اکبر ميثاقيان در خصوص ديدار تيمهاي سايپا و آلومينيوم هرمزگان ضمن بيان مطلب فوق گفت: خوشبختانه در بازي با تيم راه آهن پاي بازيکنان ما براي دومين بار به گل باز شد و مطمئن باشيد اين روند در ادامه رقابتهاي ليگ برتر نيز ادامه پيدا خواهد کرد.
وي در همين خصوص افزود: خوشبختانه 4 هفته است که بازيهاي خود را نباخته ايم و تيمي که نمي بازد فاصله اش تا برد کم است. مطمئنم که بزودي اولين برد خود را بدست مي آوريم و اين موضوع باعث خواهد شد تا تاثير بزرگي بر روي بازيکنان ما از نظر روحي بگذارد.
سرمربي تيم آلومينيوم هرمزگان تصريح کرد: خوشبختانه اعتماد به نفس بازيکنان جوان ما بالا رفته است. آنها ياد گرفته اند که به هيچ تيمي باج نداده و بازي را به راحتي نبازند. در حال حاضر از عملکرد بازيکنانم راضي هستم و آنها به معناي واقعي فوتبال بازي مي کنند.
وي در خصوص تيم سايپا نيز اظهار داشت: سايپا در اين فصل قوي تر از فصل گذشته شده و در يک کلام مي توانيم بگوييم متحول شده است. سايپايي ها در فصل نقل و انتقالات بازيکنان خوبي را جذب کرده اند ضمن اينکه هدايت اين تيم را يک مربي فني جوان و کاربلد بر عهده دارد که من مربيگري او را قبول دارم. هدف اصلي ما در زمين تيم سايپا اين است که ابتدا بازي را نباخته و بعد به دنبال شکست تيم سايپا باشيم.
ميثاقيان در خصوص بازيکنان مصدوم و محروم تيم آلومينيوم پيش از بازي با سايپا تصريح کرد: متاسفانه وحيد عسگري به دليل محروميت و ابراهيم ابرقويي نيز به دليل مصدوميت قادر به همراهي ما در بازي با تيم سايپا نيستند.
وي ضمن گلايه از ناداوريهايي که عليه تيم آلومينيوم صورت گرفته، عنوان کرد: متاسفانه در سه بازي اخير داوران 4 پنالتي صددرصد ما را نگرفته اند که همه کارشناسان داوري اين موضوع را تاييد کرده اند. اين موضوع بر روحيه بازيکنان جوان تيم تازه واردي مانند آلومينيوم تاثير مي گذارد.
ميثاقيان تصريح کرد: به عنوان نمونه در بازي ما با تيم راه آهن داور ابتدا نقطه پنالتي را به سود تيم ما نشان داد و بعد از تصميم خود منصرف شد. اگر بازيکنان هر تيم ديگري به غير از ما بودند به نشانه اعتراض بر سر داور مي ريختند تا تصميم خود را عوض کند اما بازيکنان ما اين کار را انجام ندادند چون جوان و نجيب هستند اما مظلوميت ما نبايد باعث شود که حق تيم آلومينيوم به خاطر مسائل داوري خورده شود. متاسفانه اگر خود من هم به اشتباهات داوري اعتراض کنم، به دليل ذهنيتي که داوران نسبت به من دارند اقدام به اخراجم از زمين مي کنند.
ديدار تيم هاي فوتبال سايپا و آلومينيوم هرمزگان از هفته ششم دوازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر ساعت 19:10روز پنجشنبه در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار مي شود.
|