0

آرتتا: آرسنال مي تواند با نبود سانگ کنار بيايد

javad365
javad365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2026

ميکل آرتتا، ستاره خط مياني باشگاه آرسنال در صحبتهايي اعلام کرده که توپچي ها مي توانند با نبود الکس سانگ کنار بيايند.

اين ستاره کامروني چند روز پيش با جدايي از آرسنال به بارسلونا پيوست و قراردادي 15 ميليون پوندي را با تيم کاتالان به امضا رساند تا به هفت سال حضورش در آرسنال پايان دهد.

حالا ميکل آرتتا ستاره اسپانيايي باشگاه آرسنال بعد از تساوي بدون گل تيمش مقابل ساندرلند در مورد جدايي سانگ گفت:« من وقتي پارسال در کنار الکس بازي مي کردم، واقعا احساس راحتي مي کردم. او بازيکن فوق العاده اي است ولي اگر او و سران باشگاه به اين نتيجه رسيدند که بهترين گزينه براي او، جدايي از آرسنال است، بايد اين را پذيرفت.»

آرتتا درادامه صحبتهايش که در وب سايت رسمي آرسنال بازتاب يافت گفت:« فکر مي کنم که ما به اندازه کافي خوب هستيم که بتوانيم با نبود او کنار بيائيم. ما نمايش خوبي داريم. در بازي شنبه شب هم منسجم بوديم. شايد در يک سوم پاياني بازي نتوانستيم از فرصت هايي که برايمان به وجود آمد بهره ببريم. »

اين درحالي بود که اوليور ژيرود يکي از خريدهاي تابستاني ارسنال نتوانست در بازي با ساندرلند خوش بدرخشد و آرتتا از هواداران تيمش خواست تا صبور باشند:« کمي طول مي کشد. بازيکنان جديد تازه به جمع ما آمده اند و ما در حال ساخت تيم جديدي هستيم. ما بازيکنان مهمي را هم از دست داده ايم؛ پس به اندکي زمان نياز داريم. مي دانيم که بازيکنان جديد ما هم مي توانند تفاوت ها را رقم بزنند. ما بايد به آنها فرصت بدهيم تا درتيم جا بيفتند.»

چهارشنبه 1 شهریور 1391  4:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها