0

اسپانيول از سابروسا رونمايي کرد

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

باشگاه اسپانيول از بازيکن پرتغالي و خريد جديد تابستاني خود مقابل هواداران رونمايي کرد.

سيمائو سابروسا که پنجمين خريد اين فصل اسپانيول محسوب مي‌شود، توسط باشگاه به هواداران معرفي شد. اين بازيکن از بشيکتاش ترکيه به اسپانيول پيوسته است.

هافبک 32 ساله پرتغالي با امضاي قراردادي 2 ساله با اسپانيول به خوان کاپدويلا، سرخيو تجارا، ديگو کلوتو و واکاسو مبارک پيوست.

سيمائو که در بارسلونا، اتلتيکو مادريد، اسپورتينگ ليسبون، بنفيکا و بشيکتاش بازي کرده است در اين باره گفت: از اين که پيراهن اين باشگاه را بر تن مي‌کنم، بسيار خوشحالم، اسپانيول برنامه بسيار خوبي در لاليگا پيش رو دارد. پيش از اينکه قرارداد را امضا کنم با پوچتينو صحبت کردم و او به من گفت که چه انتظاري از من دارد و من هم به او گفتم که چه چيزهايي را مي‌توانم در اختيار باشگاه قرار دهم. هر دوي ما بسيار روشن درباره همه چيز صحبت کرديم و اکنون زمان آن رسيده که کار را شروع کنيم.

وي ادامه داد: هنگامي که تمرين را با هم‌تيمي‌هايم آغاز کنم، مشخص خواهد شد که اين هفته مي‌توانم مقابل زاراگوزا به ميدان بروم يا که خير.

سابروسا خاطرنشان کرد: به اينجا آمده‌ام تا به اسپانيول کمک کنم و همه با هم مي‌توانيم فصل خوبي را داشته باشيم.

چهارشنبه 1 شهریور 1391  2:01 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها