همين نتيجه باعث شده تا امروز فدراسيون تكواندو در معرض انتقادهاي زيادي قرار بگيرد و عدهاي بر اين نظر تاكيد كنند كه مديريت تكواندو به تغيير و تحول و جابهجايي نياز دارد؛ موضوعي كه هر چند به دليل نتيجه المپيك هيجاني بيان ميشود، اما به هر حال نبايد به هيچوجه زحمات و تلاشهاي چند ساله سيدمحمد پولادگر در مقام رئيس فدراسيون ناديده گرفته شود.
سيدحسين عباسي از پيشكسوتان اين رشته و دبير سابق فدراسيون از جمله كساني است كه تصريح دارد زمان تغيير مديريت فدراسيون فرارسيده است و بايد با حضور نيروهاي تازهنفستر، زمينه ادامه موفقيتهاي قبلي تكواندوي ايران فراهم شود.
وي با اشاره به اينكه انتظار مردم و جامعه ورزش براي كسب دو مدال طلا از تكواندو، انتظار بحقي بوده است، ميگويد: طي اين سالها و به دليل مدالآوريهاي اين رشته، فدراسيون تكواندو در كانون توجهات خاص قرار گرفته و بودجههاي ميلياردي به اين فدراسيون تزريق شده است. آن هم تنها به اين اميد كه تكواندو با كسب دو مدال طلا، به انتظارها پاسخ مثبت بگويد. متاسفانه در لندن چنين اتفاقي صورت نگرفت و اين رشته موفق نشد مطابق با سرمايهها و پتانسيلهاي خود، صاحب مدال شود.
عباسي با تاكيد بر اينكه امروز و در پايان المپيك زمان جابهجايي در سطح مديريت اين فدراسيون است، ميافزايد: شايد اگر در المپيك پكن نيز هوش و ذكاوت هادي ساعي در گرفتن مدال طلا نبود، اين تغيير مديريت بايد چهار سال پيش صورت ميگرفت، اما حالا كاملا مشخص شده كه بايد در مديريت اين فدراسيون جابهجاييهاي لازم به عمل آيد تا با دميدن روحي تازه در كالبد اين رشته، مسير تازهاي در راه نيل به موفقيتهاي تازه گشوده شود.
وي در عين حال با دفاع از عملكرد كادر فني تيم ملي تكواندو ميگويد: معتقدم در اين زمان كه دامنه انتقادها از عملكرد تكواندو در المپيك بالا گرفته، نبايد تمام كاسه وكوزهها را بر سر قهرمانان خويش و كادر فني تيم بشكنيم. معتقدم فريبرز عسگري از جمله مربيان خوب تكواندوي ايران است كه نبايد اجازه داد، او قرباني نتايج المپيك شود. به نظر ميرسد مديريت فدراسيون طي اين روزها براي فرار از مسئوليت خويش در جهت پاسخگويي شفاف به افكار عمومي، فريبرز عسگري را از كار بركنار كند كه رسانهها نبايد اجازه چنين كاري بدهند.
عباسي كه معتقد است با كنار رفتن پولادگر، تهديدي از سوي فدراسيون جهاني متوجه ورزش ايران نخواهد شد، اضافه ميكند: به هر حال اين جابهجايي مديريتي امري اجتنابناپذير به نظر ميرسد و بايد اجازه داد ديگراني كه داراي ايده و توان مديريتي هستند، وارد گود شوند و به اين رشته خدمت كنند.(جام جم)