0

گفتگو،بحث و تبادل نظر،انتقادات و پیشنهادات شهرآورد 75 استقلال و پرسپولیس

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

گفتگو،بحث و تبادل نظر،انتقادات و پیشنهادات شهرآورد 75 استقلال و پرسپولیس

بنام خداوند بزرگ

تاپیک گفتگو،بحث و تبادل نظر،انتقادات و پیشنهادات   شهرآورد 75 استقلال و پرسپولیس

راسخونی ها و علاقه مندان به ورزش پرطرفدار فوتبال

در اینجا تاپیکی مهیا نمودیم تا بتوانید کلیه نقطه نظرات خود در ارتباط با داربی 75 استقلال پرسپولیس از جمله نقد و تحلیل بازی،بازیکنان،داوری،مربیان،تماشاگران،حواشی و همه آنچه می خواهید با دیگران به اشتراک و تبادل نظر بگذارید را در آن مطرح نمائید. همچنین مطالب مرتبط با تیم مورد علاقه خود را می توانید در تالار مربوط به آن تیم به اشتراک بگذارید.

استقلالی هستید؟ با کلیک روی بنر زیر به تالار استقلالی ها بروید و از مطالب متنوع آن استفاده کنید،همچنین مطالب مورد نظر خود را در آنجا ارسال نمائید

پرسپولیسی هستید؟ با کلیک روی بنر زیر به تالار پرسپولیسی ها بروید و از مطالب متنوع آن استفاده کنید،همچنین مطالب مورد نظر خود را در آنجا ارسال نمائید

چهارشنبه 1 شهریور 1391  12:15 PM
تشکرات از این پست
snzarei mahmoodsafari bivafa farshon hojat20 abdo_61 hobab1370 sparrow hasantaleb doctor114
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

پاسخ به:گفتگو،بحث و تبادل نظر،انتقادات و پیشنهادات شهرآورد 75 استقلال و پرسپولیس

کاش یک مسابقه پیش بینی با جوایز برای اونایی که دقیق پیش بینی میکردن میذاشتین ((به غیر از پیش بینی هفتگی))

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

چهارشنبه 1 شهریور 1391  12:39 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon rezamir abdo_61 hobab1370 sajad2007 doctor114
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

شهرآورد سرخ آبي هاي پايتخت از نگاه آمار

شهرآورد سرخ آبي هاي پايتخت از نگاه آمار

تيم هاي پرطرفدار استقلال و پرسپوليس تهران عصر جمعه هفته جاري هفتاد و پنجمين رويارويي تاريخ خود را برگزار خواهند کرد.

دو تيم سرخ آبي پايتخت تاکنون سه بار در شهريورماه مقابل يکديگر صف آرايي کرده اند که پرسپوليس در ديدار دوازدهم با درخشش همايون بهزادي با شش گل رقيب ديرينه خود را پشت سر گذاشت.

سرخ آبي هاي پايتخت همچنين روز هجدهم شهريورماه سال 1367 دومين ديدار خود را در اين ماه برگزار کردند که جدال دو تيم در پايان 90 دقيقه تلاش با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

هفتاد و يکمين ديدار دو تيم در روز 25 شهريورماه سال گذشته برگزار شد که استقلال با درخشش فرهاد مجيدي و مجتبي جباري مقابل سرخ پوشان پايتخت به پيروزي رسيد.

* هشت ديدار اين دو تيم نيز در فصل گرم تابستان برگزار شده است که هر دو تيم صاحب سه پيروزي و دو تساوي مقابل يکديگر شده اند.

* در هفتاد و پنج ديدار گذشته، 90 بازيکن دو تيم موفق به گلزني شدند که سهم هر دو تيم 45 بازيکن بوده است.

* در تيم استقلال علي جباري و غلامحسين مظلومي هر کدام با 5گل، عباس مژدهي و فرهاد مجيدي هر کدام 4 گل و حسن روشن، صمد مرفاوي، صادق ورمزيار، آرش برهاني و مجتبي جباري هر کدام با 3 گل به ترتيب در صدر گلزنان اين باشگاه قرار دارند.

در تيم پرسپوليس تهران نيز مرحوم صفر ايرانپاک با 7 گل، حسين کلاني 6 گل، همايون بهزادي و مهدي هاشمي نسب هر کدام با 4گل و فرشاد پيوس، هادي نوروزي و ايمون زايد هر کدام با 3 گل، گلزنان برتر پرسپوليس به استقلال محسوب مي شوند.

* همايون بهزادي و ايمون زايد از پرسپوليس ، تنها بازيکناني هستند که توانسته اند در يک بازي سه گل وارد دروازه تيم حريف کنند.

* غلامرضا فتح آبادي، شاهرخ بياني و مهدي هاشمي نسب از بازيکناني هستند که در هر دو تيم بازي کردند و موفق به گلزني شدند.

همچنين فتح آبادي 2 گل به پرسپوليس و يک گل به استقلال، بياني 2 گل به استقلال ويک گل به پرسپوليس و مهدي هاشمي نسب وقتي درتيم پرسپوليس بود 4 گل به استقلال زد و زماني که عضو تيم استقلال بود يک گل براي اين تيم به ثمر رساند.

* تيم هاي استقلال و پرسپوليس از فروردين ماه سال 1347 که نخستين ديدارخود را برگزار کردند تا در مجموع 74 بار مقابل يکديگر صف آرايي کرده اند که در مجموع استقلال در 24 بازي و پرسپوليس در 19ديدار برنده شده اند و 31 بازي نيز با نتيجه تساوي خاتمه يافته است.

* پرگل ترين ديدار اين دو تيم، شهرآورد 16 شهريورماه 1352 است که با نتيجه شش بر صفر به سود تيم پرسپوليس به اتمام رسيد.

* در طول 45 سال گذشته، ديدارهاي چهارم، ششم و سي و هشتم دو ديدار ناتمام ماند که فدراسيون فوتبال هر سه ديدار را به سود تيم استقلال اعلام کرد.

* تاکنون 155گل در هفتاد و پنج ديدار تيم هاي استقلال و پرسپوليس رد و بدل شده است که سهم استقلال با 81 گل و سهم پرسپوليس با 74 گل درصد است.

* تنها ديدار سي ام دو تيم که در روز 19 اسفندماه سال 1367 برگزار شد، ضربات پنالتي تعيين کننده تيم پيروز ميدان بود که پرسپوليس با نتيجه 4 بر 2 استقلال را پشت سر گذاشت.

* از نظر سرعت در زدن گل، تيم استقلال رکورد دار است. علي سامره در ديدار پنجاه و سوم در دقيقه اول بازي، رضا عادل خاني و داود سيد عباسي به ترتيب در شهرآوردهاي يازدهم و پنجاه و ششم در دقيقه سوم و اميد روانخواه دردقيقه چهارم ديدار شصت و چهارم براي استقلال تهران گل زدند، حسين کلاني مهاجم سرخ پوشان در دقيقه دوم ديدار ششم براي پرسپوليسي ها گلزني کرد.

* تيم پرسپوليس تهران از نظر گل زدن در دقايق پاياني بازي رکورد دار اين ديدارهاست. مازيار زارع در دقيقه 4+90 ديدار شصت و ششم گل تساوي بخش تيمش را به ثمر رساند.

همچنين صفر ايرانپاک در ديدار هفتم، حسين کلاني در ديدار هشتم و همايون بهزادي در شهرآورد دوازدهم در دقيقه 90 و ايمون زايد در ديدار هفتاد و چهارم در دقيقه 2+ 90 بازي براي تيم پرسپوليس گلزني کردند. پيروز قرباني مدافع استقلال نيز در دقيقه 2+90 در ديدار پنجاه و هشتم گل پيروزي بخش آبي پوشان را به ثمر رساند.

* تيم استقلال تهران از شهرآورد چهل و دوم در روز 27 مهر ماه سال 1375 تا ديدار چهل و نهم در نهم دي ماه 1379 در هشت ديدار متوالي موفق به شکست پرسپوليس نشد.

* آبي پوشان در پنج ديدار ( 69 تا 73 ) که با هدايت پرويز مظلومي برگزار کردند به رکورد چهار پيروزي و يک تساوي دست يافتند.

* شش ديدار سرخ آبي پايتخت (بازي 62 تا 67) با نتيجه مشابه يک بر يک به پايان رسيد.

* هفتاد و پنجمين ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس تهران عصر جمعه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

چهارشنبه 1 شهریور 1391  2:48 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

اصفهانيان:نام داور دربي امشب مشخص مي‌شود

اصفهانيان:نام داور دربي امشب مشخص مي‌شود

رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت که نام داور ديدار پرسپوليس و استقلال تا امشب مشخص مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، فريدون اصفهانيان در حاشيه جلسه تشکيل اتحاديه داوران در مورد داور دربي گفت: اين مسابقه همانند ساير بازي‌ها 3 امتياز دارد و همه داوران ما توانايي قضاوت در دربي را دارند. چند سالي است که داوران ما قضاوت دربي را بر عهده گرفته‌اند و قضاوت‌هاي خوبي انجام داده‌اند.

وي افزود: از بازيکنان دو تيم درخواست مي‌کنيم در زمين به وظايف خود عمل کنند و حرکتي نکنند که باعث تحريک تماشاگران شود. هواداران تحت تأثير تيم‌هاي مورد علاقه خود هستند و بازيکنان بايد مراقب باشند.

اصفهانيان در مورد اينکه قضاوت دربي بر عهده کدام داور است اظهار داشت: تمام داوران هفته ششم مشخص شده‌اند و به تيم‌هاي داوري اعلام کرديم که قرار است در اين هفته قضاوت کند اما به داوران نگفتيم قرار است در کدام بازي سوت ببرند. تا پايان امشب داور دربي مشخص خواهد شد.

وي در مورد اينکه گفته مي‌شود فغاني يا قهرماني در اين ديدار به عنوان داور حضور خواهند داشت عنوان کرد: همه چيز را امشب اعلام مي‌کنيم و همانطور که گفتم تمام داوران ما مي‌توانند بازي را به خوبي قضاوت کنند.

دوباره....

چهارشنبه 1 شهریور 1391  2:49 PM
تشکرات از این پست
hobab1370
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

پاسخ به:گفتگو،بحث و تبادل نظر،انتقادات و پیشنهادات شهرآورد 75 استقلال و پرسپولیس

سلام دوستان عزیز

امیدوارم جدای از نتیجه، بازی بصورتی باشه که ارزش این همه مخارج و هزینه برای کشور را داشته باشه و البته ارزش هزینه کردن وقت گرانبهای مردم و هواداران

با تشکر

دوباره....

چهارشنبه 1 شهریور 1391  2:51 PM
تشکرات از این پست
bivafa sajad2007
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پيشنهاد پرسپوليسي‌ها پذيرفته نشد

جلسه هماهنگي دربي هفتادوپنجم برگزار شد

پيشنهاد پرسپوليسي‌ها پذيرفته نشد

جلسه هماهنگي سرپرست‌هاي استقلال و پرسپوليس و مسئولان برگزاري دربي هفتاد و پنجم برگزار شد.

جلسه هماهنگي سرپرست‌هاي دو تيم استقلال و پرسپوليس ظهر امروز برگزار شد.

در اين جلسه مسئولان سازمان ليگ شوراي تامين، نيروي انتظامي و عوامل برگزاري مسابقه حضور داشتند. در پايان اين جلسه مقرر شد پرسپوليس با پيراهن يک‌دست قرمز و استقلال يک‌دست‌ آبي به ميدان بروند.

همچنين باشگاه پرسپوليس پيشنهادي داد که براي طرفداران خود از امروز اقدام به زدن چادرهايي و پخش بسته‌هاي فرهنگي مقابل درب‌هاي شرقي و غربي استاديوم آزادي داشته باشند اما علي‌رغم تقدير از اين پيشنهاد قرمزپوشان، به دليل اينکه اين موضوع از قبل برنامه‌ريزي نشده بود و احتمال ايجاد مشکلاتي در بين هواداران مي‌شد با اين درخواست موافقت نشد و قرار شد از دربي‌هاي آينده باشگاه‌ها زودتر پيشنهادهاي خودشان را به مسئولان بدهند.

حمید.bmp

پنج شنبه 2 شهریور 1391  4:44 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

مانوئل ژوزه: منتظر اشتباه استقلال هستيم

داربي جرقه‌ي شروع براي پرسپوليس است

مانوئل ژوزه: منتظر اشتباه استقلال هستيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت که تيمش نياز به يک جرقه براي شروعي دوباره دارد و اميدوار است که اين جرقه در داربي 75 اتفاق بيفتد.

مانوئل ژوزه در نشست خبري پيش از داربي 75 قبل از شروع پرسش‌هاي خبرنگاران اظهار کرد: حضور ما در کنفرانس براي داربي بزرگ فرداست. اين بازي، ديداري است که همه مربيان و بازيکنان دوست دارند در آن شرکت داشته باشند. اين داربي‌ها هستند که عشق و علاقه به فوتبال را بيشتر و بيشتر مي‌کنند. من بيش از ده‌ها بار داربي را تجربه کرده‌ام. بازي‌هاي خاص و پرشوري هستند. اميدوارم که فردا هم بازي خوبي داشته باشيم.

وي ادامه داد: چيزي که درباره بازي فردا فکر مي‌کنم اين است که ما مي‌خواهيم شرايطي که در آن قرار داريم را تغيير دهيم. در دو سال آخري که در عربستان و مصر بودم تنها در يک بازي باختم و آن هم در بازي‌اي بود که 74 نفر کشته شدند و به خاطر داور در آن بازي شکست خورديم.

وي افزود: در دوران کاري‌ام اين بدترين شروعي است که داشتم و دليلش هم اين است که کارها خيلي سريع‌ انجام شده است و ما هم کمي بدشانس بوده‌ايم اما در 5 بازي گذشته نزديک به 22 موقعيت گل داشتيم ولي گل‌هاي کمي به ثمر رسانديم. ما يک اشتباه مي‌کرديم و حريف به گل مي‌رسيد. در فوتبال گاهي اتفاق مي‌افتد که شرايط براي يک تيم منفي است و وقتي که اين گونه باشد اعتماد به نفس بازيکنان پايين مي‌آيد و عصبي مي‌شوند و نمي‌توانند نمايشي که بايد را از خود به نمايش بگذارند.

سرمربي پرسپوليس با اشاره به بازي گذشته برابر داماش گفت: در اين بازي 11 به 10 بوديم ولي حريف از يک اشتباه ما استفاده کرد و گل زد. نيمه اول آن بازي در دست ما بود ضمن اينکه داور دو پنالتي را هم براي ما نگرفت. در آن بازي روي يک اشتباه شکست خورديم. تيم ما به يک جرقه احتياج دارد تا شروع دوباره‌اي داشته باشد. اميدوارم که اين جرقه فردا زده شود.

ژوزه افزود: در داربي معمولا بازيکنان تاکتيکي حضور دارند و جزئيات کوچک است که باعث مي‌شود يک تيم پيروز شود. بايد از اشتباه حريف استفاده کرد. اميدوارم که فردا ما اشتباه نکنيم و از اشتباه حريف‌مان بهره ببريم و شانس هم با ما يار باشد. ما يک گروهي هستيم که در حال پيشرفتيم اما تاکنون نتايج خوبي را کسب نکرده‌ايم ولي به هر حال فوتبال همين است و فردا با آرامش مي‌رويم تا در بازي پيروز شويم.

حمید.bmp

پنج شنبه 2 شهریور 1391  4:44 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

نيکي کريمي امروز در تمرين سرخپوشان

نيکي کريمي امروز در تمرين سرخپوشان

تيم فوتبال پرسپوليس آخرين جلسه تمريني خود، پيش از ديدار با استقلال از هفته ششم رقابت هاي ليگ برتر را امروز در شرايطي برگزار مي‌کند که نيکي کريمي هنرپيشه تلويزيون، تئاتر و سينما در محل تمرين سرخپوشان حضور خواهد يافت.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان پايتخت بعدازظهر امروز (پنجشنبه) آخرين جلسه تمريني خود را در زمين مجموعه ورزشي درفشي فر پشت درهاي بسته و بدون حضور هواداران و اصحاب رسانه برگزار مي کنند.

اين در حالي است که نيکي کريمي هنرمند سينما، تلويزيون و تئاتر طي قراردادي با فدراسيون فوتبال از تمرينات تيم‌هاي حاضر در ليگ برتر برنامه ويژه‌اي تهيه مي‌کند و طبق هماهنگي‌هاي انجام شده، گروه ضبط اين برنامه در دقايق ابتدايي تمرين امروز سرخپوشان حضور خواهند يافت.

قرمزپوشان پس از تمرين امروز به اردو مي روند و فردا از ساعت 18 در ورزشگاه آزادي تهران برابر تيم استقلال صف آرايي مي کنند.

حمید.bmp

پنج شنبه 2 شهریور 1391  4:46 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

قلعه‌نويي: نبايد به جايگاه پرسپوليس توجه کرد

قلعه‌نويي: نبايد به جايگاه پرسپوليس توجه کرد

سرمربي تيم فوتبال استقلال معتقد است که در داربي نتيجه بازي گذشته و جايگاه تيم‌ها در جدول تاثيري ندارد و مهم آمادگي روحي و رواني بازيکنان در 90 دقيقه است.

امير قلعه‌نويي در نشست خبري پيش از داربي 75 درباره اين ديدار اظهار کرد: اين بازي يک بازي است که در آن احساسات وجود دارد و اگر بخواهيم اين مسئله را انکار کنيم، دروغ است. داربي حساسيت‌هاي خاص خودش را دارد و همين حضور تعداد زيادتر خبرنگاران و عکاسان در نشست خبري حکايت از حساسيت زياد اين بازي دارد. اين مسئله در طرفداران دو تيم نيز ديده مي‌شود.

قلعه‌نويي ادامه داد:‌ در درجه اول اميدوارم بازي خوب و تاکتيکي از آب درآيد تا افرادي که در ورزشگاه حاضر مي‌شوند و همچنين کساني که از گيرنده اين بازي را دنبال مي‌کنند، از آن لذت ببرند. من هم به عنوان بازيکن و مربي چندين بار داربي را تجربه کرده‌ام و اولين چيزي که تجربه من مي‌گويد اين است که نبايد به بازي قبل و جايگاه تيم مقابل در جدول نگاه کرد چرا که اين بازي شرايط خاص خودش را دارد و از آنجايي که به دليل شلوغي زياد ورزشگاه کار کوچ تيم سخت‌تر مي‌شود، هر تيمي که بتواند از نظر روحي و رواني آماده‌تر باشد مي‌تواند بهتر کار کند و مربي‌اي که تيمش را به گونه‌اي آماده کرده باشد تا بتواند از لحظه‌ها استفاده کند مي‌تواند پيروز ميدان باشد.

وي ادامه داد: پرسپوليس هم از بازيکنان، مربي، مديريت و مهم‌تر از همه طرفداران خوبي بهره مي‌برد و من اميدوارم که بازي خوبي را شاهد باشيم.

او همچنين درباره بازيکناني که در اختيار نخواهد داشت گفت: در اين بازي محروم نداريم اما خسرو حيدري و ميلاد ميداودي به بازي نمي‌رسند.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

برنامه‌هاي کميته فرهنگي فدراسيون براي داربي

برنامه‌هاي کميته فرهنگي فدراسيون براي داربي

کميته فرهنگي فدراسيون فوتبال، برنامه‌هايش را براي برگزاري هر چه بهتر داربي 75 تهران اعلام کرد.

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، ملامحمد رئيس کميته فرهنگي دراين باره گفت: کميته فرهنگي برنامه‌هاي ويژه‌اي براي داربي 75 دارد که در اينجا به چند مورد اشاره مي‌کنم. ما براي تماشاگران يک سايت رفاهي احداث کرده‌ايم و در اين سايت رفاهي براي آنها پذيرايي تدارک ديده شده است. يک سامانه نشاط براي برگزاري برنامه‌هاي فرهنگي ويژه تماشاگران تدارک ديده شده که قرار است در آن فيلم نارنجي پوش نشان داده شود. همچنين بسته‌هاي سلامت شامل حوله، مسواک، خميردندان هم توزيع خواهد شد.

وي ادامه داد: قرار است لحظات مفرحي را براي هواداران دو تيم بسازيم و مسابقات طناب کشي و دارت و و ورزشي هم براي تماشاگران برگزار خواهد شد. چادرهايي که برپا شده است همه به آب شرب، روشنايي و سرويس‌هاي بهداشتي مجهز هستند. همه اقدامات با همکاري شهرداري منطقه 22 انجام مي‌شود و دو گروه مستند ساز هم از اقدامات شهرداري فيلمي مستند مي‌سازند. هدايايي هم قرار است به تماشاگران اهدا شود.

ملامحمد در ادامه گفت: 20 روحاني براي پاسخگويي به سوالات شرعي هواداران در چادرها مستقر هستند و نمازجماعت اقامه خواهد شد. در داخل ورزشگاه هم از ساعت 13 برنامه‌هايي چون ورود پرچم داران به پيست ورزشگاه و اجراي سرود ملي و همچنين اجراي سرودهاي ملي و ورزشي در دستور کار قرار دارد. حرکات نمايشي با توپ قرار است توسط گروهي شامل 12 نفر اجرا شود. مسابقه پيامکي هم در نظر گرفته شده است.

وي در پايان گفت: ساعت 15:10 فردا، مسابقه کوچولوهاي ايراني در قالب دو تيم قرمز و آبي به مصاف هم خواهند رفت که تا ساعت 16 ادامه خواهد داشت. تا ساعت 16:50 که دو تيم براي گرم کردن وارد زمين مي شوند سرودهاي ملي و ورزشي پخش مي‌شود. پيش از آغاز بازي از خانواده شهيدان لاجوردي و عراقي تجليل مي‌شود و ازدو تن از پيشکسوتان استقلال و پرسپوليس و يک نفر از جامعه ورزش تجليل خواهد شد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

اميدوارم ترکي عادلانه‌ترين قضاوت را داشته باشد

رويانيان:

اميدوارم ترکي عادلانه‌ترين قضاوت را داشته باشد

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: به هيچ عنوان به حرف و حديث‌ها در زمينه داوري کاري ندارم اما اميدوارم ترکي عادلانه‌ترين و منصفانه‌ترين قضاوت را در دربي داشته باشد.

محمد رويانيان در خصوص چهارمين داوري ترکي در دربي هفتاد و پنجم اظهار داشت: من براي محسن ترکي از صميم قلب آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم شاهد بهترين، عادلانه‌ترين و منصفانه‌ترين قضاوت ايشان در دربي هفتاد و پنجم باشيم. دوست دارم قضاوت بدون حرف و حديثي داشته باشم.

وي ادامه داد: ترکي يکي از بهترين داوران بين‌المللي ما در عرصه فوتبال است و اميدوارم تمام تلاش خود را براي برگزاري يک بازي عادلانه مثل هميشه به کار بگيرد.

مديرعامل پرسپوليس در پاسخ به سؤالي که چرا اعتراضي به داوري ترکي نداريد و اگر مظفري‌ زاده داور بود قطعا استقلال‌ها اعتراض‌هاي زيادي را با توجه به 4 دربي گذشته داشتند، گفت: الان يک روز قبل از دربي است، حتي روز گذشته خبرنگاران زيادي با من تماس گرفتند و درباره اين موضوع صحبت کردند، اما من نه تنها خودم بلکه به تمام مسئولان باشگاه اعلام کردم حرفي نزنند.

وي افزود: ما بايد شرايطي فراهم کنيم تا ترکي آرامش لازم را داشته باشد. از هواداران هم مي‌خواهم در اين بازي 90 دقيقه فقط تيم محبوب خود يعني پرسپوليس را حمايت کنند و کاري به داوري و کمک‌هايش نداشته باشند، پرسپوليس الان نياز به حمايت دارد.

رويانيان ادامه داد: اکنون يک روز قبل از دربي است و نمي‌خواهم زياد در اين باره حرفي بزنم. من کاري به اظهار‌ نظرهاي ديگران ندارم که اگر مظفري‌زاده داور بود استقلالي‌ها اعتراض مي‌کردند يا خير؛ من به عنوان مديرعامل پرطرفداراترين مديرعامل تيم آسيا براي کادر داوري آرزوي موفقيت دارم و برخي حرف و حديث‌ها درباره داوري را درباره‌اش اظهارنظري نمي‌کنم.

رويانيان در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: همه حرف من با هواداران پرسپوليس اين است؛ من دوست دارم اين هواداران يار و ياور مردان قرمز پوش تا لحظه آخر و حتي وقت اضافه باشند. قطعا بازيکنان ما هم سعي خواهند کرد با يک روحيه جديد و جنگندگي پاسخ محبت‌هاي هواداران را بدهند.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

حضور 50 پزشک و 20 آمبولانس در دربي 75

اورژانس تهران اعلام کرد:

حضور 50 پزشک و 20 آمبولانس در دربي 75

مدير روابط عمومي اورژانس تهران تمهيدات ويژه مرکز 115 را براي دربي پايتخت اعلام کرد.

محمدعباسي عنوان کرد: دربي سرخابي ها با حضور 20 دستگاه آمبولانس و 50 پزشک و پرستار برگزار مي شود.

وي در ادامه افزود: يک دستگاه اتوبوس آمبولانس 30 دستگاه موتور آمبولانس و 50 کارشناس، پزشک و پرستار پوشش امدادي دربي را بر عهده دارند.

محمدعباسي يادآور شد: تکنيسين هاي اورژانس از 10 صبح روز جمعه در مسيرهاي منتهي به ورزشگاه و داخل ورزشگاه مستقر خواهد شد و تا پايان بازي سرخ آبي ها در مکان هاي تعيين شده مستقر خواهند بود.

حمید.bmp

پنج شنبه 2 شهریور 1391  4:47 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

تعدادي از هواداران سرخابي در آزادي

يک روز مانده به دربي هفتاد و پنجم

تعدادي از هواداران سرخابي در آزادي

حدود 150 هوادار علاقمند به تيم‌هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس از صبح امروز مقابل درهاي ورزشگاه آزادي حضور پيدا کردند.

تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس براي برگزاري دربي هفتاد و پنجم فردا ساعت 18 در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر خواهند رفت.

با توجه به اينکه هنوز يک روز به اين بازي مانده، حدود 150 علاقمند به دو تيم مقابل درب غربي و شرقي استاديوم آزادي حضور دارند.

همچنين شهرداري منطقه 22 نيز با زدن 3 چادر بزرگ در جنگل خرگوش دره و با نصب کولرهاي آبي و تلويزيون‌هاي بزرگ و پهن کردن فرش‌هاي 12 متري به دنبال اين است تا هواداران دو تيم که از امشب در ورزشگاه آزادي حضور پيدا خواهند کرد با مشکل اسکان رو‌به‌رو نشوند و با آرامش بيشتري براي دربي 57 آماده شوند.

پلاکاردهاي بزرگ مقابل درب غربي ورزشگاه آزادي نصب شده که بر روي آن مقدم هواداراني که براي شهرآورد 75 بزرگ تهران حضور پيدا خواهند کرد را گرامي داشته است. امشب در اين محل که توسط شهرداري تهران آماده شده قرار است هواداران تغذيه رايگان اعم از شام و موارد ديگر را داشته باشند. علاوه بر اين مسابقه‌اي براي هواداران دو تيم برنامه‌ريزي شده است تا سرگرم شوند.

حمید.bmp

پنج شنبه 2 شهریور 1391  4:47 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

نوري: در دربي، تجربه حرف اول را مي زند

نوري: در دربي، تجربه حرف اول را مي زند

محمد نوري هافبک پرسپوليس معتقد است در دربي همواره تجربه حرف اول را مي زند.

هافبک پرسپوليس در گفتگو با خبرگزاري ورزش ايران اظهار داشت: دربي هميشه مهم بوده و توجه هواداران دو تيم و رسانه ها به اين مسابقه بيش از ساير ديدارهاست.

او ادامه داد: اوايل حضورم در پرسپوليس وقتي پيشکسوتان مي گفتند، تجربه در دربي خيلي تعيين کننده است، زياد متوجه عمق حرف هايشان نمي شدم اما حالا مي فهمم که نفراتي که بارها دربي را تجربه کرده اند تا چه حد مي توانند تاثيرگذار ظاهر شوند.

نوري تصريح کرد: اگر چه هم ما و هم استقلال اين فصل بازيکنان خوب و بزرگي جذب کرده ايم اما مهم اينست که نفرات تازه وارد بتوانند خيلي زود خود را با شرايط دربي وفق دهند.

وي در پايان خاطر نشان کرد: اميدوارم برنده اين بازي پرسپوليس باشد. 

حمید.bmp

پنج شنبه 2 شهریور 1391  4:48 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

سيدجلال: مدافعان پرسپوليس آماده دربي هستند

سيدجلال: مدافعان پرسپوليس آماده دربي هستند

سيد جلال حسيني مدافع پرسپوليس طي اظهار نظري گفت: مدافعان پرسپوليس مشکلي براي بازي با استقلال ندارند و در آمادگي به سر مي برند.

به نقل از ايپنا  سيد جلال حسيني اظهار داشت: تمرينات شادابي را پشت سر گذاشته ايم و صبح امروز هم با حضور اکثر بازيکنان زير نظر کادر فني به مرور تاکتيک هاي مد نظر ژوزه پرداختيم.

او ادامه داد: بحث باختن در بازي هاي قبلي فقط مربوط مدافعان تيم نمي شود و کل تيم در اين زمينه مسئوليت دارد. در حال حاضر هم مدافعان پرسپوليس در آمادگي کامل به سر مي برند و براي دربي مشکلي وجود ندارد.

حسيني در مورد نتيجه دربي هم متذکر شد: حدس زدن نتيجه يک بازي به خودي خود مشکل است، چه رسد به اين که پاي دربي در ميان باشد. من قبلا تجربه دربي را نداشته ام اما مي دانم که اين مسابقه فضاي سنگيني دارد  و احتمال هر نتيجه اي هست.

حمید.bmp

پنج شنبه 2 شهریور 1391  4:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها