0

الکساندر باتنر به منچستريونايتد پيوست

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

منچستريونايتد با قراردادي 5 ساله، الکساندر باتنر، مدافع جوان ويتسه آرنهم را به خدمت گرفت.

اين چهارمين خريد تابستاني شياطين سرخ بعد از شينجي کاگاوا، نيک پاول و رابين فن پرسي است.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  2:05 AM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

پاسخ به:الکساندر باتنر به منچستريونايتد پيوست

بعد از نهايي شدن اين انتقال، سرالکس فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" الکساندر يکي از بهترين مدافعان چپ اروپاست و ما از به خدمت گرفتن او راضي هستيم.

او بازيکني است که ما به دنبالش بوديم. او گزينه بسيار خوبي براي ما در اين پست است."

باتلر که يکي از محصولات آکادمي جوانان آژاکس است، با ابراز خشنودي از پيوستن به منچستريونايتد گفت:" پيوستن به منچستريونايتد يکي از بهترين روزهاي زندگي من است.

اين تيمي است که من براي سال ها روياي حضور در آن را داشتم. بيش از اين نمي توانم منتظر بازي براي اين تيم باشم. مي خواهم بازي کنم و در موفقيت هاي اين تيم نقش داشته باشم."

چهارشنبه 1 شهریور 1391  2:07 AM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

پاسخ به:الکساندر باتنر به منچستريونايتد پيوست

انتخاب اول يونايتدها براي تقويت خط دفاعي شان، ليتون بينز، مدافع اورتون بود اما مبلغ مورد نظر باشگاه ليورپولي، مانع انجام اين انتقال شد.

اين مدافع 23 ساله که اولين بازي اش را براي تيم هلندي در سال 2008 انجام داد، در چهار فصل اخير 119 بار در ليگ هلند به ميدان رفت.

باتنر که براي تيم زير 20 ساله هاي هلندي بازي کرده، در فهرست اوليه برت فن مارويک براي رقابت هاي يورو 2012 نيز جاي داشت.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  2:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها