0

پروين:بازيکنان فکرکنند ليگ ازجمعه شروع مي‌شود

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

رئيس کميته فني باشگاه پرسپوليس اعتقاد دارد هر وقت يکي از دو تيم پرسپوليس و استقلال آماده بوده، تيم حريف برده است.

علي پروين در آستانه ديدار روز جمعه پرسپوليس و استقلال صحبت‌هاي زير را انجام داد.

* آقاي پروين چرا در اين شرايط سکوت کرده‌ايد؟

بهتر از اين است که بخواهم با اظهارنظري دل بچه‌ها را خالي کنم. متأسفانه پرسپوليس دچار شرايط عجيبي شده که باورکردني نيست. انشاءالله هرچه زودتر از اين شرايط خارج شود.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  1:48 PM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

پاسخ به: پروين:بازيکنان فکرکنند ليگ ازجمعه شروع مي‌شود

* بازي با داماش را ديديد؟

بله، مگر مي‌شود بازي‌هاي پرسپوليس را نبينم؟ بچه‌ها بد بودند و داماش هم از فرصت خود خيلي خوب استفاده کرد. الان تيم‌ها فرصت‌طلب شده‌اند و قدر تک فرصت‌هاي خود را مقابل پرسپوليس و استقلال بيشتر مي‌دانند.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  1:48 PM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

* قبول داريد شرايط پرسپوليس بحراني است؟

در پنج هفته اخير بچه‌ها خودشان نبودند و دچار افت شدند اما اشکالي ندارد، يک سيب را وقتي که به هوا پرتاب مي‌کنيم هزار چرخ مي‌زند. پرسپوليس هم تازه در هفته پنجم است. من مطمئنم بچه‌ها خودشان را جمع و جور مي‌کنند و به شرايط ايده‌آل مي‌رسند و همان پرسپوليسي مي‌شوند که هواداران توقع دارند.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  1:49 PM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

* نظرتان درباره دربي روز جمعه چيست؟

اين بازي حساسيت خاص خودش را دارد. بچه‌ها با جنگندگي و دعواي 90 دقيقه‌اي مي‌توانند از گردابي که داخل آن افتاده‌اند خارج شوند و به بالاي جدول برسند. همه ناراحتند که پرسپوليس در رده شانزدهم جدول است ولي اتفاقات در فوتبال غيرقابل پيش‌بيني است و شايد بدبين‌ترين هواداران و کارشناسان اين اتفاقات را پيش‌بيني نمي‌کردند اما انشاءالله بعد از يک برد شيرين در دربي همه چيز درست مي‌شود.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  1:49 PM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

* خيلي‌ها مي‌گويند استقلال شانس بيشتري براي پيروزي دارد...

اين حرف‌ها نيست. هر وقت استقلال بهتر بوده پرسپوليس برده و هر وقت هم پرسپوليس بهتر بوده استقلال برده است. اين بازي قابل پيش‌بيني نيست. 5 هفته پرسپوليس ناکام بود و بايد لحظات، دقايق و همه چيز 5 بازي گذشته فراموش شود. بچه‌ها مي‌توانند با پيروزي در دربي به خيلي از حرف‌وحديث‌ها پايان دهند. بچه‌ها اين پتانسيل را دارند و فقط بايد خودشان را باور کنند.

پرسپوليس با رمز رفاقت، يکدلي و جنگندگي مي‌تواند به 3 امتياز برسد هر کدام از بازيکنان يک وزنه سنگين براي تيم‌هاي سابق خود و حتي تيم ملي بودند. نبايد آنها را دست کم گرفت هر چند شرايط دربي فرق دارد.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  1:50 PM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

* منظورتان از اين فرق چيست؟

روز بايد روز يک بازيکن و يک تيم باشد تا موفق شود. با توجه به بازيکناني که در دو تيم هستند به نظرم دربي زيبايي را شاهد خواهيم بود. وزنه برابر است و همه چيز در 90 دقيقه مشخص مي‌شود و اميدواريم رنگ تيم برنده قرمز باشد.

تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

* احتمال دارد هواداران پرسپوليس کمتر از استقلال به ورزشگاه بيايند؟

خير، تا حالا اينطور نديدم. من مطمئنم نصف ورزشگاه و شايد بيشتر براي هواداران پرسپوليس است. البته به تيم استقلال و امير قلعه‌نويي هم احترام مي‌گذارم چون امير مربي‌اي است که کارش را بلد است و بچه‌ها بايد مراقب او باشند.

تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

* چرا در چند وقت اخير به ورزشگاه نرفتيد؟

دوست ندارم خداي ناکرده پرسپوليس نتيجه نگيرد و ميکروفن‌ها براي مصاحبه به سمت من بيايند و من هم يک حرفي بزنم. انشاءالله در بازي‌هاي آينده سعي خواهم کرد به ورزشگاه بيايم. من صدبار گفته‌ام و هزار بار ديگر تکرار مي‌کنم اگر علي پروين صحبتي مي‌کند فقط دلش براي پرسپوليس مي‌سوزد. موهاي خودم را در پرسپوليس سفيد کردم و تا آخر عمرم هم عاشق پيراهن قرمز و هواداران باتعصب و با غيرت هستم. سعي مي‌کنم در چند وقت اخير بيشتر سکوت کنم تا خداي ناکرده فکر نکنند پروين دنبال هدفي است.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  1:51 PM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

* در پايان اگر حرفي داريد بگوييد؟

به بچه‌هاي پرسپوليس مي‌گويم تصور کنند ليگ برتر از جمعه شروع مي‌شود، چه عيبي دارد؟‌ما از هفته پنجم بازي‌هاي خودمان را شروع مي‌کنيم.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  1:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها