود.

مهدي مهدوي‌کيا در مورد بازي روز جمعه برابر استقلال گفت: دربي هميشه حساس بوده و خواهد بود. اگر اين ديدار حاشيه نداشته باشد خيلي زيباتر مي‌شود.

وي درباره شرايط دو تيم در جدول عنوان کرد: اين بازي هيچ ارتباطي به اينکه دو تيم در کجاي جدول هستند، ندارد. دربي شرايط خاص خودش را دارد و اصلا نتايج بازي‌هاي قبلي در آن تاثيرگذار نيست. هر تيمي بهتر بازي کند مي‌تواند نتيجه بگيرد. اميدوارم روز جمعه بتوانيم نتيجه خوبي بگيريم و با دست پر ميدان را ترک و هواداران را خوشحال کنيم.

مهدوي‌کيا در پاسخ به اين سوال که آيا خودتان با تيم براي بازي با داماش به رشت نرفتيد يا اينکه مربي شما را خط زد اظهار داشت: خواهش مي‌کنم سوال حاشيه‌اي نپرسيد. اگر در اين مورد سوالي داريد از سرمربي تيم بپرسيد.

تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

کي‌روش تماشاگر احتمالي دربي

مديررسانه‌اي تيم ملي فوتبال مي‌گويد دستيار کي‌روش براي امور شخصي و خانوادگي به پرتغال رفته است.

خسرو والي زاده در مورد اينکه گفته مي شود سيموئز يکي از مربيان تيم ملي قصد مربيگري در عربستان را دارد، عنوان کرد: من تاکنون چنين خبري را نشنيده ام و فعلا اين شايعه را تکذيب مي کنم. سيموئز پس از اردوي مجارستان براي انجام امور خانوادگي به پرتغال رفته و به زودي به ايران باز مي گردد.

وي در مورد برنامه هاي کارلوس کي‌روش گفت: فعلا برنامه جديدي ارائه نشده و وي طبق برنامه هاي قبلي در حال آناليز بازي ايران با تونس و مشغول تماشاي ليگ است. کي‌روش به احتمال زياد براي تماشاي دربي روز جمعه به ورزشگاه مي رود. براي اردوي اردن به زودي اسامي تيم ملي اعلام مي شود. عصر روز نهم شهريور اردو آغاز مي شود و سپس به اردن مي رويم. روز 15 شهريور با تيم ملي اردن يک بازي دوستانه داريم و چون اين مسابقه در روز فيفا نيست بازيکنان لژيونر را براي اين مسابقه نداريم. سپس راهي لبنان مي شويم تا بازي تيم ملي با لبنان در تاريخ بيست و يکم شهريور برگزار شود.

تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

آقازماني هم دربي را از دست داد

گزارش تمرين امروز سرخپوشان

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس دربي را به دليل مصدوميت از دست داد.

تمرين امروز پرسپوليس از ساعت 9:30 در ورزشگاه درفشي فر آغاز شد. درحالي که باشگاه پرسپوليس اعلام کرده بود امروز حضور خبرنگاران و تماشاگران آزاد است اما هيچ هواداري در تمرين حضور پيدا نکرده بود.

* سوسا و آقازماني از غايبان تمرين بودند. هر دو بازيکن مصدوم هستند. پيش از اين اعلام شده بود سوسا به دربي نمي رسد و امروز هم مشخص شد آقازماني دربي هفتاد و پنجم را از دست داده است.

* شوخي علي کريمي با تصويربرداري که در تمرين سرخپوشان حضور پيدا کرده بود جالب توجه بود.

* يکي از نکات تمرين امروز شوخي و کري خواني هاي بازيکنان براي هم بود و در اين بين لبخندهاي ژوزه نيز جلب توجه مي کرد.

* بازيکنان در قالب سه گروه فوتبال بازي کردند و در نهايت تيم سفيد برنده شد. در اين بازي دستگرمي مهرداد پولادي هت‌تريک کرد.

*ميهمانان ويژه تمرين امروز فرشاد پيوس، حميد درخشان و جمشيد زارع مشاور رويانيان بودند. پيوس در رختکن تيم هم حاضر شد و براي بازيکنان صحبت کرد.

* بازيکنان تيم پرسپوليس از فردا راهي اردو مي شوند.

پرسپوليس از ساعت 18 روز جمعه در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال مي‌ رود.

تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

شهرآورد سرخ آبي هاي پايتخت از نگاه آمار

تيم هاي پرطرفدار استقلال و پرسپوليس تهران عصر جمعه هفته جاري هفتاد و پنجمين رويارويي تاريخ خود را برگزار خواهند کرد.

دو تيم سرخ آبي پايتخت تاکنون سه بار در شهريورماه مقابل يکديگر صف آرايي کرده اند که پرسپوليس در ديدار دوازدهم با درخشش همايون بهزادي با شش گل رقيب ديرينه خود را پشت سر گذاشت.

سرخ آبي هاي پايتخت همچنين روز هجدهم شهريورماه سال 1367 دومين ديدار خود را در اين ماه برگزار کردند که جدال دو تيم در پايان 90 دقيقه تلاش با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

هفتاد و يکمين ديدار دو تيم در روز 25 شهريورماه سال گذشته برگزار شد که استقلال با درخشش فرهاد مجيدي و مجتبي جباري مقابل سرخ پوشان پايتخت به پيروزي رسيد.

* هشت ديدار اين دو تيم نيز در فصل گرم تابستان برگزار شده است که هر دو تيم صاحب سه پيروزي و دو تساوي مقابل يکديگر شده اند.

* در هفتاد و پنج ديدار گذشته، 90 بازيکن دو تيم موفق به گلزني شدند که سهم هر دو تيم 45 بازيکن بوده است.

* در تيم استقلال علي جباري و غلامحسين مظلومي هر کدام با 5گل، عباس مژدهي و فرهاد مجيدي هر کدام 4 گل و حسن روشن، صمد مرفاوي، صادق ورمزيار، آرش برهاني و مجتبي جباري هر کدام با 3 گل به ترتيب در صدر گلزنان اين باشگاه قرار دارند.

در تيم پرسپوليس تهران نيز مرحوم صفر ايرانپاک با 7 گل، حسين کلاني 6 گل، همايون بهزادي و مهدي هاشمي نسب هر کدام با 4گل و فرشاد پيوس، هادي نوروزي و ايمون زايد هر کدام با 3 گل، گلزنان برتر پرسپوليس به استقلال محسوب مي شوند.

* همايون بهزادي و ايمون زايد از پرسپوليس ، تنها بازيکناني هستند که توانسته اند در يک بازي سه گل وارد دروازه تيم حريف کنند.

* غلامرضا فتح آبادي، شاهرخ بياني و مهدي هاشمي نسب از بازيکناني هستند که در هر دو تيم بازي کردند و موفق به گلزني شدند.

همچنين فتح آبادي 2 گل به پرسپوليس و يک گل به استقلال، بياني 2 گل به استقلال ويک گل به پرسپوليس و مهدي هاشمي نسب وقتي درتيم پرسپوليس بود 4 گل به استقلال زد و زماني که عضو تيم استقلال بود يک گل براي اين تيم به ثمر رساند.

* تيم هاي استقلال و پرسپوليس از فروردين ماه سال 1347 که نخستين ديدارخود را برگزار کردند تا در مجموع 74 بار مقابل يکديگر صف آرايي کرده اند که در مجموع استقلال در 24 بازي و پرسپوليس در 19ديدار برنده شده اند و 31 بازي نيز با نتيجه تساوي خاتمه يافته است.

* پرگل ترين ديدار اين دو تيم، شهرآورد 16 شهريورماه 1352 است که با نتيجه شش بر صفر به سود تيم پرسپوليس به اتمام رسيد.

* در طول 45 سال گذشته، ديدارهاي چهارم، ششم و سي و هشتم دو ديدار ناتمام ماند که فدراسيون فوتبال هر سه ديدار را به سود تيم استقلال اعلام کرد.

* تاکنون 155گل در هفتاد و پنج ديدار تيم هاي استقلال و پرسپوليس رد و بدل شده است که سهم استقلال با 81 گل و سهم پرسپوليس با 74 گل درصد است.

* تنها ديدار سي ام دو تيم که در روز 19 اسفندماه سال 1367 برگزار شد، ضربات پنالتي تعيين کننده تيم پيروز ميدان بود که پرسپوليس با نتيجه 4 بر 2 استقلال را پشت سر گذاشت.

* از نظر سرعت در زدن گل، تيم استقلال رکورد دار است. علي سامره در ديدار پنجاه و سوم در دقيقه اول بازي، رضا عادل خاني و داود سيد عباسي به ترتيب در شهرآوردهاي يازدهم و پنجاه و ششم در دقيقه سوم و اميد روانخواه دردقيقه چهارم ديدار شصت و چهارم براي استقلال تهران گل زدند، حسين کلاني مهاجم سرخ پوشان در دقيقه دوم ديدار ششم براي پرسپوليسي ها گلزني کرد.

* تيم پرسپوليس تهران از نظر گل زدن در دقايق پاياني بازي رکورد دار اين ديدارهاست. مازيار زارع در دقيقه 4+90 ديدار شصت و ششم گل تساوي بخش تيمش را به ثمر رساند.

همچنين صفر ايرانپاک در ديدار هفتم، حسين کلاني در ديدار هشتم و همايون بهزادي در شهرآورد دوازدهم در دقيقه 90 و ايمون زايد در ديدار هفتاد و چهارم در دقيقه 2+ 90 بازي براي تيم پرسپوليس گلزني کردند. پيروز قرباني مدافع استقلال نيز در دقيقه 2+90 در ديدار پنجاه و هشتم گل پيروزي بخش آبي پوشان را به ثمر رساند.

* تيم استقلال تهران از شهرآورد چهل و دوم در روز 27 مهر ماه سال 1375 تا ديدار چهل و نهم در نهم دي ماه 1379 در هشت ديدار متوالي موفق به شکست پرسپوليس نشد.

* آبي پوشان در پنج ديدار ( 69 تا 73 ) که با هدايت پرويز مظلومي برگزار کردند به رکورد چهار پيروزي و يک تساوي دست يافتند.

* شش ديدار سرخ آبي پايتخت (بازي 62 تا 67) با نتيجه مشابه يک بر يک به پايان رسيد.

* هفتاد و پنجمين ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس تهران عصر جمعه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  4:40 PM
تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

کاظميان:وضعيت استقلال بهتر از پرسپوليس است

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حق من نبود در بازي داماش در فهرست 18 نفره نباشم.

جواد کاظميان گفت: حق من اين نبود که در بازي گذشته پرسپوليس مقابل داماش در فهرست 18 نفره نباشم. براي حضور در دربي انگيزه خيلي زيادي دارم اما در هر صورت به نظر ژوزه احترام مي گذارم.

وي افزود: استقلال مربي خوبي دارد که بردن در دربي را خوب مي داند اما ما هم انگيزه داريم. قبول دارم شرايط استقلال در حال حاضر از پرسپوليس بهتر است اما ما بايد سه امتياز را بگيريم و 5 هفته گذشته را فراموش کنيم.

کاظميان تصريح کرد: فکرش را هم نمي کرديم براي تيم چنين اتفاقاتي رخ دهد. بعد از بازي با داماش دو جلسه تمرين کرديم اما براي دربي تمرين معنايي ندارد و مهم اين است که تيم در آرامش باشد و تمرکز کند. من به پرسپوليس خوشبين هستم و مطمئن باشيد حرف هاي زيادي براي گفتن داريم.

تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

ژوزه هنوز ترکيب پرسپوليس را نشناخته است

کري‌خواني زايد براي استقلالي‌ها

مهاجم تيم پرسپوليس گفت: تمام سعي و تلاشم در دربي اين است که گل بزنم و شايد هت تريک کردم.

ايمون زايد پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي سختي را در چارچوب هفته پنجم برابر تيم خوب استقلال داريم اما خوشبختانه شرايط ما نسبت به هفته‌هاي گذشته بهتر شده است.

وي افزود: ما در پنج هفته گذشته متاسفانه نتيجه خوبي نگرفته‌ايم و به نظرم بيشتر به دليل عدم شناخت ژوزه از پرسپوليس است. او هنوز ترکيب تيم را پيدا نکرده اما هنوز با يک ترکيب متفاوت به ميدان مي‌رويم، بنابراين بايد به او فرصت داد.

وي در ادامه براي آبي ها کري خواني کرد و گفت: بنويسيد من به استقلال گل مي‌زنم. من هيچ وقت دربي فصل گذشته را که با نتيجه 3 بر 2 به نفع‌مان تمام شد و 10 دقيقه خاطره انگيز را فراموش نمي‌کنم.

وي افزود:‌ اکنون مي‌دانم استقلال در جدول بالاتر از ما است، اما اين باعث نمي‌شود که ما از قبل بازنده باشيم. در 90 دقيقه نتيجه‌ دربي مشخص خواهد شد و اميدوارم اين اعتماد به من انجام شود که در دربي 75 نيز به ميدان بروم.

وي در پايان خاطرنشان کرد: در 5 هفته گذشته با توجه به شرايط مصاحبه کردن سخت بود، اما شکست استقلال مي‌تواند براي ما سکوي پرتاب به بالاي جدول باشد که اميدوارم به هدف‌مان در اين بازي که ميليون‌ها بيننده دارد و شايد حتي براي خانواده من هم مهم باشد برنده باشيم.

تشکرات از این پست
alifakhraei
alifakhraei
کاربر برنزی

رضايي: اميدوارم بدشانسي‌ها در دربي تمام شود

مهاجم فوتبال پرسپوليس گفت: بحث حضور جاسوس در پرسپوليس کذب محض است.

غلامرضا رضايي پس از تمرين امروز پرسپوليس گفت: با توجه به اينکه ژوزه هنوز از تيم ما شناخت کافي پيدا نکرده، در چند بازي گذشته علي‌رغم تلاش‌هاي فراوان دست خالي ميدان را ترک کرديم.

وي افزود: اما پايان هر سختي موفقيت هم هست. بچه‌ها با يکديگر همدل شده‌اند تا با يک بازي خوب و هوادارپسند در دربي 75 خيلي از چيزها را جبران کنند. البته بازي بسيار سختي را داريم و هرگز نبايد از يک دقيقه آن غافل شويم.

رضايي در پاسخ به سؤالي که گفته مي‌شود در پرسپوليس جاسوس وجود دارد،‌ نيز گفت: اين موضوع کذب است که برخي‌ها آن را مطرح مي‌کنند. ما همه پيراهن پرسپوليس را پوشيده‌ايم که به اين تيم بزرگ خدمت کنيم. اين مسائل هيچ معني ندارد، اين مسائل را افرادي مطرح مي‌کنند که به دنبال اهداف خاصي هستند.

وي در پايان خاطرنشان کرد: فرصت لازم را داريم تا در هفته‌هاي آينده خيلي از اتفاقات را جبران کنيم. همه چيز براي ما تمام نشد و با يک بازي متفاوت در دربي 75 انشاءالله سعي خواهيم کرد هر چه سريع‌تر به بالاي جدول صعود کنيم. پرسپوليس تيم بسيار خوبي است اما متاسفانه به دليل برخي بدشانسي‌ها تا به امروز به نتايج دلخواه خود نرسيده است. ما در هر بازي 10 حمله مي‌کنيم اما به گل نمي‌رسيم، ولي حريفان با يک ضد حمله و پس از حضور 70 يا 80 دقيقه‌اي در زمين خود بر روي دروازه به گل مي‌رسند. در اين ميان هيچ کس مقصر نيست و شانس هم جزئي از فوتبال است.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  4:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها