خبرگزاری فارس: جان نتینگ مدیرکل مجمع کسب و کار اروپا در بازدید یکی از بزرگترین کارخانههای صنایع بستهبندی و چاپ کشور گفت: در این سفر تصاویری از اروپای قرن بیست و یک که حاکی از کیفیت در سطح مدرن و کاملا روزآمد است، دیده ام.
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، شرکت مجتمع صنایع بستهبندی و چاپ ایحاگستر شمال یکی از بزرگترین کارخانههای صنایع بستهبندی و چاپ در کشور است.
بر اساس این گزارش این شرکت که از سال 82 حائز رتبههای برتر متعدد در زمینههای نوآوری، فناوری و کارآفرینی در داخل و خارج کشور شده است اخیرا به عنوان اولین شرکت ایرانی موفق به دریافت جایزه جهانی کیفیت محصول و مدیریت در ایران شد.
بر همین اساس جان نتینگ مدیرکل مجمع کسب و کار اروپا به همراه معاون خود برای اهدا جایزه مجتمع صنایع بستهبندی و چاپ ایحاگستر شمال به ایران سفر کرده و ضمن حضور در محل کارخانجات این شرکت در شهر رشت، عصر امروز جایزه جهانی کیفیت محصول و مدیریت را به مدیران آن اهدا میکند.
جان نتینگ صبح امروز پس از بازدید از روند فعالیت کارخانههای مجتمع صنایع بستهبندی و چاپ در گردهمایی که با حضور حجتالاسلام غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و جمعی دیگر از نمایندگان و مسئولان برگزار شد اظهار داشت: از من خواسته شده است در سخنرانی کوتاه احساس خود را قبل از بازدید از کارخانه و هماکنون اعلام کنم.
نتینگ با بیان اینکه به من آموزش داده شده از پیشداوری بپرهیزم زیرا پیش داوری مبتنی بر باورهای عامه و پیشداوریهای عامه است افزود: به همین دلیل طی دوران طولانی کار خود تلاش کردهام از پیشداوریها پرهیز کنم.
وی ادامه داد: طی مدتی که در ایران بودهام تصاویری در ذهنم هست که سعی میکنم از آنها سر در بیاورم و البته همه چیز نسبی است، تصاویری که در تهران دیدهام و آنچه در رشت و البته همه چیز نسبی است نه یکدیگر را تأیید و نه یکدیگر را رد میکنند.
مدیرکل مجمع کسب و کار اروپا در عین حال تصریح کرد: تصاویری که به من میگفت تصاویر اینجا قطعا قابل مقایسه با اروپای قرن بیست و یک نمیتواند باشد اما از زمانی که قدم به کارخانجات مجتمع صنایع بستهبندی و چاپ شمال گذاشتهام مورد هجوم تصاویری از اروپای قرن بیست و یک قرار گرفتهام تصاویری که حاکی از کیفیت در سطح مدرن و کاملا روزآمد است.
نتینگ تصریح کرد: صادقانه بگویم هرگز نمیتوانم در جای دیگری از دنیا شاهد چنین تصاویری باشم.
وی گفت: آنچه که من دیدهام، این همه درجه بالا از کیفیت و موفقیت مرهون یک مدیریت لایق، روشن و مسلم است و به همین دلیل تبریک صمیمانهام را تقدیم میکنم